Constanta la apel!!(38)
Raspunsuri - Pagina 12
nastasie spune:
jone, nici al meu nu sta inca singur in fund .tot in fata sta aplecat si mai cade putin prin parti.stai linistita.asa face si razvan al meu.pa
Cornelia spune:
Si noi am fost aseara in mamaia . Nu am intalnit pe nimeni cunoscut.
Azi ne-am intalnit cu carucioarele (Delia si Alexandra) si cu Sanzi si David. Pacat ca a batut vantul. Cand am ajuns acasa Stefan a golit imediat biberonul si de atunci doarme! Si mai minunat e ca doarme si Maria (ea doarme la pranz o data la doua saptamani )!
Abia astept petrecerea copiilor. Cred ca mai mult ma bucur eu decat ea . Sanzi, nu ti s-a parut azi Maria mai sociabila? S-a "jucat" cu David, a vorbit cu noi.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
Cornelia spune:
Am "actualizat" listuta. Eu am trecut pe toata lumea care si-a anuntat intentia, chiar daca nu sunteti inca sigure ca veniti. Sa imi spuneti daca am sarit pe cineva. Va asteptam sa va inscrieti, in continuare
Petrecere Maria si Paul - 2 iulie 2005, ora ~17.00
Sanzi cu David
Tania cu Bibi
Adinutza cu Bogdan si Andrada
Galarina cu Stefan
Caty cu Dinu
Narcisa cu Vivien
Crixia cu Alexia
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
sinzi_ana spune:
Da Cornelia, Maria a fost mai sociabila azi, dar si data trecuta s-a jucat si a fost prietenoasa...Dar azi a vorbit mai mult...si m-a luat si de mana!!!!
Dar mai mult ea vroia sa se joace cu David (desi m-a mirat ca David a acceptat sa ii dea masinuta!!!) si el o alerga de zor!!!
Vezi ce bine le face cate o plimbare lunga in fiecare zi!!! Poate de asta nu doarme Maria ca nu prea oboseste indeajuns!!!!
Ma invrednicesc si eu sa scot pozele acum sa le pun in album!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
sinzi_ana spune:
am pus pozele pe care le-am facut azi in albumul la marea neagra la sfarsit
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
jone spune:
m-am uitat la poze!
frumosi mai sunt!
nastasie multumesc!m-am linistit.
va zic noapte buna!
jo si alexutza
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!
CRIXIA spune:
Adinutza, am uitat sa-ti spun ca Alexia nu a facut varicela! Chiar in perioada suspecta a facut febra, dar din alt motiv! Sa zicem c-a scapat, cu toate ca oricand ar fi imi este teama, cred ca vom face toata familia!
Figuelle, nu-i chiar avansare, as spune un mic progres! Mai mult raspundere, decat materializare! Deocamdata rezist, dar uneori imi vin sa renunt!
Fetelor, am avut si eu timp sa va vad copilasii, si vrea sa va spun ca sunt foarte frumosi!
Iar incepe sa imi fie dor de bebelushi! Ma mai ia... ma mai lasa!
Am o prietena buna, mamica de 10 zile si ca s-o ajut upgrad-ati-ma si pe mine! Ce mai folositi pentru colici? In afara de Sab Simplex, Bonissan, Gripe Whater! Ceva nou pe piata, testat de voi?
Noapte buna!
Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com
loreen spune:
Neatza...
Sa moara cici daca eu ma mai plang de copil... ieri cand am venit in parc Delia mancase de aproape 2 ore.Desi se apropia ora de masa, a dormit pana la 13!!!!!!!!,adica 4 ore,cand am trezit-o sa-i dau papa ca sa megem in Mamaia...
Sinzi faine poze...Imi place la nebunie aia cu Maria si David in iarba pe malul lacului...De ce nu pot ramane copii asa mici?!
Cornelia tu stii mai bine,insa Maria mi se pare tare sociabila...Bine ,asa cateva ore cum am vazut-o ieri si data trecuta...Eu am o finuta de 3 ani care pe langa faptul ca bate tot ce-i iese in cale,copil, adult, animal, nu conteaza, viu sa fie, mai este si salbatica, desi merge la gradinita...
Tania ma bag si eu in treaba si ti-l recomand pe Deheleanu, unde faci programare adica dai telefon si spui acolo ce vrei si te rezolva...El mai degraba rezolva chiuretaje decat consultatii...Adica femeile care le-am vazut acolo mai mult pentru asta vin...Are cabinetul langa cofetaria Silvian, la intrarea in blocul turn de langa cofetarie.Nr. de telefon de la cabinet:632262...Marti nu este fiind de garda,iar sambata face cu anestezie generala...
Crixia mie la fata mi-a dat dr. Debridat, si sa incerce si ( daca ii da cu biberonul) biberoanele de la Nuk,testate de mine la ambii copii.
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
nastasie spune:
neata, fetelor.sunt terminata de somn.de cateva zile razvan se trezeste la masa peste noapte(doar o data pe la 2-3-4 in functie la ce ora se culca) si dupa ce-si bea biberonul, pe care il mananca cu ochii inchisi, are chef de joaca, se intoarce pe burta, orice num ai somn.ta-su spune"ca e certat cu somnul".dar de fapt seamana cu mine, ca nici eu de fel nu dorm la pranz.azi sper sa dorm cu el pe la pranz.o zi buna