Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vroiam sa va mai spun ca eu nu am cum sa pun poze cu razvan pentru ca nu am nici aparat foto digital, nici telefon cu camera sau scaner.am doar camera pentru yahoo messenger.asa ca sunt trista rau ca nu am cum sa vi-l arat pe puiul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Cornelia, o sa te sun sa facem planificari. Scuze ca nu am avut mai mult timp de vorba ieri, dar recuperam noi.
Crixia, io zic sa o trimiti linistita pe Alexia cu bunicii, chiar daca nu sunt cei din partea ta, sunt totusi bunicii copilului si o sa aiba grija de ea. Si eu sunt mai linistita cand e cu mama decat cu soacra, ca de e mama, dar totusi nu te ingrijora. Mai respirati si voi o perioada, mai ales ca spui ca esti foarte obosita cu serviciul. Ai avut si ghinionul sa ramaneti doar 2 in birou si de aia va alearga asa. Poate va mai vin ajutoare.
Laura, mai zi si tu ceva, sper sa ajungi la petrecerea copiilor, doar n-o sa plecati la munte tocmai atunci!
Tania, tu vii doar cu Bibi, pe Anduta nu o aduci? Sau a omis Cornelia sa o scrie si pe ea?
Narcisa, a zis ca vine cu amandoi pana la urma, si cu Vivien si cu Patrick.
Caty, sper sa ajungem sa ne vedem in sfarsit, ca de cand tot vorbim pe messenger am impresia ca te cunosc de la gradinita!

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineata,

eu alexandrei ii puneam infiecare seara o batistuta inmuiata in apa cu spirt si ii puneam pe burtica dar sub buric.si tot seara ii dadeam sabsimplex, iar ziua ceai baby drink.

si uite asha am scapat de colici.

jo si alexutza

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nastasie bine ai venit in clubul celor disperati de somn...Eu bat record cat de curand...De multe ori ma intreb de unde maipot...
Cu pozele as-ti vand un pont...Eu am avut aparat digital si m-a usurat cineva de el...Acum cand ma duc sa le developez, pe Stefan cel Mare,langa fosta casa de moda, ii rog sa mi le puna si pe CD...Si asa pot sa le pun si eu pe net...Ca vorba aia din toata saracia mea trebuie sa ma indur sa-mi iau alt aparat digital...

Na ca am vrut sa ias afara la Pitici si mi-a adormit fata...MAi asteptam atunci...In jur de 11-11,30 vom fi acolo...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

loreen dar la 12 nu e prea cald?
intreb ca eu nu prea am fost acolo

asha fac copii ... tu te pregatesti sa ii scoti afara si ei se culca

jo si alexutza

Mergi la inceput

nastasie
majoritatea camerelor web fac si poze.
dar numai in casa

jo si alexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

Oana, fac modificarile. Tania a zis doar de Bibi si ma gandeam si eu ca Anduta poate nu e acasa.

Petrecere Maria si Paul - 2 iulie 2005, ora ~17.00

Sanzi cu David
Tania cu Bibi si Anduta(?)
Adinutza cu Bogdan si Andrada
Galarina cu Stefan
Caty cu Dinu
Narcisa cu Vivien si Patrick
Crixia cu Alexia

Oana, vorbim. Poate ne vedem intr-o dupa amiaza. Eu oricum trebuie sa ajung sapt. asta in oras.

Loreen, cred ca sunt si eu obsedata cu socializarea Mariei, sper sa exagerez. Am cam izolat-o la noi acasa, unde in afara de rudele care ne viziteaza si vreo doi vecini, nu vede decat catei si pisici.

Crixia, la noi nu prea a functionat nimic pt. colici. Pupici bebelusei si mamicii!

Tatiana, succes la pregatiri! Ia uite ce domnisorica mare ai, cand a trecut un an? Ma uit la Maria si nu imi vine sa cred, parca doar ce ma pregateam si eu pt. mot!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

stiu ca camerele web fac si poze dar a mea cred ca e mai nebuna.am luat in iarna dar desteptul de sotul meu a aruncat si ambalaj si cd si nu stiu daca face.daca nu, o sa fac ca voi sa le pun pe cd.multumesc pt informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Intru si eu sa va dau binete si sa ma mai recreez, ca sunt ametita dupa vreo trei sedinte, care de care mai isterice.
Crix, la noi singurul leac pentru colici au fost hirtoapele. N-a functionat, adica, nimic din ce-am gasit prin farmacii, doar iesitul afara, indiferent de ora si vreme, si plimbatul cu carutul pe strazile hirtopite ale orasului. Sau fugitul prin casa cu copilul pe umar.Iti dai seama ce priveliste! Slava Domnului ca nu tin decit trei luni, ca altminteri poti ajungi lejer la balamuc!
Cornelia, as vrea sa vin si eu cu Alisia la marele party, dar nu stim inca detaliile apropo de concedii. Sper sa aflu saptamina asta.
Noi am fost ieri la teatrul de papusi si fii-mea a ramas profund marcata de duhul din lampa (a fost o premiera cu Aladin), le povesteste tuturor cum a fost.
Pupici si sa aveti parte de o dupa-amiaza placuta!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

fetelor, spuneti-mi si mie repede ca la 17.30 ma duc la farmacie ce sa-i iau lui razvan ca are gingiile de sus albe si nu m-am inteles cu el toata ziua de marait ce a fost.un gel, un calmant ceva.care intra sa-mi spuneti si mie ce sa cumpar.multumesc.

Mergi la inceput