Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi poti sa imi dai si mie mai multe detalii despre teatrul de papausi...la ce ore, in ce zile, pret...pls...de cand ma chinui sa il duc si eu

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, ia calgel sau dentinox gel. sa nu crezi ca-s vruen miracol...s-ar putea sa ii distraga ptr putin timp atentia din cauza gustului nou. mai poti incerca niste paracetamol sirop diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lizuca, alergatul cu Stefan pe umar, e singurul sport pe care il practic si eu . Mi-ar placea sa puteti veni!

Nu vreau sa fac nominalizari, dar mai asteptam inscrieri .

Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Cornelia, DAvid de unu singur nu prea face demolari, dar poate ca se ia in cardasie cu Patrick si ma retii la curatenie si reparati!!!! hihi....
Sper sa nu ai prea multe obiecte "casabile"....hhihi...

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna!
Cornelia, noi ne gandim sa venim la petrecere, dar este tare nesigur (depinde de programul nesigur al lui tati).... Daca am putea sa ajungem (toti 3), te sun pe mobil cu o zi sau doua inainte. Cu siguranta ne dorim sa venim, dar nu vrem sa va incurcam!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Daaaa, mi-am adus aminte de zdruncineala! A functionat si la noi! Dar parca durerile n-au tinut chiar 3 luni, eu am impresia ca mai mult!

Adriana(Nastasie) eu iti spun ca e mai bun Nurofen-ul pentru eruptia dentara! Gelul de dinti isi face efectul pe moment, amorteste putin gingia, dar un antiinflamator are un efect indelungat. Noi am fost sfatuiti sa folosim ceva cu substanta activa-Ibuprofen, mult mai bun decat Paracetamol-ul.
Acum depinde cum veti simti voi aparitia dintilor, cum va influenta programul de somn, de masa al lui Razvan.

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am niste prieteni cu bebelus de 8 luni care se chinuie sa scoata dintisorii de la 4 luni si il dau cu Tantum Verde,solutie, si cica are efect...

Jone in parc la Pitici este multa verdeata si copaci asa ca umbra destula...Si apoi nu prea am cand sa merg...Gaga manaca pe la 7-8 dimineata si la ora aia doar eu si curcile suntem in parc...Urmatoarea masa este la 10-11 asa ca ,asta e...

Am uitat...de atrofia postnalata...Vreau sa va cer ajutorul pentru o informatie...
Vreau sa fac invitatiile pentru botez personificate cu fatuca Deliei...Problema e ca pe Stefan cel MAre nu stiu aia cand vine cel care se ocupa de asa ceva...iar mie imi trebuie invitatiile cel tarziu saptamana viitoare...Unde ma pot duce sa le fac?! Please...Help...Imi este peste mana sa alerg cu caruciorul dupa mine...Multam fain...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Nu am avut net 2 zile.
Fetelor multumesc mult de tot pt. informatii! Am dat la telefoane....Majoritatea programarilor dupa 25iunie . Pana la urma la noroc am sunat la Iowemed si surpriza...joi m-a programat.Las sfarsit abia mi-am adus aminte sa intreb ce dr.este, desi nu mai conta...am crezut ca mor zilele astea de rau. deci :dr. dobre..stiti ceva?Acum 3 nopti am facut o criza de sufocare de la... crema de corp.M-am epilat si dupa m-am dat ca de obicei cu crema....dupa juma de ora mi se umflasera amigdalele sau ce-or fi fost, ca nu mai puteam respira.Mi-a dat Costin spray de-al lui Ventolin, dar degeaba.Era 12 noaptea si apa calda ioc.M-am spalat cu spirt.Degeaba.Pana la urma mi-am incalzit apa si m-am spalat cu ea simpla, ca nici sapunul nu-l mai suport.Fetelor...nu antiperspirant, nu cafea, nu miros de mancare.....imi vine sa-mi iau o masca....de aceea nu-mi mai pasa ce dr. e numai sa fie mai degraba.
Roxi, dr.Tomescu si dr. Gache nu fac intreruperi de sarcina, ca sa sti. Alte cabinete nu fac miercurea si vinerea...
Nu m-am mai confruntat cu astfel de pb... nici n-am crezut ca e asa greu sa gasesti pe cineva repede...Si mai rau e ca nu pot face anestezie generala din cauza posibilei hemoragii. La anestezie generala se relaxeaza muschii pelvieni si se dilata vasele de sange si pericolul unei hemoragii este mare.Asa ca.....ma pedepseste D-zeu pe masura. Nici nu mai am curajul sa ma rog, stiind ce vreau sa fac.....Rugati-va voi pt. mine sa fie usor...Doamne ce ma mai jelesc, dar mi-e asa frica.
Va pupic si... mai vorbim!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Adriana, intre nurofen si panadol sau orice altceva ce contine paracetamol, este de ales nurofenul. Isi face mai repede efectul, are durata mai lunga de actiune si este mai bine tolerat. Gelurile...eficiente cateva minute.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Tania, iti tin pumnii sa treci cu bine si peste hopul asta...lasa ca nu e asa de rau, si e o sa treci repede peste pt ca ai acasa 2 fete minunate!!!!!
se fac intreruperi cu anestezie generala???? nu stiam, credeam ca toate sunt "pe viu"...

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput