Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Uite Tania, citeste aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51496
O prietena din state mi-a spus ca a facut un avort cu pastila si din pc de vedere fizic nu a avut nici pb nici durere...o pot intreba mai multe amanunte daca te intereseaza...(am inteles ca se poate folosi pana cand emibrionul atinge o anumita varsta) Ma gandesc ca si la pb ta medicala e cea mai singura metoda...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Tania, si eu iti tin pumnii pentru joi,

Sinzi, eu sper sa nu se tina copii nostri de nebunii la Cornelia; Patrick e si genul de copil care face show, abia asteapta sa vada ca alti rid de acrobatiile lui, cred ca la gradi o sa-l tina numai la colt in primele zile. Ca nu asculta.......

Miercuri, Patrick va merge la gradinita, de proba, oricum va merge din august cind incepe noul an dupa ce ne intoarcem din RO.

In rest noi ne pregatim de , spalat, calcat, tati sa-l lasam cu mincare pt. 2 saptamani la congelator si geamantanul gata facut. Ufff e o saptamana super incarcata pt. mine, miine merg la dentist cu Patrick, doar la control(e obligatoriu de la casa de asigurari), primul lui control stomatologic.
Cam atit.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sa imi povestesti si mie Narcisa cum a fost la dentist, si eu vreau sa il duc pe David (tot de control si pt sfaturi) dar nu stiu cum va sta el pe scaun sau va deschide gura sa lase pe cineva sa se uite la dintii lui...imi e mie frica!!!!
Si David se cam indeamna la nebunii daca are cu cine (Cornelia ne mai primesti???)...asa am observat ca pe fete le cam ocoleste ...e timid!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, Narcisa, bine ca mi-ati spus ca sa strang piesele de colectie . Pai l-am vazut pe David c afugea de Maria, cat il tineau picioarele .

Mav, nu ma incurci. Imi poti spune atunci, inainte, nu e nici o problema.

Tania, iti tin pumnii joi.

Loreen, incearca sa cauti Terra Stamp, poate in Pagini Aurii sau la informatii. L-am intrebat pe Doru si pe jumatate adormit, mi-a zis de ei. Dar nu stie unde au sediu, stie doar ca au achizitionat de curand o "masinarie" digitala nou nouta care s-ar "ocupa" si cu asa ceva. Sapt. viitoare, te-ar fi putut ajuta si el.

Maine raman fara calculator. Sper sa nu dureze mai mult, ca nu stiu ce mai fac eu la miezul noptii, daca nu intru pe DC .

Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Hello.
Tania, eu am auzit de dr. Dobre, o prietena de a mea a nascut cu ea, a fost multumita, acum nu stiu sa iti spun cum e la chiuretaje.. Oricum iti tin si eu pumnii poimaine sa iasa totul bine.
Narcisa, bafta la dentist, sa nu planga Patrick!
Adriana, tot Calgel i-am dat si eu lui Paul, dar fara rezultate miraculoase.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.ieri am apucat sa-i iau calgel pentru ca am citit mesajele voastre dupa ce m-am intors de la farmacie.lui razvan i-au iesit dintii de jos de la 5 luni si jumatate.iar acum avea gingia de sus alba.dar nu i-au iesit cei de sus, ci cred ca un canin pentru ca este cu mult intr-o parte.a strapuns deja gingia ca este varful iesit afara.nu este in fata.sa fie oare caninul inaintea celor din fata?. voi ce ziceti?
ieri nu ne-am inteles sub nici o forma. sper azi sa nu mai fie asa marait ca imi iau lume.pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna dimineata!

Intru si eu sa fac prezenta, pe azi asa pe fuga, ca avem muuuulte de facut si ziua e scurta.

Adriana, si noi am folosit tot Calgel, nu prea mult, dupa aparente cu folos, acum nici eu nu stiu cit ajuta. Sa-i iasa un canin asa devreme, nici mie nu-mi prea vine a crede, dar stomatolog nu sint; la noi lui Patrick i-au iesit la 2 ani, avea aproape toti dintii, practic ultimii, Vivien acum la 16 luni are cca 12-13 dinti si masele(ca nu i-am numarat exact), dar caninii inca nu, dar daca tu ai vazut ca i-a spart deja gingia, poate e mai in fata, sau mai in spate de canin?!? Dureri cit mai mici, va doresc!
Oana, Patirck nu cred sa plinga la dentist, nu e prea fricos, vedem noi imediat, da precis va fi incintat acolo, de decor, au pe pereti tot felul de desene. Povestim dupa. Paul ce mai face?
Cornelia, ce mai face Mariuta? dar Stefan? Ziceai intr-un timp ca nu-i gasesti sapca, eu am vrut ieri sa-i iau una(erau tare haioase, si cu cozoroc moale), da poate imi spui si mie ce nr. ii iei la hainute 56 sau deja 62(pleaseee!!!) sau circumferinta la cap 39 cm- 40? M-am tot fitiit si pina la urma am zis mai bine sa te intreb, desi vroiam sa fie o surpriza, da mi-a fost teama sa nu iau prea mare!

Loreen, ce mai face Delia si-a mai revenit cu somnul? Si Bianca e mai bine?

Tania, vii si cu Anduta(simbata la Cornelia), nu? Sper! si curaj miine!

toate cele bune
narcisa

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Tania, ma rog si eu pentru tine, sa treci lesne si fara urmari peste incercarea asta. Dumnezeu sa te (si sa ne) pazeasca pe viitor!
Sinzi, la teatrul de papusi sunt spectacole in fiecare duminica, la ora 11, 30 de mii biletu'. La premiera de saptamina trecuta, directorul a spus insa ca peste doua saptamini (parca) intra in stagiunea de vara si vor tine reprezentatiile in Mamaia, in fata la Cazino (gratis) - probabil tot duminica. Oricum, o sa ma interesez la Directia de cultura si-ti mai spun detalii, daca vrei.
O zi buna sa aveti, cu pitici cuminti si cooperanti!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
Tania, mult curaj, suntem alaturi de tine.
Narcisa, drum bun si calatorie fara peripetii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Fetele au inceput sa vorbeasca intre ele este o adevarata distractie daca le asculti. Au inceput sa aiba preferinta la imbracaminte fac o adevarata parada a modei.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput