Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineata

jo si alexutza

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am deschis aici capitolul nou:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51565

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

buna fetelor,,, am si eu o rugaminte, care a nascut cu Dr. Rusa Ion?cum a fost?este de treaba?eu mai am cateva luni si nasc.Am ales cezariana.Care sunt experientele voastre cu dr.Rusa?este atent?Am inteles ca la cezariana trebuie sa fiu atenta cu :dr care face operatia(adica el), mana lui dreapta, anestezistul , moasa, asistenta care imi pune sonda, medicul care se va ocupa de copil.Cam cat merge "tariful"aveti idee?asa tot am citit dar m-ar interesa sa aflu un raspuns (cam cat sa dau doctorului ) direct de la cele care au nascut cu el.Am Rh-ul negativ si sunt la prima sarcina, mi-a zis ca fiind la prima nu este necesar sa imi monitorizez sarcina,analize anticorpi etc,,,Voi ce parere aveti despre el?si ce dr.anestezist stiti ca este bun in meseria lui?

va multumesc si sa aveti copii sanatosi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

ma alatur si eu fetelor!
Babyy, despre dr. Rusa am o parere buna, dar mai multe detalii o sa iti dau pe mail.

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare dragelor!

Am intrat la voi cu o mica rugaminte: cunoasteti pe cineva care inchiriaza in Constanta o garsoniera sau un apartament de doua camere la un pret rezonabil???
De pe 8 aug. vrem sa venim la mare si as prefera sa stam in Constanta. Am cautat pe internet si deja ne-am trezit cam tarziu ca sa mai gasim ceva ok ca pret in perioada 8-15 aug.
Daca aveti o informatie pt. mine astept mesaj pe PM.

Multumesc mult!!!

Mergi la inceput