Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

fetelor sunt o meseriasha!am reusit sa omor un modem!
asha ca am sta o zi fara net.dar azi m-am dus si mi l-au schimbat.
asha ca iar sunt pe val!

roxanaz - surioaramea vrea sa faca orice (si eu sunt de acord)dar nu cred ca ar fi rezista la un program din ala 24 cu 24.in rest poate sa faca orice.sa imparta fluturasi pe strada, sa spele vase, orice.
loreen - te muti langa mine.eu stau pe unirii.uraaaaaaaa!
liris - vreau si eu cd cu orice si abdomene, adu tu cd-ul ca il multiplicam noi.
cali - si eu incepusem sa am aceste probleme cu alexandra si mi-a zis nasha mea care este farmacista sa nu ii mai bag supozitoare decat daca trece 2-3 zile fara sa cacaciasca si sa incerc sa ii stimulez muschiuletii de la anus cu un usor gadilat, adik infasuram un deget de al meu in pansament steril si ii o frecam usurel cu miscari rotunde (nu radeti! dar a mers faza)
si inca mai merge cand are probleme totul este sa-i tin pempersul in asha fel incat sa nu sara pe mine (cum de altfel am si patit o data)
chiar o alta data eram asha de concentrata asupra actiunii ca fara sa imi dau seama ma apropiam cu ochii sa vad mai bine (de parca ar fi ajuta cu ceva ce vedeam eu) si era cat pe ce sa imi pun "masca" pe ochi.

jone si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

oki-doki.
aduc: cornelia, roxana, jone. va pun filmul coapse si fund si filmul ptr abdomen.advanced slimming e cam greu si nu cred ca merita multa atentie. ideea e nu sa te termine ci sa lucreze ce trebuie ... si sa te poti tine de el citeva luni.

nu mi-a zis nimeni ca ar fi cauza hormonala. imi dau eu cu presupusu dar ceea ce am observat este ca oricit de mult as slabi celulita e acolo.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

quote:
Mei fetelor cred ca face bine discutia asta cu slabitul ca azi nu am mancat decat salate cu branza...hihi...(si bineinteles ciocolata de toate zilele ca as muri fara...)

sinzi n-o lua asa in serios, ca vezi ca noi discutam dar ... cam atit. doar n-ai sa strici bunul obicei si chiar ai sa tii o cura :)))

fetele , daca promiteti ca nu rideti de celulita mea, poate ne vedem o data la plaja, sau intr-o seara ... sa va dau Pilatesu, sa va faceti (ne facem??) ca Daisy Fuentes... parca asa o cheama pe tipa care-i face in principal reclama. stiti ca Pilatesu e in maaaaaaare voga la Hollywood . da mey , noi si cu actriele milionare ce o sa mai fim asa minunate ... I can't wait...

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

liris poti sa ne trimiti si pe mail ca eu am 1 giga la yahoo.sunt nerabdatoare ca azi cineva ma intrebat cat mai am pana nasc si cand eram gravida nu ma credeau ptr ca nu se observa

jone

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

din pacate nu se poate . filmele au peste 162 de mega fiecare. si nu merge sa fie trimise prin e-mail. ar fi fost fain dar nu se poate din pacate. am incercat o data cu clip de muzica de 10 mega doar si nu...
hai ca nu mai e mult. vin pe 14 iulie, pe 15 deja pot sa ti le dau.

sinzi, cioco nu-i de sezon mey, inghetata cu ciocolata e asa ptr temperaturi varatece... io mi-am luat un pachet mare de cornetto cu ciocolata. am mincat doua deja... dieta huh??!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am ramas singura...adica cu Delia. Domnu sot a plecat la munca( asa zice el), fata cea mare a plecat la femeia care sta cu ea, pisicile au plecat si ele( glumeam) si am plecat si eu cu sorcova...
Dani33 bine ai venit...

Fetelor nu va mai plangeti ca nu va ingrasati...va spun din experinta...In tineretile mele mancam cat o balena, numai zic de dulciuri ca nu are rost,tigari,cafea la greu si aveam aceeasi greutate 50-52 pana la 30 de ani.Ei de atunci m-am chinuit sa slabesc si draci sa-mi iasa, iar acum dupa sarcina ma simt exact ca miss Pegy.Mi-am luat bicicleta acasa, centura cu electrozi, pastile, infometare, regimuri...nimic...

Jone tot pe unirii ma mut si eu la blocul cu 3 etaje de pe partea cu Univet...Abia astept, desi va dura pana prin sept. octombrie cand se va termina renovatul...Am de gand sa fac din rahat bici numai bani sa am...

Mygirl la multe luni dragelor...

Sa ma laud si eu cu Delia...azi la pranz in asteptarea somnului Delia isi studia pumnul indeaproape pana ii fugeau ochii inspre nasuc,si-si dadea singurica cu manuta in el,si apoi radea...Binenteles ca si masa la fel

Duminica unde ,cand este intalnirea...Tot asa pe la 10?

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Liris...din pacate (sau fericire) nu prea imi place inghetata!!! Se strica in frigider...si inghetata nici nu prea ingrasa...ce naiba!!!!!!!! mananci degeaba!!!! tot ciocolata e la moda!!!!!!!!!!!

LAs' ca mergem amandoua la plaja intr-un loc retras ...hihi...chiar daca va fi aglomeratie ocupam noi juma de plaja!!!!!!1 hihi....(salvati balenele!!!!!!!!!!!!!) (cel putin una pe mine!!!!!!!!!!)

Loreen, felicitari Deliei ca si-a descoperit pumnul...hihi...maine poimaine merge la disco!!!!!!
Unde ne intalnim la 10?? Eu as evita tara piticilor ca e prea cald si n il mai scot pe David din aglomeratia aia!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Jigodia aia cu pikamerul s-a gandit ca ultimii mei 2 neuroni care mai fac sinapsa trebuie intretinuti asa ca a renuntat la pikamer si a luat-o la bormasina si baroase...Sa moara cici daca eu mai raspund de faptele mele si il chilaresc...Ce dracu face din 2 camere, vila?

Sinzi_ana unde ziceti ca pentru mine nu este o problema ,oricum vin cu masina...Sa se trezeaza si fetele celelalte si sa dea cu parerea ...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Loreen ai discutat cu el??? Cu tipul cu pickamerul?? hihi poate arata bine!!!!!!!!1 hihi...
DAca nu asteapta cand e liniste la el, du copilul la bunici si pune-te pe trantit oale, cratiti si manele la maxim!!!!!! (dar poate ii plac manelele?????)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Buna dimineata!

Sa va spun cate ceva despre noi: galusca mea se numeste Ana Sophia, are 1 an si o luna impliniti azi (nascuta pe 18 mai 2004 cu 3,300 Kg si 50 cm), merge in picioare destul de bine uneori chiar vrea sa alerge spre disperarea mea, are 6 dintisori si maxilarele umflate in multe locuri de ma intreb cam cati dinti ii mai ies deodata. Stam la Casa de Cultura.
Nu mai stiu ce sa va mai spun...revin.

Daniela & Sophia

Mergi la inceput