Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Adriana cat te invidiez pt ca poti manca orice!
Dani, bine ai venit. Eu am auzit de la alte mamici ca dentinoxul e bun. Vreau si eu sa iau ca am impresia ca am intrat in perioada neagra a iesitului de dinti.
Fetelor eu m-am saturat sa fac in fiecare zi o canuta de supica de llegume din care ciutanelul meu nu vrea sa ia decat 3 lingurite si alea adunate din vre-o 15 pe care i le dau, pana cand cedez nervos ptr. xca el strange buzele si pune si limba stop si daca reusesc sa ii var ceva in gura scuipa afara.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Duminica suntem si noi prezente in parc! Suntem mari, maine implinim o luna!

Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

Liris, daca ii dam noi amandoua kg lui Adriana, cred ca nu mai merge la plaja vreo 2 ani hihi...si noi ne scoatem in vara asta (ca imediat depun la loc!!!!!)

ha!ha! da ...
nu stiu, eu nu cred ca exista om care sa manince chestii de "ingrasat" si sa nu se ingrase... asta ca sa stam noi linistite.

acum cine maninca si nu se ingrasa , probabil ca maninca foarte cu cap, ce trebuie adicatelea. oricine-i da cu pizza , hamburgeri, cioco, donuts, prajituri cu frisca (sa mai spun??!!... ca lista continua...) se ingrasa ... asta e.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Liris, eu m-am chinui mult timp sa ma mai ingras. Am facut tot ce se spune ca ingrasa: am mancat in fata televizorului, am mancat orice, chestii de ingrasat cum le spui tu, pizza, dulciuri la greu si nimic.
Ani de zile am stat la 50 Kg. Recunosc ca eram mai tanara, acum... dupa 30 de ani si dupa ce am nascut am ramas cu 5 kg in plus. Nici nu am facut nimic sa le dau jos - mi-e cam lene sa ma apuc de exercitii (in creme nu am incredere).
Adriana, iti dau si eu cateva kg?
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dani 33, bine ai venit! DEntinox-ul e f. bun ..la gust (Maria il cerea mereu pentru ca ii placea). Despre efecte, nu prea stiu ce sa iti spun, pt. ca Maria nu a plans deloc de la dintisori. Ii dadeam eu preventiv .

Sanzi si Liris, cum va plangeti chiar voi aici ca aveti kg in plus? Nu va e mila de mine?

Duminica sper sa ajung in parc, dar nu sunt sigura daca o iau si pe Maria (Sanzi, ia ce ii placa mai mult lui David). Ea a fost bine azi, dar sa vedem ce face diseara si maine.

Vroiam sa va spun ca Stefan s-a intors de pe burta pe spate! Onvoluntar, evident, dar a reusit (o singura data , ca eu am vrut sa mai faca demonstratii si nu a mai mers)

Va pup
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da, fetelor am incercat sa ma ingras si nu reusesc.stiu ca nu va vine sa credeti.mananc absolut ORICE si nu se pune nimic.si ciocolata, friptura, paine cat cuprinde, nu ma uit la ceas cand mananc chiar daca e 11 seara(zic ca poate atunci sa se puna ceva).as lua de la voi cateva kg daca s-ar putea.
DANI, unde mai exact la casa de cultura stai?ne-am putea vedea in parc desi nu-mi prea place parcul de la noi, intotdeauna este curent.prefer sa merg in tabacarie, chiar daca e mai departe.ma bucur ca ai indraznit sa scrii.
o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Adriana, stau chiar vizavi de troita pe partea cealalta a bulevardului. In parc este curent cand e mai frig dar acum nu se mai simte. Eu ies si dimineata si seara cu fata. Daca vrei stabilim un punct de intalnire.
Fetelor, care aveti bebei de un an si un pic voi le mai faceti mancarica pasata sau le-o dati taiata cu cutitul (ma refer la carne)? Ca a mea printesa nu papa decat pasat. Manaca painica, fructe (caise, cirese, banana) le mesteca dar carnea sta cu ea in gurita pana ma lasa pe mine nervii. Daca o pasez papa tot. Vrem sa plecam si noi la munte cu ea in iulie si nu vroiam sa iau si robotul cu noi.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutaaaareeee..... gashka maaareee!

Doamne, cat am mai citit! Ati scris, nu gluma! Si v-ati inmultit! Bravo voua!

Nici nu stiu cu ce sa incep! Cu sarbatoritele!
July, sanatate si bucurii! Imi pare rau ca nu ne mai "vizitezi"! Macar sa auzim ca sunteti bine!LA MULTI ANI!
Sanziana, impliniri si un drum curat! LA MULTI ANI!

Apoi... cu justificarea absentei mele! Pe scurt: munca multa, venit tarziu acasa, oboseala.
Copila: Pentru cele care nu ne stiu, Alexia mea are 1 an si 11 luni, deci suntem in pregul varstei de 2 ani, drept pentru care ne manifestam cu crize de personalitate, specifice varstei. Sfatul meu pentru cele in CIC! Stati acasa cat mai mult posibil cu copii, nu sa plecati la munca inainte de 2 ani, caci eu .....regret.

Laura, ai fost singura care mi-ai urat avansare la locul de munca, si se pare ca.....!
Tania, sanatate iti doresc!
Adinutza, n-ai venit sa ma vezi?! Macar o data pe luna sa am si eu ocazia sa mai schimb 2-3 vorbe cu tine!
Cornelia, as vrea sa promit ca venim la ziua Mariei, dar mai bine te anunt in ultima clipa! Acum nu pot spune nimic concret!
Oanaanul trecut stiu ca Paul a fost plecat cu bunicii! Si Buni a noastra vrea sa plece cu fata, dar oscilam! La voi cum a fost?
Mygirl, sa fiti sanatoase pentru evenimentele din zilele astea! Cum vezi prima luna cu bebica? Grea?
Roxana, azi am vazut un baiat voinik in carut, statea ca sultanul, iar ochii lui imi pareau cunoscuti! Era Patrick, mancal'as eu de baiat frumos! Dupa ce a trecut de dansul am realizat cine e! Era cu bunicii, nu ma puteam baga in seama!

Numai bine va doresc!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello
minca-v-ar mama ce va apuca sa aruncati cu kilele in biata fata? lasati ca se si slabesteee.....da mai greu decit se ingrasa! (oare de ce?)
Simona, da, daca virgula cauza aparitiei celulitei este hormonala apar mai usor. intrebaea mea este: cine ti-a spus ca este cauza hormonala? si daca tot ti-a spus ti-a dat vreun tratament? plsss.....vreau si io un cd cu pilates!!!!! abdomene si...ce mai vrei tu!
Crix hihi da, era domnu' individu, cu bunicii. ca mama-sa era la shopping (denaturataaaa!) tuc e mai faci? tto asa alergata fugarita?
Gen asa mama.....distractie d eburlaci, felicitari!
Cali imi pare rau ca Menan sta asa rau cu kk. CRix stia un pediatru bun, daduse si nr de tel, uita-te pe capitolul de acu 2 dati. (cred....)
Gabi, pupici voua si Alisiei!
Dana mai lasa-l pe Cristian, poate nu are chef de legume. sau schimba-i compozitia. lui Patrick ii place ff mult pastarnacul ptr ca e dulce si dovleceii.
Daniela, bine ati venit printre noi! da-ne mai multe detalii despre voi, sa va trecem in listuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mei fetelor cred ca face bine discutia asta cu slabitul ca azi nu am mancat decat salate cu branza...hihi...(si bineinteles ciocolata de toate zilele ca as muri fara...)

Roxa, ai targuit ceva???

Crix, mai povesteste de Alexia...ce mai face, ce mai mananca, ce mai spune!!!!

Daniela bine ai venit!!! Nu te stresa cu piureul, ca eu i=am pasat lui David pana la 2 ani, pentru ca de abia mesteca...era tare lenes...acu de la un timp s-a facut mancacios si ar manca si bolovani...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput