Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Roxana, am incercat si cu pere crude, in fiecare dimineata mananca cate una, dar nimic..si am incercat si cu Debridat, Lactulose, si tot nimic, tot supozitoarele sunt baza, dar deja au trecut 5 luni de cand face tot cu supozitor!

Un pediatru bun stie cineva?? pentru nepotelul meu..

O zi frumoasa
Cali si Menny (27.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

oki-doki Cornelia!!

pina una alta (adica pina ajungi la medic) dormi cu picioarele sus ridicate pe perna (e o pozitie groaznica stiu). orice chestie care stii ca face rau circulatiei evit-o.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

roxa mama, n-am fost la serbare. e sotul in concediu 2 saptamani si l-am tinut la noi. program de burlaci. eu la servici si ei la pescuit, prin parcuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vad ca toate vorbiti de slabit, dar metoda de ingrasat nu aveti?cred ca am doar 45 kg.am slabit enorm dupa sarcina, nu ca as fi fost tare grasa cu razvan.am luat doar 14 kg cu el.tin sa mentionez ca fumez si poate d-aia am si slabit.as vrea sa fiu ceva mai , macar acolo 5 kg.mananc dar nu se pune.si imi place si cafeaua.ciao
adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cali eu stiu ca supozitoarele dau dependenta...daca il lasi, nu face 3-4 zile???

Adriana, iti dau eu cateva kg, daca vrei, ca am ceva in plus...dar nu m-as totrtura cu vreo cura de slabire!!! hihi...sunt prea comoda...
Am fugit sa dorm si eu putin, sa imi refac tenul

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Ziua buna, fetelor. Ma tot uit la ceas si abia astept sa se termine programul si sa plec acasa sa-mi intind ciolanele batrine. Am avut o saptamina criminala, cu cursuri dimineata si birou dupa-amiaza si am ajuns permanent darimata acasa.
Alisia e atit de intelegatoare, mititica, ma intreaba in fiecare zi, cind vine sa ma ia cu ta-su: "esti bobosita, mami?" si imi face masaj la umeri, dupa care ma intreaba "tzi-a tecut?". In perioada asta ne striga "mai, mami", "mai, tati" si e atit de iubeatza...Ma pupa si imi spune "te iubesc mai mami, foate mut, tu ma iubesti pe mine?". Doar asa uit de toate relele de pe lume si capat puterea sa o iau in fiecare zi de la capat.
Pupici si voua si weekend placut!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si eu Adriana, si eu iti dau citeva kg, primesti??

cum sa te ingrasi?! pizza, donuts, ciocolata!

ai incercat si n-a mers??!! pai nu stiu ce sa zic, cred ca ai fi prima...

daca incerci cu friptura +salata nu te ingrasi. incearca cum te-am sfatuit mai sus. merge, e verificat pe mine :)))

nici eu nu am fost in stare sa tin vreodata o cura. sunt ultimul om la capitolul vointa. la sala merg ca am platit :))) ... si Pilates, probabil ca nu ma mai tine mult...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

duminica s-ar putea sa vin si eu ca tot e sarbatoare si nu pot face nimic...MAine avem program administrativ, ca de-altfel in fiecare week-end

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi, chiar ca e dulce fetita ta...al meu imi spune ca ma iubeste numai cand vrea ceva... Barbatii astia, toti la fel, cu pampers, fara pampers...

Loreen, de abia astept sa iti vad fetele!!! Poate facem schimb o zi!!1 hihi...

Liris, daca ii dam noi amandoua kg lui Adriana, cred ca nu mai merge la plaja vreo 2 ani hihi...si noi ne scoatem in vara asta (ca imediat depun la loc!!!!!)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Buna fetelor!

Ma numesc Daniela si am si eu un ingeras de fetita de 1 an si o luna. Va citesc de mai mult timp dar nu sunt prea indrazneata asa ca nu am scris. Azi insa ...
Noi ne chinuim cu dintisorii. E tare baloasa si maraita. Uneori musca tot ce prinde si plange. Nu stiu cu ce sa-i mai dau, Calgelul nu are efect. Am vazut o reclama la Dentinox Gel? L-a incercat careva?
Cali, ai incercat Lass Baby? E un remediu 100% natural spun ei. Nu l-am incercat doar am vazut reclama.
Adriana, si eu stau la casa de cultura. Ne putem intalni in parc. Si daca vrei sa te ingrasi mananca sandwich-uri cu unt. Si eu am vrut sa ma ingras (inainte sa raman insarcinata) si asa am reusit. Acum incerc sa slabesc.

Toate cele bune!

Daniela & Sophia (18 mai 2004)

Mergi la inceput