Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
vaaaiii de mineee ce party pierdem!!!! pot sa il trimit pe grtasun singur?
Loreen sper sa ai reusit sa dormi un pic! ai incercat si fiolele alea noi, chrnonoactiv de la elancyl? alea imif ac mie cu ochiul. si as vrea sale incerc.
Adriana hihihi cum sa nu ni se intimple? nu-l mai lasa sa doarme decit in patutul lui cind nu stai cu el. iti spune cineva cu muulta experienta la busituri. bine ca sunteti ok. nu sta inca Razvan in fund? are timp...
fetelor mie nu imi vine sa cred, a fost cred prima noapte intr-un an cind Nu m-am trezit deloc azi-noapte ca huhurezu, am dormit tun intre 11.30 si 5.25. cind....a sunat ceasul una peste alta a fost ok.
va pupam in corpore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

De abia asteptam petrecerea!!!!
Noi am biruit si in dimineata asta...2 izbande la olita (mai nou nu vrea wc ci olita!!!) hihi..

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Daca vedeti la stirile de la ora 5 despre o crima oribila comisa de un zombi cu pikamerul sa stiti ca eu sunt aia...Asta este chiar nesimtit...Insista pana cand m-or apuca draci pe mine ...

De dormit am dormit ca si pana acum,insa nu stiu de ce dar nu ma simt obosita...Poate unde stiu ca Bianca nu mai are febra, doar nasul infundat, iar Delia este bine...Si vine week-endul si mandrete de sot al meu va presta industrial la copii...

Roxanaz am incercat si fiolele de la Elancyl .Ce sa-ti spun la inceput au dat rezultat,insa pe parcurs ori au pocit produsul cum fac deobicei romanii, ori nu mai au efect...Mai sunt cele de la Roc,insa parca nu-mi mai vine sa dau banii asa aiurea pe toate cremele fara efect...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Fetelor, cand eram gravida, mi-a zis dr Nocivin (dermatolog) ca inca nu exista ceva eficient impotriva celulitei, ca toate cremele astea sunt doar pacaleli.
Credeti ca s-a inventat ceva bun intre timp (in aproape 2 ani)?

Felicitari premiantelor (si parintilor lor, desigur)!
LA MULTI ANI FERICITI, SINZIANA!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

sta in fundulet, dar mai cade intr-o parte sau in cealalta.inca nu are chiar asa mare stabilitate.iti dai seama ca nu-l mai las in patul meu sa doarma, ca ajung la balamuc daca mai cade o data.m-am invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Loreen, Roxana, am incercat eu si ROC. in 2000. abia aparuse pe piata si m-a prins reclama.... l-am cumparat . pe linga faptul ca n-a avut efect (in perioada aia alergam cite 40 de minute asa la 4-5 zile) mi-a facut si o iritatie urita de tot. de care am scapat insa usor cu un unguent prescris de medic.

voi stiti lupta trebuie dusa pe multiple planuri cum zicea toashu... adica niscaiva masaj, alimentatie fara grasimi, fara CAFEA (deci de regula asta chiar ca nu m-am tinut niciodata), cica sa inlocuiti cafeaua cu ceai verde ... (io nu pot ca mi se face rau de la ceaiurile astea care nu sunt musetel:))). sport. io am tras de pe internet Pilates. asta e un fel de light yoga. eu fac ptr coapse si fund (la coapse am eu problema). dar am un filmulet care e in special ptr burtica (Cornelia). si mai am unul de "advanced slimming". daca vreuna dintre voi vrea, spuneti-mi si va fac cite un CD (incap doua pe CD deci trebuie sa alegeti pe care 2 din cele 3 amintite le vreti) si vi le aduc (vin intre 14 iul si 25 iul). sau daca aveti cd writere pe acasa va aduc cd -ul meu si il copiati voi.
aici Pilates se face si la salile de fitness. instructoarea de la sala mea mi-a cerut filmuletele... copy right-ul unde o fi in Olanda daca madame voia chestii asa piratate fara jena... la o sala publica de sport. eu am mers o vreme la Pilates, dar acum prefer sa fac dupa filmulete si cind merg la sala sa fac fitness

hasta la victoria final!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asa deci, zici ca elancyl-ul merge cit merge. eu am lucrat acu vreo 5 ani cu un tip super beton de carte, care a lucrta mult in ind. cosmetica. si zicea ca 2 descoperiri mari s-au facut in caest domeniu in ultimii 20 de ani: cremele cu AHA ci cele anticelulitice cu cofeina (si care dau rezultate pe bune). si de asta elancyl-ul functioneste. acu este ff adevarat ce zice Simona, ca regimul trebuie sa fie fara grasimi, cioco, dulciuri, cafea (aici..poa' sa ploua cu carnatzi ca tot beau 3 pe zi).
Loreen da nu se poate sa intelega nemernicu ala cu pick-hammer-ul??? e inadmisibil. sau macar mai au multe ce fac, darima tot apartamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

intrebarea mea de ne-expert este: daca cauzele sunt hormonale, chiar si in eventalitatea in care as scapa de ea ptr moment, atita vreme cit cauzele ramin ea va reaparea nu??

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Roxana, inteleg ca plecati singuri in concediu. O sa va dau exemplu lui Doru care vrea sa plecam la toamna toti patru! Eu vreau sa ma odihnesc! Dar si sa ii las acasa imi e greu. A, si poti sa il trimiti pe Patrick .

Sanzi, noi poate duminica ajungem iar in parc. Maine avem zi de curatenie. Am gasit iar menajera si vine maine, ca nu se mai poate, ce dezastru e in casa. Sper sa fie bine de data asta, ca nu gasesc pe nimeni dispus sa vina pana la noi acasa.

Liris, eu as avrea CD-ul (nu de alta, dar sa il am in colectia "materiale de slabit" ). Ma intereseaza cele pt. coapse si burtica. Multumesc.

Ca sa aveti tabloul complet, al starii jalnice fizice in care ma aflu , sa va mai intreb ceva: la ce medic s amerg pt. varice? Era tot ce imi lipsea. In timpul sarcinii cu Maria mi-a aparut un punctulet pe un picior, iar acum picioarele mele arata groaznic. Parca pe zi ce trece e mai rau. Am tot amanat, dar trebuie sa fac ceva.

Va pup
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

MAma, ce discutii despre cure de slabire...m-as apuca si eu daca nu mi-ar fi asa lene...hihi...sa se mai apropie venirea lui RAdu si apoi intru in criza...haha

Cornelia, deci poate ne vedem duminica dimineata, ok? Sa mai iau tractorul??? Sau tricicleta?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput