Constanta la apel!!(38)
Raspunsuri - Pagina 4
loreen spune:
Roxanaz ma faci sa sper ca voi avea timp si pentru mine( macar 5 minute) cand va ajunge Delia la majorat...
Si ca sa fie totul bine Bianca mi-a facut febra 40 acum o ora...Noroc ca sunt obisnuita sau iresponsabila de cand cu oboseala asta prelungita sinu am intrat in panica...Doctorul mi-a zis sa-i dau tratamentul din patru in patru ora, interval care binenteles ca nu se suprapune cu al Deliei...uraaaaaaaaa.....
Pentru celulita, ca tot vorbeati, ati folosit produsele de la L'oreal?! Cum sunt. aveti idee?
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
liris spune:
io am folosit Vichy. nici un efect.... :(((
sper ca , cu supliformu sa am mai mult succes. o sa incep in vreo 2 saptamini.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
roxanaz spune:
Laura da ce-am zis maica? nu am vrut sa te demoralizez, dimpotriva. cer scuze. sanatate Biancai si odihna tie!
sinzi_ana spune:
Nici David nu mai doarme...pun si eu capul pe perna cand apuc...De vreo o sapt doarme foarte putin, ziua mai deloc, iar noaptea se culca la ore imposibile si se trezeste cu gainile (cocosii in fine)!!!
Gen, multam...dar unde a lipsit MArius??? hihiih...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
loreen spune:
Roxana nimic nu m-a suparat,stai linistita, faceam haz de necaz...Daca n-as mai fi avut inca un plod mai ziceam,insa in mare stiu la ce sa ma astept...DA'parca este mai greu acum...Nu mai e mama sa ma ajute si probabil de aceea mi se pare greu...
Vichy am folosit si eu acum... Zero rezultate... Apoi Galenic...Ma batea gandul la L'oreal, dar cel luat de la shop din poarta 1, nu cel dim magazine...Poate poate...Ca la masaj n-am cum sa ajung ...
Astept sa se faca 23 sa-i dau Biancai patilili...apoi la 2,30 biberonul Deliei, la 3,30 lui Bianca,la 5-5,30 lui Delia...si tot asa...
Noapte buna...somn usor...
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
dadi_t spune:
LA MULTI ANI JULYDE! sA FI SANATOASA , FERICITA, iMPLINITA , FRUMOASA TOT TIMPUL SI IUBITA MULT!
Adriana, bine ai venit! Da-mi date concrete ale baietelului tau ca sa te trec pe listuta.
Loreen, tinem pumnii sa fi tare... uf tare rau e sa n-ai ajutor....
Multumim frumos pt. felicitarile la adresa Andutei!
Cali cu debridat ai incercat pt. constipatie? Ma bucur ca ne-ai dat ... cu subsemnatulTe mai asteptam.
Adriana, am primit un pont ca la Selgros are scaun de masina cu 700.000 lei.Nu stiu pt. ce varsta, ca si eu am nevoie...
O noapte linistita!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Loreen, multa sanatate Biancai!
Maria pare a fi ok, adica nu a mai facut febra (doar 37), dar e inca bleguta, mai ales seara. Daca nici maine nu isi revine, mergem la dr. iar.
Fetelor stiti vreo solutie-minune sa scap de burta asta? Tot ma intreaba lumea daca mai fac un bb . Stiu c aar trebui sa ma apuc d eabdomene, dar e tare greu .
Eu am inceput disociatul. In afara de faptul ca sunt cam lesinata, am scazut cam 1 kg. Mai am doua zile. Poate se clinteste totusi acul cantarului. Dupa asta o s atin si eu Montignac-ul. E mai greu sa il incep, dupa aia nu mi se mai pare asa de greu. E singurul regim care a avut ceva efecte la mine.
Narcisa, lista e deschisa pana pe 2! Ma agit de pe acum, pt. ca vreau sa imi fac o idee despre numarul copiilor si parintilor.
Dupa cum puteti observa din listuta, Paul, baiatul Oanei va implini pe 3 iulie trei ani, asa ca ne-am gandit ca ar fi frumos sa ii serbam impreuna, sambata pe 2 iulie. Asa ca va rugam sa va inscrieti in continuare pe lista pentru petrecerea Mariei si a lui Paul!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
nastasie spune:
neata, fetele!draga dady razvan al meu e nascut pe 01.11.2004 si s-a nascut doar cu 2.300 kg.a fost micut dar acum imi rupe mainile.sa vedeti ce am patit ieri.stiti ca copii la 7 luni si jumatate nu stau singuri in fundulet.nu au inca acea stabilitate.ieri , pe la 2.30 a adormit in patul nostru, era foarte obosit si nu l-am mai mutat in tarc ca doarmea tare frumos.la fix sa curat niste cartofi, zic eu.vin la un moment dat sa vad ce face :dormea foarte adanc.(tocmai ce a invatat ca lumea sa se rostogoleasca pe burta si apoi pe spate si iar pe burta.e fan).il verific si plec la bucatarie.peste 2 minute se aude plangand.imi zic in gand ca iar a visat urat(ca i s-a mai intamplat).fug repede si cand ajung era cazut din pat.fetelor, dar stiti in ce pozitie:in genunchi, parca se ruga.el care nu sta singur in fund statea in genunchi.nici acum nu-mi pot explica.dar la cap nu cred ca s-a lovit ca altfel il gaseam intins tot pe jos.el a plans doar ca s-a speriat.cred ca s-a rostogolit pana a alunecat din pat ca altfel nu-mi pot explica cum a ajuns in genunchi.tremuram toata.l-am verificat peste tot.el radea, nu avea treaba.si nici nu s-a auzit nici bubuitura cand a cazut.doamne, ce frica am tras.nu-l mai las sa doarma in pat la noi.ati patit si voi asa?
va pup, adriana.
ce alte amanunte, dady, sa-ti dau despre razvan-mihai?
sinzi_ana spune:
Se anunta cineva pt maine in parc???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
Oana spune:
Buna dimineata.
Deci, dupa cum v-a spus si Cornelia, am convenit impreuna sa ii serbam si pe Mariuta si pe Paul deodata sambata pe 2 iulie. Mariuta face 2 ani, iar Paul 3.
Sa speram ca o sa iasa bine si copii se vor simti minunat. Deabea astept sa ii vad pe toti jucandu-se si mancand tort. Sper sa nu ii facem prea multa mizerie Corneliei, dar macar ea sta la casa cu curte si putem sa ii tinem in aer liber in curte...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com