Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
Jane multi 
pt tine.
Dana si Martha se presupune ca trebuie sa ne incurajam una pe alta
si sa nu disperam, asa ca asta sa facem! E drept ca si eu am aceeasi teama ca si voi si nu mai vreau sa trec niciodata prin ce am trecut, dar singurul mod de a reusi este sa mai incercam si data urmatoare al nostru va fi
. Trebuie sa gandim pozitiv!
Si pentru voi am multi 
si

Laura
MirelaV spune:
Motzunica, tu nu ma speria ca si eu..sub gaurica..simt ceva tare..destul de mic ca dimensiune. ia zi-mi tu mai multe, cum e la tine? hai k nu imi mai trebuie si asta. dupa ce k mai am putin si o iau razna..pe langa gaura...asta imi mai lipseste
pupik
MirelaV
pupicei pe burticei
martha78 spune:
Jane, ai incredere si rabdare si ai sa vezi ca va veni si bb
Laura Ioana, tot ce putem face e sa speram ca data viitoare va fi mai bine, asa ca tot inainte 
Motzunica, mie nu mi-a recomandat dr pana acum diphereline, nu stiu cat de scump e, dar daca crezi ca te ajuta....nu stiu pana la urma mai bine ceva scump si eficient decat altceva
La mine problema e ca am aruncat destui bani pe medicamente si degeaba si in plus am si niste simptome tare naspa
nu stiu exact de care endometrioza e, dar mai e si altfel decat pelvina?
If hope were not, heart would break.
Catalina spune:
Fetele va multumesc mult pentru incurajari.
Vroiam sa va intreb ceva: am auzit aici pe forum vorbindu-se de asa numita "pata de insemnare" sau nu stiu cum ii spune, care se pare a fi un semn ca ai ramas insarcinata.
Ce e asta, cat de mult sange e si cam cand ar aparea?
Pupici
Catalina
iepurila spune:
Neata fetele,
Catalina, din cate am auzit de la fete, ca de experimentat nu am experimentat e vorba de o scurgere f. mica, suficienta cat sa pateze chilotul. Nu se intinde in timp si apare cu cateva zile dupa ovulatie sau cu cateva zile inainte de venirea nerushinatilor (2-3 zile). Da de ce? Ai patit-o?
Eu sunt intr-o continua marcare de la histeroscopie incoace. Nu mai inteleg. Rushii zic eu ca nu au cum sa fie ca nu e debitul adecvat, nu e durerea din prima zi. Doar ca sangerez in continuare. Putin cate putin. Oare e normal, sau ar trebui sa ma alarmez deja?
Va multumesc la toate pentru incurajari. Nu stiu ce m-as face fara voi.
Mishulica scumpa, sper din tot sufletul sa fii bine. Vezi ca daca nu imi fac delegatie la Buc si vin dupa tine.
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
MirelaV spune:
iepurila,de ce nu intrebi medicul?
legat de sangerari, unele fete poate stiu.
eu acum vreo 2 luni..in ziua 28 am avut o sangerare. am crezut k au venit uratii. nu, au venit cateva zile mai tarziu in ziua 36 cum era la mine in mod normal. ce a fost..nu stiu nici pana acum. nimeni nu stie. ce banuiesc eu ca a fost..e un chist care s-a spart.. ca apoi..luna urmatoare la monitorizari..disparuse in ceata.
MirelaV
pupicei pe burticei
Catalina spune:
Ei, nu, nu s-a intamplat nimic dar acuma ma gandesc la toate alea ... sa fiu pregatita. :-)
Catalina
jane04 spune:
Buna fetele!Laura te pup si eu.
Am si eu o intrebare, ca tot vine week- endul:As avea voie sa beau bere fara alcool? Ca nu stiu daca este bb decat peste 8,10 zile.
Si inca ceva: daca as fi insarcinata (macar de...) ar aparea greturile asa de repede?(la 7 zile DPO).
Ca mie mi se pare ca mi-e greata mai tot timpul si ca sunt sfarsita...poate este doar in imaginatia mea.
Mersi si va doresc week-end placut la toate fetele.
miki iris spune:
Nu am mai intrat cam de multa vreme , dar va citesc in mod constant.
Am o problema si va rog dati-va si voi cu parerea.
Astazi, ziua 11 monitorizare: endometru 6,9(cam micut dar stiu ca , creste repede)folicul pe ovarul drept de 18,5.Doctorul a spus asa: duminica ziua 13 sa fac un pregnyl de 5000 UI la ora 8 dim. si sa avem un contact in ziua 14 si un contact in ziua 16.Mentionez ca noi nu am prestat pana acum luna aceasta.Voi ce ziceti? La mine de regula ovulatia este cam in ziua 13 de regula.
jane04 spune:
Apropos!
Princess: Scuze dar am uitat sa iti raspund!
Ultima spermogarama si spermocultura a sotului au fost acum 1 luna.Antibiograma nu au facut pt. ca nu era cazul( de vreme ce nu era infectat).
Nu mi-a trecut bacteria pt. ca este " o bacterie incapatanata" si este incapsulata in celule ( ca si clamidya) iar antibioticul merge pe langa celule. Le ataca doar pe cele care "ies".De aceea poate sa treaca in cativa ani sau deloc.BB as putea sa fac cu tratament pe sarcina dar mai greu este sa ramai fiind infectata cu Ureaplasma.
Cel putin asa mi-a explicat doctorul...
Mersi mult de raspuns.
Te pup si bafta la bebei!