Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38
Raspunsuri - Pagina 5
motzunica spune:
fetele,
Fata noastra Mishulina e tare suparata, se pare ca mesajul meu catre ea nu a fost suficient de incurajator, ce ziceti impreuna reusim ?
Mishulina, please, vreau sa-ti vad mesajele aici. Sti ce ma face sa merg mai departe ? citeva cuvinte spuse de tatal meu atunci cind pentru prima oara in viata am dat cu capul de sus. Aceste cuvinte au fost: " orice sut in
inseamna un pas inainte", si ori de cite ori am probleme aceste cuvinte ma fac sa ma ridic de jos ( daca sutul a fost prea puternic ),si sa merg mai departe. Mi-as dori ca aceste cuvinte sa te ajute si pe tine, si sper ca nu te-am suparat si mai rau. Uite un
mare si o
si maine sa fi iar linga noi.
MirelaV, in buric mi-a aparut ceva (moale) care arata ca un al doilea buric
, si care ma inteapa (cica de la firele interioare), deocamdata ma dau cu betadina si...astept.
.
Martha, eu am avut pe peritoneul pelvin, dar poate sa apara si pe trompe si ovare, caz in care am inteles ca e mai grav.
Jane04, nu se intimpla nimic nici daca berea e cu alcool, sper ca greata sa fie de la bebitza
.
toate fetele.
MirelaV spune:
Motzunica, nu coresounde descrierii. rasuflu usurata. pupik
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Motzunicule draga,asti incredibil de scumpitica!
Adica oi fi io suparata dar nu-s total insensibila la un mesaj asa de calduros...Te
ca m-ai scos din barlogul meu si ca nu m-ai uitat...
Ce ti-a zis tatal tau mi-a spus si mie mama de cate ori a avut ocazia dar am si eu o intrebare: ce faci atunci cand sutul in
il primesti cand esti pe marginea prapastiei? Unde mai faci pasul??? Spune repede ca ma prabusesc!
Ai grija te rog de buricelul tau "dublu" sa nu patesti ceva rau! Pe tine te-a mai vazut vreun medic de atunci?
Iepurica mica
m-am intors! Astept vesti de la tine!
Alexia,pe unde esti,nu te-am mai "vazut" de mult...E gata rochita?
Miro, mi-e dor de tine! Am mai iesit un pic din butoi (cu ajutorul unei prietene ![]()
) dar stau pe margine intr-un echilibru foarte fragil...sper sa nu fac "baldabac" in el din nou...
Ina
motzunica spune:
Mishulina, Uraaaa, 
a revenit curajoasa mea cea mica. Pai mai puiule intotdeauna pe prapastie gasim cite un ciot de la un copac, un colt de stinca, ceva de care sa ne agatam si acel lucru este SPERANTA, sa nu uiti niciodata. Un al 3-lea
pe ziua de azi.
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by motzunica
Mishulina, Uraaaa,![]()
a revenit curajoasa mea cea mica. Pai mai puiule intotdeauna pe prapastie gasim cite un ciot de la un copac, un colt de stinca, ceva de care sa ne agatam si acel lucru este SPERANTA, sa nu uiti niciodata. Un al 3-lea
pe ziua de azi.
Motzule mesaj receptionat! Asadar nu conteaza cat de tare ne zdrelim degetele in Speranta asta colturoasa si noduroasa,mergem mai departe chiar daca nu mai ramane nimic din noi...
As vrea sa stiu ca incepi tratamentul ala odata,as fi mai linistita daca dr.T s-ar tine de cuvant si te-ar integra in program...Nu mai suport sa vad cum in jurul meu sufera oameni la care tin,ma ucide chestia asta si povara mea e mult mai greu de dus asa...
Ina
Mirona spune:
Buna fetelor,
nu am mai intrat de mult pe la voi ... va citesc zilnic, dar noutati nu am sa va spun. Luna asta nu am ovulat, desi fertility a trasat o linie acolo intrerupta. Deci prea multe nu am sa va spun. Astept sa vina rushii si s-o iau de la cap. Mai am o programare la un alt dr. - o alta opinie si cam asta ar fi totul.
Mishu mama - si mie mi-a fost dor ... ma bucur ca ti-ai revenit nitel, sa nu uiti ca oricand poti apela cu incredere la doza mea de optimism.
La chemarea ta am raspuns acum ... doar tie ti-a fost dor de mine. 
si restul de fete ... fara exceptii.
Miro
My ticker
tania-z spune:
Mishulina
fata scumpa, de-ai stii cat de des m-am gandit la tine! Nu am mai prea intrat pe DC, decat din cand in cand la mamici, pentru ca nu reusesc sa tin pasul cu ritmul din jurul meu. Nu sunt la curent cu ce ati mai facut, dar sunt sufleteste alaturi de voi si imi doresc atat de mult sa va vad fericite, dand vestea cea buna!
Iepurica, Mirona 
sper ca sunteti aceleasi optimiste pe care le stiu!
Mi-a fost dor de voi, atata tot. Va
dulce!
Tania
& Punctuletz 14+
Poze cu Punctuletz
Punctuletzul
Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor,e bine e sa fi din nou printre prieteni!
Taniutaaaa
ce bine-mi pare sa te vad!!!
Si eu ma gandes des la voi(obisnuieste-te sa ti se vorbeasca la plural,ca ai o mandrete de "Punctuletz").Te-am cautat pe forum peste tot, am vrut sa-ti trimit un PM ca nu mai stiam nimic de voi 2....Si Iepurica se intreba unde oi fi,asa ca ma bucur mult ca ne-ai dat un semn de viata! Imi pare asa de bine ca nu ne-ai uitat si mai intri din cand in cand pe la noi!
Miro nu stiu alte pareri cum sunt dar locul tau e langa noi si la fetele naturale,si asta atata timp cat lupti pe aceste cai ptr
...Suntem o "gasca" intreaga de luptatoare (obosite unele
)dar nu ne lasam,sa dea Domnul sa plecam la mamici tot in gasca...
Iepurila te astept cu vesti...
Ina
Alexia27 spune:
Buna dimineata fetele!
Mishulica, nu-mi place sa te vad trista, pui. Hai, zambeste, si maine e o zi! Iar butoiul....vezi ca tocmai i-am dat o gaura-n fund sa se goleasca! Rochita este gata si imi place la nebunie, am dus-o la ai mei sa nu o vada Mister. Deh, traditia!
Fetele, eu in mod normal ar fi trebuit azi sa ma astept la rusi, dar pentru ca am ovulat o zi mai tarziu decat de obicei, ma gandesc ca s-a prelungit si faza luteala cu o zi.
Oricum, temperatura este ridicata (36,9 37 ), simptome de rusi de loc, si parca azi, o usoara stare de greata. Sani tari dar nedurerosi, iar temperatura de azi nu stiu cum sa o iau ca m-am trezit la 4,30 si era 36,9 si am mai dormit de la 6,30 la 8 cand era 37,2.
Ma mananca in palma sa fac maine un test.....dar...mi-e frica. Ce ziceti, sa stau pana luni? Pana acum am fost foarte cool, dar acum parca am luat-o razna. Mai ales ca ma si inteapa ovarul. Offff!
Pup fetele de weekend. Pe toate
Mishulina spune:
Alexia,
in sfarsit un semn de viata! Imi pare bine ca a iesit rochita asa cum iti doreai,abia astept sa o vad!!!
Si multumesc si pentru gaura din butoi,parca simt cum se goleste,ca mai aveam un pic si ma innecam in el!
Cu testul nu stu ce sa zic,ca eu sunt din aia cu mancarimi in
,dar tu poate mai ai rabdare pana luni... In ce zi ai fi azi?
Ina