Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38
Raspunsuri - Pagina 6
iepurila spune:
Neata gagici,
Alexia, ce veste minunata, temperaturile tale. Poate e puiut. Eu una n-as rezista sa nu fac test maine. Daca va spun ca eu in ziua cu histero am stricat doua teste din care unul Clear Blu o sa ziceti ca sunt cretina de-a dreptul. Era ziua 21 si nu avea ce sa fie, sau ce sa iasa, dar eu..... nu cumva sa fac interventia si sa fie ceva la mine in burtica. V-am spus m-am cretinizat total.
Tania, ma bucur enorm ca sunteti bine, tu si puiutul tau. Sa mai dai un semn din cand in cand ca taaaaare ne mai lipsesti.
Miro scumpa si mie mi-a fost dor de tine si cred ca la toate fetele, chiar daca in egoismul meu si cu gandul numai la problemele mele nu te-am strigat.
Jane 04 eu stiu foste gravidute care au mai baut cate o bere cu alcool de pofta si in timpul sarcinii. Asa ca nu se intampla nimic.
Mirela, ma bucur ca esti mai bine cu gaurelele. Sper sa te apuci de treaba cat mai curand.
Mishulina pe tine te-am lasat la urma. Toate stim ce copil bun esti tu si ca te implici poate prea mult in povestile fiecareia dintre noi. Iti pasa si te afecteaza fiecare esec, nu numai al tau dar si ale noastre. Si cred ca fetele sunt de acord cu mine daca te rog sa fii putin mai dezinteresata (nu stiu daca am ales cuvantul cel mai potrivit, dar stiu ca ma intelegi ce vreau sa spun). Eu una cu consider ca nu merit sa-ti faci griji pentru mine, sa te consumi pentru mine. Fii un pic mai egoista si focalizeaza-ti energia spre tine. Ca meriti mai multa atentie de la tine si mai multa liniste.
Fetelor poate am gresit spunand toate astea. Va rog frumos sa nu va suparati, sau daca va suparati spuneti-mi, sa stiu ca am gresit. Si sa repar, daca mai pot
Va iubesc pe toate si va doresc tot binele din lume.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Alexia27 spune:
Mishu, ziua 12 DPO. Oricum, faza cu asteptatu nu tine. Mi-am luat 2!! Diaspot si unul o sa-l bifez azi mai pe dupa amiaza. Nu stiu fetelor, dar acum ca m-am hotarat sa-l fac parca sunt sigura ca este negativ. Mi se pare incredibil sa mi se intample tocmai mie. Mai vorbim. Pupici
Irina71 spune:
Salutare, fetele ! 
Miro, cum crezi tu ca nu ne e dor de tine ??!! Uite aici 

si 

Sa stii ca nici eu nu cred ca am ovulat, sunt in ziua 33 si Fertility cica am ovulat in z 29 (desi s-a mai razgandit de cateva ori pana acum). In nici o zi, temperatura nu a ajuns la 37. FSH-ul meu e 11.38 - deci rezerva ovariana f.f.f. mica - ce sa mai zic ? O sa iau trat. homeopat de stimulare de luna viitoare, astept sa-mi vina ciclul (cine stie cand ?!) si incep cu pastilutele - le-am si cumparat deja. Eu am sperante fiindca data trecuta (in noiembrie) cu acelasi trat. am ramas (din pacate s-a oprit din evolutie
).
Iti urez ca noul dr.
la care mergi sa fie cel care te va "rezolva" cat mai rapid cu bb ! 
Andicu, parca ziceai ca intri pe aici azi ?? Te-astept !
Vezi ca n-ai voie la plaja la ora asta
Alexiaaaa !! Hai cu testul ala pozitiv, ca mor aci de emotie ! 

Pupici la toata lumea : Mishulina, iepurila, Costi (chiar ! nu mai stim nimic de tine !!), Dana p, motzunica si precis am uitat pe cineva ....
dar sper sa ma ierte !
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
Mirona spune:
Buna fetelor, multumesc ca va ganditi la mine. Va
pe toate.
Irina ia baga tu un PM pentru moa cu ce fel de tratamnet homeopat de stimulare iei tu ... ca vreau si eu.
Eu ovulez spontan ... iau tratament naturist plus duphaston 10 zile dupa ovulatie, sau ma rog: data presupusa a ovulatiei.
Alexia eu iti tin pumnii stransi ... pana vii cu vesti. Sper sa fie doua liniute. Bafta!
pentru toate fetele.
Miro
My ticker
Alexia27 spune:
Fetele, ce sa zic. L-am facut acum vreo 2 ore si bineinteles ca e negativ. Acum:
1. ori l-am facut prea devreme
2. ori era pp prea diluat, poate trebuia sa-l fac dimineata
3. ori nu e bebe.
Vedem. Va spun luni, ca maine nu mai fac
Laura Ioana spune:
Tania, ce frumos e punculetzul tau!!!!! Nu mergi la echo 3D sa vezi daca e
sau
? Sau stii deja ce e? Stiu ca de la 14 sapt se poate vedea f bine.
pe burtik
Laura
Laura Ioana spune:
Alexia pui, cand ar trebui sa vina rushii? Poate ca urmatorul test va fi pozitiv
(sa-l faci dimineata) Tin pumnii, poate va mai pleca una dintre noi
.
Uite pentru tine

Laura
Mishulina spune:
Dragele mele,va multumesc!
Iepuricule ai un mare
de la mine urmat de
si apoi iar
ca sa treaca...In primul rand ai dreptate dar nu merit toate cuvintele frumoase pe care le-ai spus despre mine...m-ai facut sa
desi am crezut ca am epuizat rezerva zilele astea....Dar trebuie sa te cert un pic(pentru asta era
urmat de pupic!)Cum poti sa zici ca nu meriti sa-mi fac griji pentru tine? Ba meriti si imi fac,ti-am spus ca am facut un fel de alergie sau fobie la suferinta dupa cate am indurat eu si la ce am vazut prin spitale...Meriti chiar mai mult,fiecare e unic,suferinta lui e unica si mai mare decat a altora,ptr ca e a lui...Si apoi tu vorbesti? Nu vezi ca desi te-au "hacuit" oamenii aia pana era sa lesini de durere tu tot gasesti cate o vorba buna pentru noi? Of,ce m-as face cateodata fara tine si fara fete...Va 
Gata,am inteles masajul si ai dreptate,e timpul sa iau masuri dar egoista si nepasatoare la ce vi se intampla voua n-o sa pot fi niciodata ca de..."lupul isi schimba parul(diseara ma vopsesc
) dar naravul ba"!
Alexia imi pare rau de dezamagire,poate ca era totusi prea devreme! Mai asteapta pana luni,zic eu...Cand trebuia sa vina rushii?
Si pentru ca nu v-am mai zis chiar nimic in ultima vreme....Eu sunt in ziua 21 (7 sau 8 DPO),ca luna asta nu stiu precis cand a fost ovulatia,ca a fost zbuciumata si chinuita...Nu cred sa se intample ceva bun luna asta...
Fug,ca ma asteapta o gramada de treaba!
Ina
Alexia27 spune:
Fetele, suntetui toate niste dulci
, ca vreti sa mai imi dati speranta. Ce sa va zic? Conform traditiei rusii trebuiau sa vina AZI. Dar am ovulat mai tarziu, cred ca cu o zi, sau poate doua, nu pot spune sigur, ca la eco a vazut corpul galben si a spus ca ovulatia se produsese oricand in ultimile 24 h. Deci, ziua 17 sau 18 a CM. Asa ca, i-as astepta maine, in cel mai rau caz luni.
Pup fete dulci si vedem temperatura maine.
PS: Oricum ar fi de-a dreptu imposibil sa se intample minunea exact in luna cand mi s-a reglat TSH. Sa fim serioase!