Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Irina , mersi

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna fetelor.
Andicu sa stii ca si eu am fost tare curioasa ce ai mai facut.Ai dat emotii la toata lumea. Ma bucur pt. tine.Te-am vazut si la gravidute(am intrat doar asa sa vad atmosfera...poate ma lipesc si eu...).
Maria ce mai faci? Sunt curioasa ( sau poate nu am fost atenta) cum este: ti-ai facut un test sau au venit rusii?
Fetelor sunt asa de stresata: mai sunt 10 zile pana la CM si am stricat aseara un test. Putem sa-l arunc ca tot aia era...Bineinteles ca a iesit negativ...sper pt.ca era prea repede.
Oricum simptome nu am deloc ba chiar sunt mai vioaie ca oricand.
Spuneti-mi si mie cand trebuie sa apara picaturile de nidatie?
Doar asa .. sa ma stresez mai tare...
Pana atunci va pup pe toate(Maria, Irina71, LauraIoana, Monica b ,MRL, Princess si restul pe care o sa invat pe parcurs).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutari si de la mine. Mai bine mai tarziu decat de loc.
Andicu, ma bucur ca esti bine si ca s-a dublat rezultatul. Pup burtica si ai grija de tine.
Elena, eu personal nu inteleg nimic din ce ti se intampla. Bine, nici nu sunt foarte inteleapta, dar.......
Mishulina tu unde esti? Pup fata dulce.
Eu nimic nou sub soare. Am fost aseara la Dr. Eu trebuie sa mai incerc odata histeroscopia, dar de data asta cu anestezie generala. Sotul trebuie sa consulte un endocrinolog pt a vedea care-i cauza si daca se poate remedia.
Mi-a raspuns si T. referitor la spermograma si mi-a spus ori tratament homeopat ori tribestan 3-4 luni si repetata analiza.
Fetelor care dati sotilor Tribulus, e acelasi lucru cu tribestanul, aceleasi concentratii de plante, sau aproape asemanator?
Acu nu stiu daca mi-au venit russhii.... Sunt in ziua 24, si sangerarea e mai abundenta un picut fata de ce se picura de la histeroscopie. Deci cred eu ca nu o mai pot pune pe seama histeroscopiei.
Va fi una din acele luni in care nu voi sti in ce zi sunt.....fooooarte mishto.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele! ma tot tin sa va spun de cand cu gaurica mirelei

se pare ca cel mai bun dezinfectant este apa si sapunul, chiar si la rani deschise, cu incredere! ustura un pic dar doar la inceput, e chiar neasteptat

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

de acord cu apa si sapunul. se vindeca mai bine de cand am adoptat-o

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Catalina, iti inteleg frustrarea.
Am uitat sa-ti spun ca nu trebuie sa iei simptomele ca fiind f sigure.Eu am ovulat de marti (s-au vazut la eco foliculii sparti) si abia azi ma simt balonata si cu jena in partea cu ovulatia, iar temperatura mi-a crescut doar cu un grad.
Asa ca, relax! Nu poti fi sigura decat peste 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, puiule fi cuminte ca iei bataitza, cum sa te uit ?, ce-i aia ? esti omul meu de baza de pe forum si e normal sa fiu ingrijorata cind nu mai scri. Iesi din butoi ca ne suparam, hai fruntea sus ca o sa reusim noi cumva sa facem macar cite un .
Uite un mare de la mine si revino repede ca mi-e dor de tine. Eu ce sa zic cu endometrioza mea....n-am vazut decit o fata care a reusit, dar sti ceva ? nu ma dau batuta pina intru la menopauza. Acelasi lucru vreau sa-l aud de la tine, atita timp cit exista o speranta cit de mica, n-avem voie sa renuntam. fata mea draga.
MirelaV, sint aici , am facut un granulom la buric de toata frumusetea, cred ca organismul meu nu suporta firele interioare, sper sa nu ajung sa ma taie. Pina una alta ma dau cu betadina. fata.
Iepurila, Tribulus e acelasi cu Tribestan, poti sa-i dai sotului fara probleme.
Andicu, ma bucur pentru tine ca punctuletzul se dezvolta, sa ai o sarcina usoara.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Motzunica, ma tin cu tine de mana pt ca si eu am endometrioza dar, ma bucur ca esti optimista si mergi cu incredere inainte
Pp endometrioza ai facut ceva tratament?

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Marta, n-am facut nimic pina acum pentru ca dipherelin 3 sau 6 fiole nu-mi permit, iar altceva dr. T nu mi-a recomandat pina acum. Urmeaza sa intru in programul pe care la initiat dar nu stiu cind se va intimpla asta si a ramas sa sun peste 3 saptamini la spital sa-mi confirme diagnosticul de la anatomopatologic, deci pina atunci rabdare si tutun . Tutun bag angro, rabdare nu prea am ....dar nu renunt ori ce-ar fi.
A mea e pelvina, a ta de care e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

jane04, sa sti ca nu este obligatoriu sa ai "picaturi de nidatie". Nu toate fetele care au ramas gravidute au avut asa ceva. Parerea mea umila este ca ai facut fff devreme testul. Era normal sa iti iasa negativ. Mai ai putina rabdare ca ai toate sansele sa reusesti. iti tin pumnii.
Costi, nasoala treaba se petrece la tine. Presupun ca ai intrerupt definitiv Utrogestanul. Am vazut ca multe fete au patit sa aiba interzieri destul de maricele din cauza asta. Si eu am patit de 2 ori dar din fericire Cm a venit. Sper sa iti revi cat mai repede.
andicu, bine ca totul a intrat in normal. Ai grija de tine.
iepurila, iti tin pumnii sa treci cat mai usor prin aceste incercari, sa rezolvi cat mai repede problemele. Incearca si tratament homeopat, la noi a dat rezultate.
Eu am scapat de o grija. Astazi in sfarsit mi-a venit CM dupa 3 zile de incertitudine. Peste 12 zile ajung la dr. sa vedem care o sa fie noua strategie.
Va pupicesc dulce pe toate

Mergi la inceput