epilatul in zonele intime si gelurile intime
Raspunsuri - Pagina 4
danyella09 spune:
pana la urma ..cred ca o sa incerc si cu ceara..desi acum ma fac cu crema.sa vad si eu cum este..poate nici nu ma doare.
In legatura cu gelul intim..mi-am luat azi carefree...si e incolor..miroase placut..sa speram ca e bun..va pup
catutza spune:
Eu folosesc lama - de ceara mi-e frica!Am vazut in magazine benzi cu ceara as incerca ...dar ma mai gandesc.Gel intim eu folosesc Nivea , e bun.
catutza
kisstherain999 spune:
Cu cera pt ca este cea mai rapida metoda, nu te chinuie mult. Vara ma epilez total, plus interfesial. Este f bine, nu transpiri iar sotul meu apreciaza f mult modelul. Trebuie sa gasesti o cosmeticiana cu experienta si deschisa la minte.
Curaj si spune-ne cum a fost.

kiss
MA DECLAR NEBUNA! am un singur motiv! viata e prea scurta ca sa fii normal!
krelia spune:
Este foarte adevarat ca rezistenta la epilatul cu ceare depinde in mare masura de tipul pielii si firului de par.
Sunt persoane care "urla de durere" cand se epileaza pe picioare, altele care varsa lacrimi de crocodil la mustata, axila e si ea o problema, ca sa nu mai vorbim de "dumneaei", "categorie", in care ma regasesc si eu![]()
Insa, de trei ani de cand folosesc ceara refolosibila, m-am invatat cu "durerea" si am noroc cu cosmeticiana care are mana buna. Si eu ma epilez total, pubian, interfesial, cum i-o mai spune
. Este super sa te simti fara pic de par pe tine, right, kisstherain999? ![]()
Ne trebuie doar putin curaj sa incercam varianta cu ceara si poate chiar ne va placea
....daca nu suportam deloc sau ne doare prea tare, desigur, nu ne obliga nimeni sa ne chinuim singure, cu buna stiinta
.
danyella09, incearca, pe tot corpul, daca vrei intr-adevar sa te faci cu ceara, pentru ca altfel nu-ti dai seama unde suporti si unde nu, insa, marele secret este sa gasesti cosmeticiana buna ![]()
anne`mary, super tare prietenul tau! Felicita-l din partea mea!
Si eu i-am propus lu' iubi sa mearga la salon, mai ales ca-i disperat cu firele de par, la axila, cum apare unul, harsht, cu lama
...dar, nici n-a vrut sa auda...
ionella3003, sa stii ca si eu am observat aceeasi chestie, daca ma duc la 5 zile dupa ce a trecut...ma doare mult mai putin (perioada asta chiar cosmeticiana mi-a recomandat-o si uite ca functioneaza)..si, sa stii ca dupa 3 ani de ceara intensiv, mi s-a rarit si subtiat considerabil firul de par ![]()
crema am folosit si eu, dar numai pt picioare, o periaoda foarte scurta...iar lama era la ordinea zilei inainte de ceara..tot de teama ca ma va durea....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Kittycat spune:
Si eu votez 100% pt ceara. Creme sa nu le mai vad in fata, am incercat odata si m-am iritat ingrozitor. Cu lama am mai incercat din cand in cand, dar pe langa ca ma irit dupa, nici nu tine prea mult si iar trebuie lama, si tot asa, si iritatia e gata. Pe cand cu ceara, chiar daca doare, dupa aia o luna-doua nu mai ma doare capul; si nici nu m-am iritat vreodata.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)
Kehleyr spune:
Eu nu am tupeul sa ii cer cosmeticienei sa ma epileze inghinal total. E o tipa tare cumsecade, dar are 60 de ani
. Si i se pare ca si asa ma face decoltat, desi nu ia decat ce se vede la slipi. Cu crema am incercat o data si nu s-a luat nimic, a fost dezastru...
Asa ca mai bine va intreb pe voi, ca trebuie sa imi fac si eu curaj la un moment dat (mai ales ca ma bate sotzul la cap
).
Cu benzile de ceara de unica folosinta va faceti singure? Ce firma imi recomandati?
Presupunand ca imi fac curaj sa ma duc la alta cosmeticiana, cat de scurt ar trebui sa fie parul inainte de aplicarea cu ceara? 5-6 mm? Te dezbraca de tot sau lucreaza pe langa chilot?
Ufff ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.
lyvya spune:
Cu crema e dezastru..dar depinde ce folosesti..acum chiar dc fac reclama zic..dintre toate singura care si-a facut efectul este veet.
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by lyvya
aa si cred ca te dezbraca..cum sa lucreze pe langa chilot daca vrei total?
As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...
eu sunt norocoasa:am o super cosmeticiana, ma eplileaza total si interfesieri, normal ca te dezbraci de tot, ca la ginecolog, prima data este un pic jenant, dar merita
oricum nu as incerca sa ma fac singura cu nimic, am avut o tentativa cu ceara si m-a durut ingrozitor
cosmeticiana are insa o mana atat de usoara, ma mai tine si de vorba si gata..
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Mica-mica spune:
Buna dragelor,am si eu o intrebare, vi s-a intamplat ca folosind un gel intim sau facand baie cu spumant/sare de baie sa va apara vreo infectie , pentru ca eu am observat ca de fiecare data ca dupa ce fac baie cu spumant/sare de baie , sa-mi apara senzatii de usturimi
, chiar secretie....si am fost foarte atenta cand am repetat figura, nu stiu ce sa cred......

"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"