vacanta albena, bulgaria - va rog sfaturi
Raspunsuri - Pagina 9
goguta spune:
Salut!
Ia uitati-va ce oferta am gasit (si asta este cel mai mare pret!!!):
OFERTA ESTE VALABILA IN PERIOADA 07.09 - 30.09.2005
Statiunea ALBENA - Bulgaria
1. Hotel “RALITSA SUPERIOR” 4**** - "all inclusive"
· Facilitati: restaurant, restaurant cu specific, baruri, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, animatori, masaj, magazin, internet, masa de tenis, teren de tenis, biliard, teren de sport, facilitati pentru handicapati, seif la receptie, casa de schimb, gratuit umbrela si sezlong.
· Dotari camere: aer conditionat, balcon, telefon, TV, radio, baie.
· Modernizat in 2004
600 RON / PERSOANA/ SEJUR
Oferta cuprinde:
- 7 nopti cazare in camere dubla;
- 7 zile masa in sistem "all inclusive";
Oferta nu include taxa de statiune: 200.000 lei/sejur pentru adulti , 100.000 lei/sejur pentru copii.
Credeti ca se merita sa mergi in septembrie la mare? Cred ca asta ar fi singura problema: vremea.
Oferta este din partea unei firme de turism cunoscute din Bucuresti.
Ei, ce ziceti?
Tanaion spune:
Goguta,
Mie mi se pare oferta foarte buna, avand in vedere ca in sezon era 45 sau 50 EUR/pers. Chiar in acest subiect Irina a povestit foarte mult despre acest hotel, a fost foarte incantata.
Intr-adevar, vremea ar putea fi o problema, dar si daca nu e vreme de plaja nu cred ca va plictisiti, puteti sa mergeti sa vizitati statiunile inecinate.
Tana
irina_ina2000 spune:
Salutam si anuntam ca am revenit in tara!!
Pentru cei care vor sa mearga in Albena nu pot decat sa le spun ca merita.Cei care vor sa mearga acum in Septembrie la hotel Ralitsa merita oricum pentru ca au si piscina acoperita si daca nu fac baie in mare au unde sa faca totusi cate o baie.In rest echipa de animatori pe care noi am vazut-o doar sporadic am inteles ca isi face treaba si nu te lasa sa te plictisesti.Despre partea de mancare daca este cu all inclusive se poate pleca zic eu si fara bani , bani noi am cheltuit pe la parcurile de distractii cu cel mic si pe cate o terasa.
Laura acum sa-ti raspund si tie :
-statiunea fff curata si fff linistita
-mancarea la all inclusive fara probleme indiferent cu ce fel de copil pleci dupa tine
-conditii in camera f bune: se schimba zilnic prosoapele, curatenie zilnica ireprosabila;patul suplimentar e suplimentar nu pat pliant si este gratuit-noi am avut camera cu pat dublu, un pat simplu si un fotoliu pat
-distantele e drept ca sunt marisoare dar distanta de 800m de la hotel pana la palja noi o faceam doar odata pe jos dimineata cand Alexandru era odihinit si in max 20 min eram pe plaja, in rest foloseam shuttle bus si seara mini carele lor cu bani
-preturile la apa , fructe si bere mai marisoare decat pe la noi dar asta pentru noi a fost doar informativ.
-nu as alege un hotel pe malul marii pentru ca mai sunt totusi pe ici colo terase care nu mi-ar asigura linistea ce am avut-o aici, in fata balconului era un mic parculet cu veverite.
Oricum daca mai sunt intreabari raspund cu placere.
Laura T spune:
Irina_ina2000, mersi mult de raspuns, il asteptam cu nerabdare! Cred ca vom alege totusi acest hotel la anul, chiar daca e departe. Sotzul meu are un fix, ca vrea all inclusive neaparat (sa poata baga in el fara restrictii, mai ales pt copii care acum vor un suc sau o inghetata, acum nu le mai vor...apoi peste o ora iar etc), iar daca zici ca mancarea este multa si buna, chiar merita. Ramane sa vedem si ce oferte vor fi la anul. Oricum, cu siguranta noi vom merge in Albena la anul cu copiii la mare (in loc de litoralul nostru, de care ne-am plictisit deja).
Natasa, daca nu ma insel, Irina a zis ca a costat-o cu totul 24 mil, daca imi aduc aminte bine...sa confirmea ea...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 4 luni) si Ramona (3 ani si 3 luni)
poze_cu_fetele_mele
brindu spune:
Buna dragelor,
Ne-am intors si noi, acum doua saptamini, si apoi am plecat din nou...asa ca am intirziat putin cu impresiile.
Ca opinie generala, mie mi-a parut rau ca n-am stat doua saptamini si nu una, a fost foarte bine, vremea f buna, nici prea cald nici racoare.
De hotel am fost foarte multumita (Laguna Beach), pentru ca ajungeam usor la plaja seara si dimineata pentru aerosoli, in rest am cam stat la piscina, pentru ca hotelul are piscine superbe, una pentru copii, una pentru adulti dar intrarea se face gradat ca in mare si piticul meu cam acolo si-a facut veacul, si una cu jacuzzi. Au si piscina acoperita si jacuzzi acoperit.
Mincarea foarte buna, proaspata, n-a fost nevoie sa cumparam nimic in afara de apa, desi baiatul meu maninca bine si stateam cite o ora la masa... Exista si optiunea de all inclusive, am vazut turisti straini cu aceasta optiune.
Chiar linga hotel un spatiu de joaca pentru copii mai mici ( sunt parculete in toata statiunea, dar majoritatea pentru copii mai maricei si un centru de activitati indoor - modelaj, pictura etc.
Camera spatioasa, desi destul de ingusta, cu un pat dublu, unul de o persoana si o canapea, frigider, televizor si aer conditionat. Curatenie, schimbat prosoape in fiecare zi, si un mic bonus pentru mine, adica menajera facea si un pic de ordine, ca noi ne cam grabeam sa iesim afara.... La baie o cabina de dus, ceea ce a fost foarte bine fiindca ne umpleam de nisip din cap pina in picioare.
In rest am fost la Balcic, unde e superb si preturi bune, si la Varna, unde au un centru turistic foarte dragut si am mincat super bine( specialitati) si super ieftin.
La vama a fost ok si la dus si la intors, ne-am dus pe la Negru Voda si ne-am intors pe la Vama veche, am stat cam jumatate de ora, un pic mai mult parca in Vama ca era mai multe masini, in Negru Voda eram doar noi dar se miscau foarte incet... N-am vazut politisti...nici radare...
Restaurante dragute, toate dotate cu scaunele pentru copii, se cinta live, la unele erau chiar spectacole, mincare buna. N-as putea spune ca am avut vreo nemultumire, si sunt destul de circotasa... Daca va mai pot ajuta cu informatii, spune-ti-mi.
Pupici,
Brindusa, Tati si Mihail ( 2,5 ani)
Laura T spune:
Brandusa, eu stau cu urechile ciulite sa mai aud detalii despre Albena, asa ca mi-au prins foarte bine informatiile de la tine. Din cate stiu eu, hotelul Laguna Beach e pe plaja, nu? Imi poti spune cat v-a costat pt o saptamana? Ati avut demipensiune? A fost bufet suedez sau portie? cam ce mancare era? ( caci copilele mele sunt cam sclifosite ).
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele
brindu spune:
Da, Laguna Beach e pe plaja.
In high season (20-27 august) ne-a costat pentru o saptamina 600 Euro (2 adulti). Am avut demipensiune, de aici de la agentie ne-au spus ca oricare doua mese, acolo ei spuneau micul dejun si cina, avind in vedere ca cina e mai scumpa. dar noi am preferat micul dejun si prinzul, am vorbit la receptie si s-a rezolvat.
Mincarea este bufet suedez la toate cele trei mese si era organizat cam asa
iaurt
bauturi calde la micul dejun, lapte
gustari reci: brinza, de doua sau trei feluri, cascaval la fel, mezeluri la fel. Salate: rosii, castraveti, combinatii, morcovi, mazare, porumb etc. si una sau doua specialitati.
mincare calda: 5 feluri : pilaf cu legume, peste, snitele, mincare cu sos (peste, vita), gratar, specialitati de-ale lor
garnituri calde: cartofi prajiti, piure, conopida, sote de morvovi, mazare
fructe: portocale, struguri, pepene galben, pepene verde, mere
dulciuri: prajiturele, budinci, baclavale, inghetata
Baiatul meu nu e mofturos la mincare, insa era mama pentru el, asa ca i-am dat ce mi s-a parut mai usor, adica gratare, mincaruri fara prea mult sos,legume, brinza, rosii, fructe. a mincat foarte bine.
Pe scurt au o oferta de baza pe care o gasesti la toate mesele, si sunt feluri pe care le schimba, in special pe cele calde. Eu am fost multumita de demipensiune, ca m-as fi plictisit de pensiune completa.
Daca mai vrei info, mai completez.
Pupici,
Brindusa si Mihail
numeioana spune:
As vrea sa aduc in actualitate subiectul despre statiunea Albena, pentru ca ne-am hotarat sa mergem si noi aici in vara asta. Ma gandeam la hotelul Laguna Beach, pt ca mi-au placut foarte mult imaginile pe care le-am gasit pe net referitoare la restaurant, piscina si camere.
Cine si-a propus sa mearga la Albena in 2006? Cam cu cat s-or fi scumpit preturile fata de anul trecut? Anul trecut am fost in Turcia si a fost foarte frumos. Am inteles insa ca nu prea se vor organiza sejururi in 2006 din cauza gripei aviare. Pacat!
Deci, Albena ne asteapta!
Ioana
Laura T spune:
Ioana, si noi am ales sa petrecem una din cele 5 saptamani de vacanta de anul asta, la Albena, cu copilasii dupa noi, normal. Cam 70% cred ca vom merge la Hotel Ralitsa Superior 4* cu all inclusiv, dar nu exclud nici Laguna Beach sau Kaliakra. Ofertele nu au aparut inca, cred ca abia prin aprilie. Cat despre Turcia, noi am fi vrut sa mergem si acolo, dar de cand cu zvonurile despre gripa aviara, am ales sa o inlocuim cu Disneyland Paris, sa se distreze fetele mai bine. In rest, pentru celelalte 3 saptamani, am aranjat deja 3 destinatii...fara copii...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele