vacanta albena, bulgaria - va rog sfaturi
Raspunsuri - Pagina 10
albinutza spune:
buna fetelor. si noi am vrea sa mergem anul acesta in Bulgaria, dar imi este un picut de teama deoarece bebele nostru numarul 2 are 1,9 ani acum, speram sa ne descurcam. Sotul meu zicea ceva de statiunea Nisipurile de Aur, aveti ceva informatii ?
Multumesc !
Stefana spune:
Noi am fost anul trecut in iulie in Albena si ne-a placut enorm. Dar data viitoare mergem la Balcik; e mai pitoresc, mai pe sufletelul nostru. Si mai ieftin.
Rezervarile le-am facut pe net, pe site-ul statiunii http://www.albena.bg/index.php?language=RO& . Noi am platit prin transfer bancar, dar daca aveti credit card e si mai bine. Si am avut si surpriza ca, desi pe siet nu era mentoinat, acolo, la receptie, am aflat ca aveam si micul dejun inclus.
Deci nu e nevoie sa asteptati ofertele de la agentii, va puteti rezerva de pe acum locuri. Noi, cu vreo 3-4 saptamani inainte de plecare cu greu am mai gasit ceva locuri si nu unde am fi dorit.
Mergeti cu incredere. Va fi o vacanta frumoasa!
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Rochita de vanzare
Natasa spune:
Am inteles ca pentru familiile cu copii mici Albena si in general statiunile mai mari sint mai bune. Altfel, Balcicul e superb si tocmai bun pentru indragostiti! :)
Bebe Beca spune:
Ne gandeam si noi ca o saptamana de vacanta sa o petrecem in Bulgaria. Am vazut ca sunt o multime de statiuni, printre care si Nisipurile de Aur. Stiti ceva si de statiunea asta?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
an-k spune:
si io am fost asta vara
in prima seara am vrut sa plecam pt ca am nimerit in sezonul carabusilor sau ce gandaci zburatori erau aia, mari negri...brrr, dar inofensivi, noi cu copil de 4 lunibine ca aveam plasa pt gaze la noi si acopeream seara patutu', ziua in camera, seara la restaurant, dimineaTA, la piscina, a fost ok, dar am platit doar in leva, ii scoteam de la bancomat:D, a fost frumos, dar nu mai m-as duce, preturile sunt bune in special la mancare, dar sunt atatea locuri in lumea asta de vazut, cu toate ca in spania m-as intoarce oricand, in fine, cand a venit ziua plecarii am fost tare fericita, ne-am intors prin vama veke, am mancat un kebab la 5 dimineata, pe plaja si ne-am simtit tare bine. Vacanta placuta va doresc!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
teodora35 spune:
fetelor care ati fost la albena cam cit costa un sejur de6-7 zile pt 3 persoane,ca m-ar interesa si pe mine sa merg anul acesta nu vreau nici ceva foarte scump ceva potrivit salariilor din romania
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
Laura T spune:
Teodora, anul trecut era 360 euro/pers pt adulti, 7 nopti/8 zile, cu all inclusiv, hotel de 4*. Pt copil parca 8 euro/zi mancarea (cazarea gratis). Evident, fara transport (unele agentii ofera si transport cu autocarul, dar nu stiu la ce pret).
Noi am calculat ca ne ajung 1000 euro (2 adulti+2 copii) pt o saptamana cu all inclusiv, ceea ce nu mi se pare mult, caci si anul trecut am cheltuit la Mamaia 28 milioane, in conditiile in care am stat la 2* si nu am mancat la restaurante de lux!
Evident ca exista si alte oferte mult mai ieftine (la vile 2*, fara masa), depinde ce te intereseaza...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele
Rozi spune:
quote:
Originally posted by an-k
si io am fost asta vara
in prima seara am vrut sa plecam pt ca am nimerit in sezonul carabusilor sau ce gandaci zburatori erau aia, mari negri...brrr, dar inofensivi
...si cand e sezonu' asta? ca sa ne ferim
craciunitza spune:
Noi am vrut sa mergem anul trecut dar ne-am razgandit pentru ca prietenii nostri ne-au povestit ca este foarte cald, mult mai cald ca pe litoralul romanesc, nu au briza, este sufocant, oare de ce? Ne-au mai spus si ca nu au avut aer conditionat in camera si ca e bine comparativ cu Romania, dar nu e ceva deosebit comparativ cu alte locatii frumoase din lume. Anul asta iar vreau sa mergem, in primul rand pentru ca este aproape, ei cum stau cu gripa aviara?
Cred ca la noi va fi pustiu litoralul.
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia