vacanta albena, bulgaria - va rog sfaturi

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu am aranjat sejurul la Albena de anul asta, am luat la Ralitsa Superior 4* all inclusive (mergem cu copiii aici), intre 25 iunie-2 iulie. Prea cald nu cred sa fie, macar sa fie (caci nu se mai termina iarna asta...), sper sa nu fie ploaie...
Care dintre voi mai merge la Albena?

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Laura - cat te-a costat pentru anul asta?

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Aissa, ne-a costat vreo 740euro pt 2 adulti+2 copii in perioada 25 iunie-2iulie (7 nopti cazare 4* si all inclusive). Pentru tarife in diverse perioade la diverse hoteluri, intra pe www.vacanteinbulgaria.ro , din cat am cautat eu, acestia prin care am luat noi au cele mai bune preturi (agentia e din Targoviste, dar vine delegatul lor la tine sa ia banii). Agentia mi-a fost recomandata anul trecut tot de o colega de pe forum. Pentru copil pana in 2 ani e gratis.

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mersi mult Laura, studiez chiar acum link-ul dat de tine. Zici ca sub 2 ani are reducere copilul? Chiar si la all inclusive? Ar fi bine, ca inca suntem mici.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Fetelor, noi am fost vara trecuta in SOZOPOL - un oras superb. E o fosta cetate greceasca, construita inaintea erei noastre. E o mica peninsula cu case vechi dar frumos ingrijite. FFFFFFF frumos. Si plaja e foarte aproape si preturile bune. Pe mine si sotul toata placerea ne-a costat 400 EURO - 7 nopti: drum, cazare, masa, si mici distractii.

Vreau sa va mai spun ca am trecut cu autocarul de-a lungul litoralului si am vazut cam toate statiunile cum arata. E frumos, adevarat, dar majoritatea statiunilor erau parca artificiale, cu cladiri construite frumos, foarte moderne. Sozopol, insa, e plin de istorie. Cui ii plac orasele istorice (tip Brasov, Cluj Napoca), acolo sa mearga, nu veti regreta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

LauraT si eu am ramas fana Bulgaria pt anul asta. Acum ma tenta si helga cu Sozopol.

helga esti dispusa sa ne dai niste amanunte?
Cum v-ati cazat? Prin agentie?
Cum ati avut masa?
Sozopol cat de "oras" este? Gen Constanta sau gen Mangalia? Ca dimensiuni si circulatie.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Aissa, sigur pt copil sub 2 ani nu platesti nimic!

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Noi am plecat de sinestator, cum facem de obicei. Niste prieteni fusesera acolo si ne-au dat datele de contact unei doamne dragute care ne-a cazat la ea in casa. Are vreo 7-10 odai pe care le da in chirie. Cu 9 levi (5 USD) de persoana pe zi. E foarte simplu, fara tv, si alte modernitati. Dar noi nu ne ducem la mare sa ne uitam la tv si sa stam in camere cu conditionere. In acea odaie petreceam doar noaptea, dormind, in restul zilelor plaja, plimbari, etc. Mincam in oras, sau pregateam ceva in bucataria doamnei, cel mai des pregateam micul dejun. In oras mincam la restaurante, o masa de persoana era in jurul la 5-7 USD. Deja depinde de pofte, dorinte, posibilitati. Puteti sa mincati si de 15 USD. O supa/ciorba costa 1 leva, o salata 2 levi, un fel doi vreo 3 levi.

Transportul public nu l-am folosit ca nu aveam nevoie, plaja era la 7 minute de mers pe jos. In partea veche a orasului transportul public nu circula, iar cel personal f. putin. In partea noua a orasului, probabil este transport, dar noi nu prea am fost acolo. Noi am fost doar in Constanta si Neptun-Olimp, dar nu seamana nici cu unul din ele. Deci, partea veche a orasului in care am stat noi, veti vedea in link (http://www.sozopol.com - sa aveti o idee), acea peninsula mica, are vreo citeva sute de metri latime, si vre-un km lungime. Asa ca nu e nevoie de transport, dupa cite va dati seama. Acolo lumea e foarte foarte calma, majoritatea vorbesc in bulgara, putini cunosc engleza sau rusa. Dar pina la urma te descurci ;) Oamenii sint foarte draguti, in comparatie cu Romania, nu va suparati, dar am fosta la plaja romana de vreo trei ori, si intotdeauna am avut probleme cu service-ul, transportul public, etc.

Lavi02, daca vei merge acolo si iti va placea, ma voi bucur ca am putut sa te ajut cu ceva din experienta noastra. Noi la vara sigur plecam iar in colo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Oameni, m-ati convins
mi s-a pus pata cu Albena.
Deci, cine merge vara asta, cand? poate ne intalnim

am vazut oferte si la getica

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

helga, multumesc de info. Din ce povestesti tu, e un stil de vacanta mai aventuros, potrivit pentru cuplu mai degraba decat pentru familie cu copii. Pare dragut si cred ca e mai ieftin decat la Albena.

Noi o sa mergem cu fetitele noastre, acum in varsta de 4 ani, respectiv 4 luni. As prefera pe sfarsit de iunie, ca si LauraT, deci cea mica va avea 8 luni. Din ce am citit aici, as prefera hotelul Laguna Beach cu demipensiune dar am vazut ca primul copil e gratis iar al doilea plateste cam 1/2.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput