vacanta albena, bulgaria - va rog sfaturi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Brindu, noi am intrat\iesit pe la Vama Veche si n-am stat deloc in vama, iar drumul a fost liber si foarte simplu(in Bulgaria); concediu placut si soare, hotelul o sa-ti placa sigur; piscina interioara are si jacuzzi (oarecum si cea exterioara).
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Missiday, iti multumesc mult pentru informatii, am bagat la "baza de date" pentru la anu'! Dar cum de nu ai platit nimic pt copil? Adica masa? Cum ati facut acolo? Nu a zis nimeni nimic?

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 4 luni) si Ramona (3 ani si 3 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Missiday si Tanaion, multumesc f f mult pentru informatii. Suna f bine. Exact asta ne dorim si noi pt la anul: hotel pe plaja, 3-4* adica sa aiba mobila noua, mocheta noua, frigider tip minibar, daca se poate AC si termopan. Masa - demipensiune, nu all inclusive, sa putem alege pt pranz ce restaurant vrem noi. (daca nu ne ajunge demipensiunea)

630 euro/2pers/cate nopti? Ati platit ceva in plus pt cazarea si masa copilului?

Noi o sa mergem cu Silvia care va avea 4 ani la anul.

Va pup.
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Noi am platit 41 EUR/zi de persoana cu demipensiune. Pentru Toma nu am platit nimic.
Cred ca Missiday a spus pretul pentru 2 persoane, 7 nopti.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Pretul este intr-adevar pentru 7 nopti. Pentru Radu nu am platit nimic, copiii care n-au 12 ani nu platesc nimc la varianta demipensiune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc mult de informatii. La anul, Albena scrie pe noi.

Mergi la inceput

Si pe noi!! Si pe noi!!
Inca nu m-am hotarat daca vom alege un hotel pe plaja cu demipensiune sau unul mai departe cu all inclusive (ca pe plaja cu all am inteles ca nu este). Din ce am inteles eu, pt copiii sub 12 ani nu se plateste nimic daca e DP sau se plateste 8euro/zi daca e vorba de ALL. Sa vedem ce oferte vor fi pt la anul si din ce vom avea de ales!
O asteptam si pe irina_ina2000, care avea bilet in Albena intre 24-31 august, sa vina cu impresii! Mai era cineva care avea bilet in perioada asta? Va asteptam sa povestiti...si luam notitze ...

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Laura,
Daca te intereseaza un hotel cu all inclusive pe plaja, exista, se numeste Kaliakra.

Tana

Mergi la inceput

Tana, iti multumesc, l-am notat! Stii cumva ceva detalii despre conditiile de acolo si despre mancare?

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Laura,
A fost sora mea vara aceasta si a fost foarte multumita atat de mancare, cat si de cazare. Hotelul este pe plaja si in jurul hotelului sunt foarte frumos amenajate piscina si terenuri de tenis.
Din cate stiu acesta este singurul hotel de pe plaja all inclusive. In caz ca nu gasesti camera aici, sau ti se pare prea scump eu cred ca poti sa te descurci si doar cu demi pensiune pentru ca sunt foarte multe terase cu mancare buna, sau poti comanda pentru copii la hotelul unde stai pranzul.

Tana

Mergi la inceput