vacanta albena, bulgaria - va rog sfaturi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tanaion, ce inseamna exact 3* la bulgari: mobila e noua, este aer conditionat in camera? Frigider? Geam termopan? covor/mocheta nou sau mai jerpelit?

Ati avut demipensiune? Cum a fost masa?

Mersi mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

In nici un caz frigider, cred ca nici televizor. Nici la 4* nu au frugider in camere. Se pot doar inchiria de la receptie dar nu stiu cat e de scump.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

La 3 stele plus la hotelul unde am stat eu era mobila noua, termopan, minibar (un frigider micut in care erau bauturi si dulciuri de la ei pe care le puteai scoate si pune de-ale tale), mocheta noua. Am avut demipensiune cu bufet suedez si mancarea era foarte buna si foarte diversificata.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Tana, v-ati descurcat numai cu demipensiunea sau ati mai mancat pe la alte restaurante?
Crezi ca ne putem descurca cu demipensiune cu copil mic?
Cat va costat sejurul si de la ce agentie ati luat biletul?

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Eu tocmai m-am intors de la Albena, hotel Laguna Beach, 3* lux sau 4* (nu m-am lamurit inca:)).Hotelul este chiar pe plaja, are o piscina superba(noi mai mult acolo am stat, mai dadeam o tura la mare shi ne intorceam pe sezlongul de la piscina), este foarte curat, mobilier nou, aer conditionat, termopan, minibar,tv, 2 paturi(din care unul dublu) si o canapea micutza; am ales varianta demipensiune, mancarea era foarte buna si multa rau:))
Pe undeva pe langa hoteleste si un mini market de unde mai puteai cumpara eventual apa plata, dulciuri, etc , cu preturi comparabile cu cele din RO.
La terase m-a impresinat muzica live(mai spunea cineva asta, pe pagina anterioara) si ospitalitatea; adika erau foarte politicosi chiar daca comandai doar o apa minerala.
Uana peste alta mie mi-a placut mult, decat sa plang dupa banii pierduti in Mamaia si sa vin plina de nervi acasa, mai bine fac o vizita la "vecini"....
Pupici shi concediu placut!

Mergi la inceput

Noi ne-am descurcat foarte bine numai cu demipensiune. Sunt multe terase cochete si cu mancare buna si diversificata. Cred ca se putea manca la pranz si la restaurantul hotelului.
Pentru ce m-ai mai intrebat iti scriu pe PM sa nu se considere reclama.

Tana

Mergi la inceput

Am citit ce scrisesem mai sus despre hotel. N-am prea deschis televizorul si uitasem sa scriu de el si aveam si aer conditionat. Camera era mare cu pat dublu si o canapea micuta unde a dormit Toma.
Canapeluta aceasta este foarte utila pentru cei care merg cu copilul.
Chiar astazi s-a intors si sora mea care a fost tot in Albena la hotel Kaliakra si am stat pana acum cu ea la telefon spunandu-mi cat de incantata a fost.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindu spune:

Apropos de drum, o colega de-a sotului meu a fost acolo si s-a intors acum 10 zile, si ne-a spus ca au iesit din tara pe la Negru Voda( de la constanta, pe drumul spre mangalia, numai ca o cotesti pe la tuzla) si ca e liber, si usor de intrat si iesit. Ea s-a intors prin vama veche si a stat o ora.

Noi pe acolo o sa iesim. Daca intereseaza pe cineva,il intreb pe sotul meu ca sa va dau informatii exacte.

multumesc mult, missiday, eu tot acolo o sa stau.

fetelor, yuhuuu, plecam simbata, sper sa tina si vremea cu noi! sper sa ne vedem acolo, si cind ma intorc am sa-mi scriu si eu cronica.

pupici,

brindusa, tati si mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Missiday, dat fiind ca esti din Ploiesti la fel ca mine, imi poti spune si mie de la ce agentie ai luat biletele si cat a costat? O sa retin Hotelul Laguna Beach pt la anul, cand SIGUR mergem in Albena la mare cu copiii.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 4 luni) si Ramona (3 ani si 3 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Laura, biletul l-am luat de la o agentie din Campina si a costat 630 euro pentru 2 persoane (pentru Raducu n-am platit , chiar daca are 9 ani). Eu am cautat mai intai oferte pe net, dupa ce am vazut pozele pe site-urile pe care le-au scris si fetele mai devreme , dupa care l-am sunat pe prietenul nostru care avea agentia si ni le-a gasit (de la partenerii lui din Bucuresti). Oricum, in perioada in care am fost noi , aceleasi preturi erau la toate agentiile din Bucuresti; important e sa stii ce hotel vrei, pentru ca agentii gasesti, te pot ajuta si eu daca vrei; evita Meitner Tours, pentru acelasi pachet ne-au cerut 38 mil lei in conditiile in care gasisem 10 agentii diferite care practicau pretul platit de noi , adica aproape jumatate:)
Una peste alta, Bulgaria nu-i Italia de exemplu (hai ca l-am "luat" pe Basescu:)), dar e mult mai bine decat in Mamaia..parerea mea..
Nu-s toate hotelurile grozave, dar la cele de 3 si 4 stele chiar e foarte bine shi la bani mai putini decat in tara pe conditii similare.
Tu ce mai faci? Tot cu Monty? La mine deja e stil de viata , chiar daca mai oftez cateodata dupa o pizza sau un cartofior:(
Pupici,

Mergi la inceput