vacanta albena, bulgaria - va rog sfaturi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindu spune:

Buna

Si eu astept cu interes pareri de la cei care s-au intors. Noi plecam pe 20 august, inca nu ne-am hotarit daca prin vama veche sau giurgiu.

Multumesc

Pupici

Brindusa si Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Si eu vreau sa plec la balcic si am inteles ca este la 20 km de albena. astept vesti de la voi.
Multumesc

victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

Mergi la inceput

Brindu, si eu as vrea sa plec pe 18 aug, deci s-ar putea sa ne vedem acolo. Spune-mi, te rog ce formula ati ales (all inclusive, demipensiune...) si de unde ati luat ofertele. Si eu vin cu minunea mea de 2 ani.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Noi plecam maine la Albena, sper sa fie frumos si sa vin cu amintiri placute pe care sa vi le povestesc si voua!
Avem cazare la hotel Nona cu demipensiune; o sa va spun cand ma intorc daca intradevar serviciile sunt asa impecabile cum am auzit si daca chiar merita.
pupicei

Mergi la inceput

Drum bun, Dariana!Sa va intoarceti sanatosi dupa o vacanta de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna Tango,

noi plecam de pe 24 august si am ales un hotel cu all inclusive deoarece plecam cu Alexandru care are 3an si 4 luni.Am ales asa deoarece nu prea stiu cum este acolo, preturi si am sperat asa sa scapam de cumparaturile anexe pentru hrana.Alegere usoara si concediu placut!

Mergi la inceput

Irina_ina2000, de unde ati avut oferta, cum ati ales hotelul?????
Poate ne vedem acolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Dragele mele, noi ne-am intors deja de ceva timp si-mi cer scuze ca n-am postat aici imediat asa cum am promis, insa cu unele dintre voi am vorbit deja pe PM sau chiar la telefon. Am reusit sa pun niste poze uite aici http://photos.yahoo.com/irinazamfirescu si sper sa va placa.
Acum, amanunte: noi am stat la Ralitsa Superior(****), am avut all inclusive si a fost super, totul. Desi intentionam sa mergem si pe plaja (ca doar de-aia ne-am dus la mare, nu?), pana la urma am stat aproape numai in zona hotelurilor Ralitsa unde aveam totul la indemana. Albena e o statiune pe care o recomand din tot sufletul familiilor cu copii, indiferent de varsta acestora. Am vazut copilasi si de 5-6 luni asa ca ... e ok. Masa este fff variata si nu trebuie sa va luati de acasa mancare pentru copii caci este imposibil sa nu le puteti alcatui un meniu gustos si consistent din tot ce au ei la restaurant (toate trei mesele au fost bufet suedez iar intre mese poti lua alte gustarele, prajiturele, inghetata, sucuri, cafele samd de la Snack-barul de langa piscina).
Dar, ca romanashul uite ca am inceput cu povestea de la mancare :). S-o iau sistematic:

- vama e ok (am iesit si ne-am intors pe la Vama Veche), n-am dat nici o spaga, a durat 15 minute, nu ne-au controlat in bagaje
- drumul pana la Albena (78 km) fff liber, soseaua acceptabila si, mai ales, n-am vazut picior de politai. Indicatoare sunt suficiente si marea majoritate sunt si in alfabetul latin, asa ca imposibil sa va rataciti. Paranteza: Bulgaria mi s-a parut saracutza rau de tot - nici un popas pe drum, o singura benzinarie amarata, nu tu vile, nu tu nimic....Sfat: faceti pishu inainte de a intra in Bulgaria ca dupa aceea singura posibilitate sunt tufisurile!
- Albena: o oaza dupa cei 80 km de drum plicticos. Surprinzator (in bine) totul: curatenie impecabila, statiune aerisita si plina de verdeata, nu manele, nu rromi care vand ce vrei si ce nu vrei, nu mancat seminte si scuipat pe strada/plaja/alte persoane. 80% turisti straini: nemti dar si foarte multi englezi, ceva francezi si, da, romani. Exista zona de "bazar" cu chiosculete de tzoale (ne-am luat geci de iarna ieftine si frumoase), pantofi (si aici preturile sunt ok - ne-am luat si eu si sotzu' cu 20-25 EUR/perechea), impletit codite la fetite (asta era cam scump - cam 12-15 EUR) aaaa am uitat rata de schimb oficiala cca 1,9 leva/EUR dar noi am schimbat si in magazin direct cu 2 leva/EUR. O apa plata la 1/2 l este 1 EUR, de inchiriat sezlong+umbrela pe plaja 5 EUR (cam scump! mai ales ca noi la piscina de la hotel nu dadeam nici un ban pe nimic!). La minigolf biletul 2 EUR/copil - le-a placut mult-mult asa ca recomand vizitarea. In rest, plimbari seara pe plaja unde am vazut ce n-am mai vazut din copilarie - tractoras care "ara" nisipul dupa ce curata toate hartiutele - ffff curat nisipul, apa la fel. Nu stiu ce sa va mai povestesc, poate ma mai intrebati voi.
- La hotel: curatenie impecabila (singurul meu comentariu: in restaurant cand a plouat intr-o zi aluneca rau podeaua; e drept, au pus o pancarta cu "Slippery floor" dar deh trebuie sa critic si eu ceva, nu?), prosoape albe pufoase schimbate zilnic, baia are foehn, apa calda tot timpul, receptionere dragute, un bar enorm la parter unde - iar - tot, in afara de bauturile de import, e gratis; zona cu calculatoare pentru amatorii de jocuri/mailuri/DC, terasa cu masute si scaune de rachita si mai ales o enorma sala de spectacole unde in fiecare seara echipa de animatori (majoritatea fosti si actuali studenti la actorie) aveau cate un show pe diverse teme: seara latino, seara italiana, seara folclorica dar care a fost de fapt un spectacol de marionete - copiii au fost super-incantati!
- piscina : inutil sa mai spun, impecabila, cu zona speciala pentru copii (60 cm adancimea apei, fata de 1,20 - 1,50 m in restul piscinei), bar pe o insula in mijlocul piscinei, verdeata si flori superbe in jur. Atentionare: puneti-l pe sotzu' sa se duca dimineata (8-8:30) sa ocupe sezlonguri ca sa nu aveti surpriza ca la 10 cand terminati de luat micul dejun sa nu mai gasiti. Noi ne duceam prosoapele, geanta de plaja etc la sezlonguri si abia apoi mergeam la masa. Nu umbla nimeni la bagaje, exista personal al piscinei care are grija de tot si...oricum, nu e ca la noi sa-ti pazesti bagajele. Luati-va de citit! ca ziare exista la chioscuri (The Sun de exemplu) dar sunt scumpe.

Offff am scris mult, sper sa nu va fi plictisit.

Va sarut si va doresc vacanta frumoasa celor ce n-au avut inca!

Irina mami de Sebi

Mergi la inceput

Irina, cum ati ales hotelul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindu spune:

Buna tango,

Noi mergem la un hotel pe plaja, baiatul meu are 2,4 ani si merge in ce directie vrea el, asa ca am preferat variana asta. Hotelul este Laguna Beach, *** Lux, sau ****, cu demipensiune. Asa am preferat noi pentru ca nu ne place sa stam intr-un loc ( si ma mai mir de ce baiatul meu este un aventuros). Am gasit oferta prin agentia cu care se lucreaza la sotul meu la serviciu si care ofera angajatilor ceva reduceri. Daca vrei iti trimit pe PM numele agentiei.
Ne vedem acolo, am sa incerc sa pun niste poze pe webshots ca sa ne recunoasteti!

Dariana concediu placut!

Zirina, multumim pentru impresii. Las ca-mi iau eu umbrela de acasa sa nu mai dau 5 Eu pe ea

Brindusa si Mihail

Mergi la inceput