vacanta albena, bulgaria - va rog sfaturi
Raspunsuri - Pagina 3
Stefana spune:
Si noi plecam peste doua saptamani la Albena, cu masina, cu inca o familie. Si voiam sa va intreb pe voi, cele care ati fost acolo, in ce moneda se plateste in statiune: in ruble sau putem plati si in euro? Daca trebuie ruble, unde e mai bine sa schimbam banii, aici sau acolo?
Apoi, care sunt preturile la supermarket, dar la restaurant? Vrem sa stim cam ce suma sa ne pregatim pentru cheltuieli.
Multumesc si vacanta placuta tuturor!
It's nice to be important, but it's more important to be nice
brindu spune:
stefana,
cred ca faci o confuzie, e vorba de leva, nu de ruble. Eu inca nu am fost, planuiesc sa merg in august, dar am inteles ca in statiune se plateste in leva. Uite ce am mai gasit pe net referitor la preturi:
O pizza costa 6 leva, un kebab - 4 leva, o friptura cu cartofi prajiti - 6,50 leva. Pentru 100 euro primiti in jur de 190 leva.
Poate ne povestesti si noua cind te intorci cum a fost, ca sa stim cum ne pregatim. Vacanta placuta !
Brindusa, Mihail si Tati
Koky spune:
Eu am platit pe vremea aia in marci, acum banuiesc ca si in euro trebuie sa fie OK.
Koky, mama de doi super bebici
Stefana spune:
Da, Brandusa, scuze. Nu am stat prea mult sa ma gandesc al moneda bulgarilor. Probabil ca daca m-ar fi intrebat cineva repede, nu mi-as fi amintit de leva, dar stiam sigur ca nu e rubla. Nu stiu ce a fost in capul meu cand am scris.
Daca mai stie cineva ceva de preturile de la restaurante, de la distractii... astept
O sa va povestesc mai multe cand ma intorc!
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Natasa spune:
La intrarea in Bulgaria trebuie sa ai 500 de euro garantie ca pentru UE? Sa stiu daca luam mai multi bani la noi. Multam
Tanaion spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva.
Si noi ne-am hotarat tot pentru Albena.
Noua cei de la agntie ne-au sugerat un traseu prin Calarasi, si trecere cu bacul. Noi ne gandisem sa mergem prin Vama Veche avand in vedere ca din Vama pana la Albena mai sunt doar 70 km deci am fi mers destul de putin pe teritoriul Bulgariei.
Voi ce traseu ati ales?
Va multumesc,
Tana
Koky spune:
CE MAI FACETI, FETELOR? A plecat vreuna din cele care ati pus intrebari aici? Cum a fost, ziceti-mi si mie cum mai e, sunt curioasa, dupa 3.5 ani...
Tanaion spune:
Fetelor, baietilor care ati fost in Bulgaria.
Mai am o intrebare, este necesara asigurare medicala. Cei de la agentia de unde am cumparat biletele pentru Albena ne-au spus ca nu sunt necesare asigurari medicale. Mi se pare foarte ciudat. V-au cerut la vama asigurarile medicale?
Multumesc,
Tana
Koky spune:
Meeeeeiiiii, ce faceeeetttttiiiii? N-ati mai venit din Albena sau n-ati mai avut chef de forum sau de "subectu'" asta zis "topicu'" ???
Povestiti si voi ceva de prin "Albena anului 2005"
dana d spune:
Da, si eu sunt foarte interesata. Vrem sa plecam dupa 15-20 august. Nu s-a intors nimeni sa ne povesteasca?
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica