vacanta albena, bulgaria - va rog sfaturi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Da, Brandu, spune-mi pe PM adresa.
multumesc din suflet si poate ne vedem la Albena!

victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Irina eu ma bucur ca am dat de subiectul asta ca la anul ma bate un gand...si acum ma uit la pozele tale, ceea ce ai scris o sa ii arat sotului sa il conving...
Intrebarea mea e in ce limba te intelegi pe acolo? Merge engleza?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Zirina iti mai multumesc inca odata pentru toate detaliile care sincer m-au linistit.Mai am insa o intrebare : pe langa Ralitsa este vreun magazin de unde sa pot procura lapte pentru cel mic care fara asa ceva seara nu imi adoarme?Deasemenea as vrea sa-mi spui daca circula acele mini-care catre plaja chiar asa cum spun ei si se poate ajunge fara probleme si pana la ce ora circula seara ?
Dariana si pe tine te rog cand revii dupa concediu sa-mi spui cum te-ai descurcat in acest sistem de de demipensiune, asta pentru ca toate hotelurile de pe malul marii ofera numai asa ceva iar all inclusive nu gasesti decat la hoteluri care sunt destul de departe de plaja.
Iar acum inca o intrebare : cei care ati mai fost sau care veti pleca ati platit asigurari medicale?; intreb asta pentru ca tocmai am citit ca in taxa de statiune de 6 euro intra si aceste asigurari medicale.Noua cei de la agentie ne-au spus ca trebuie sa ne facem si atunci nu stiu cine are dreptate.
Va multumesc frumossi astept cand se va putea un raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Bune intrebari Irina, si pe mine ma intereseaza cum e cu demipensiunea. Pe langa ce a intrebat Irina vin si eu cu inca una: Cum e cu telefonul mobil? Bate pana acolo sau ne luam roaming?
Eu nu stiu cum o sa dormim noi cu doi copii, luam pat suplimentar? Si putem sa nu platim loc pentru cea mica de 2 ani?

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Apa plata e 1 EUR sticla de 1/2 l unde? Pe plaja, la terase, la choscuri? Nu exista mini-market-uri? Sticla de 2l cat e?

Noi cochetam cu ideea de a merge la Albena la anul, cu fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Buna fetelor! Revin cu alte amanunte ca prima data mi s-a parut c-am scris prea mult si n-am mai intrat in detalii. Incerc acum sa raspund la intrebarile voastre.

NU exista mini-market, eu n-am vazut nimic de genul "Alimentara". Daca aveti nevoie de lapte pentru cel mic, luati dimineata intr-o sticla si pastrati-o in geanta frigorifica pentru somnul de dupa-amiaza sau seara. Dimineata au si lapte cald, si lapte rece, dupa cum doreste fiecare, si cel putin 4 feluri de cereale asa ca la micul-dejun problema e rezolvata.

Apa la 1/2 l avea acelasi pret indiferent de unde am cumparat, adica 1 EUR.

Pentru copil noi am avut in camera fotoliu extensibil care a fost super. Aveti grija ca noi n-am avut frigider in camera (si daca la 4 stele nu aveau, ma indoiesc ca ar fi fost la celelalte hoteluri....), asta apropos de mancare pentru un copil mic.

Limba engleza e ok, ne-am descurcat fara probleme desi nu toata lumea vorbeste.

Titi-carul circula foarte bine dar atentie ca nu e gratis, se plateste. 1 EUR/pers pentru adulti si 0,5 EUR/copil. Si, inca ceva: sunt doua trasee de titi-car si e mai sanatos sa intrebi inainte de a te urca. Va spun asta pentru ca noi ne-am grabit o data sa ne suim in el si am ajuns in celalalt capat al statiunii, tocmai la Hotel Ghergana. Nu zic ca n-a fost frumoasa plimbarea, dar era 11 noaptea si ne era somn...

NU trebuie asigurare medicala. O faci numai daca vrei tu neaparat. In taxa de statiune nu intra asigurari medicale.

Pentru telefon mobil trebuie facut roaming. Mai nou activarea roamingului la Connex e gratuita din cate stiu eu, suni la *222 si soliciti activare.

Pentru copiii sub 12 ani nu se plateste cazarea, noi am platit doar 8 EUR/zi supliment de masa pentru Sebi.

Va sarut pe toate

Irina mami de Sebi

Mergi la inceput

Buna Zirina ,

multumesc frumos dar vestile care le-am primit de la tine nu prea ma bucura.Sincer eu am nevoie de lapte seara si dimineata pe la ora 6 si nu am lada frigorifica.Incep sa cred ca voi avea o mare problema din pricina asta dar sper ca totusi voi gasi pe undeva sa cumpar seara lapte.Al doilea lucru este cel cu transportul la plaja care noua de la agentie ni s-a spus ca este inclus in pretul biletului si tare ne-am bazat pe asta cand am ales acest hotel Ralitsa.Oricum multumesc frumos de informatii , e mai bine sa stiu.Cu laptele cred ca voi lua lapte praf si scap de o grija iar cu transportul mai vedem noi.
Multumesc inca odata!

Mergi la inceput

Zirina,

de fapt nu am pus bine intrebarea despre transport.Noua agentia ne-a specificat asa:exista shuttle-bus pentru efectuarea transportului la si de la plaja din jumatate in jumatate de ora.Ai vazut asa ceva?Exista si este inclus in pretul biletului?
Scuze de insistente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Da exista shuttle-bus si este gratis (e un autocar de fapt), dar copiii nostri n-au vrut decat cu titi-carul asa ca am cotizat! Insa cum noi am stat mai mult la piscina, il foloseam numai la intoarcerea de la plimbarea de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindu spune:

Buna Irina,

Din cite am inteles eu, nu au frigider in camera inclus in pretul camerei pe la nici un hotel de acolo, dar ofera frigider si seif contracost.
Deci cred ca se rezolva acest aspect, dar mai intreaba si la agentie.

Pupici,

Brindusa, tati si Mihail

Mergi la inceput