Scorpiutzele - pe unde sunt ? (12)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
adriana,esti cu adev fericita.nu-ti mai ramane decat sa observi din relatarile noastre ca se putea sa fie si rau ,cu copil urlator,sot indiferent,mama departe....ufff...sa dea domnul sa o tineti tot asa!!!!
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piticasigogosica spune:
Chiar ca aveam impresia ca citesc stirile dintr-un cotidian saptamanal.
Sa nu te superi Adriana,noi mai si glumim.Hai ca te antrenezi tu la "barfa"cu noi.
IRI SI IRIS...
miraklucker spune:
Buna fetelor!!!
In sfarsit mai apar si eu, nu am fost nici unde plecata doar cu multa treaba si cu musafiri. Luni a trecut sora-mra pe la noi,in drum spre Franta. Aici e jumatatea drumului pentru ei si locul lor de popas. Au ajuns seara au stat o zi apoi marti de dim au plecat mai departe. Mai, dar e o nebunie cu 4 copii. Si cand te gandesti ca pe a mea a mica nu o prea pui la socoteala. Cei mari se joaca si nu o lasa pe a mica a lui sora-mea sa puna mana pe nimic, mai ales David, asa ca ea se duce la Daria, singura cu care poate sa se joace. Dar ce sa se joace o bazaie pe ea. Asa ca toti sunt numai intr-un strigat si urlet, plus ca fata aiai are o voce...
Azi am reintrat in normal, inca nu sunt gata cu curatenia, de necrezut cum numai intr-o singura zi au putut sa intoarca toata casa cu fundul in sus. Pe sora-mea am pus-o sa-mi faca cate ceva la calculator asa ca copii au fost grija mea.
Bun venit fetelor noi!. O sa vedeti cum o ajungeti si voi dependente de noi
.
Syd, dute in vacanta!!! ce mai sta sa studiezi!! Eu vacantele nu le refuz niciodata, eu asa mi-am cunoscut sotul.
Si noi plecam de la 1 iulie in concediu. Inca nu stim unde, caut ceva poate in Tessin sau undeva la mare in Italia nu prea departe de noi, plus o sapt la socrii la cabana pe munte.
Sa trezit deja bubulina. Ce greu e sa fi singura, chiar ma gandeam mai inaite ca nu mai am timp deloc pentru mine nici macar sa ma joc 5 min cu copii, tot timpul ma gandesc ca am si aia, si aia .... de facut. As vrea sa-mi gasesc ceva de lucru odata sa-i duc la cresa si sa mai vad si altceva in afara de copii, macare, curatenie.
Va pup pe toate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
mstef spune:
Adriana,bun venit printre noi.Sot sagetator?Dar de fapt ce ma mir...avem soti din toate zodiile.Doar ca eu nu am cunoscut nici un sagetator care sa ma fi atras in vreun fel.
In lipsa varsatorul pe care-l asteptam si care mi-a tras clapa,am hotarat ca nu trebuie sa stau sa-l astept sa ma sune,asa ca am hotarat sa-mi fac programul cat mai placut.Ieri am tras o fuga pana in Adunatii Copaceni la prietena mea din Austria care a venit in tara si pe care n-am vazut-o de atata amar de vreme,iar azi i-am facut o invitatie sotului la masa de pranz la restaurant.A fost foarte placut.Iar diseara ma duc la prietena mea cea mai apropiata s-o pup sa-i spun "La multi ani" ca implineste 37 de ani azi(mi-am adus aminte-vedeti unele dintre voi apareti la profilul personal cu doar 13 ani!).
Vineri(17iunie)plec la mare, pentru doua saptamani cel putin!Cine mai e in perioada asta la mare?Poate ne vedem!
Va pup,
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7
piticasigogosica spune:
Da Michi eu am 14 ani!!!Habar nu am cum,dar ce bine ma simt.
Vreau si eu in vacantza in Italia la mare in sardenia eventual!
IRI SI IRIS...
nastasie spune:
da, sotul meu este sagetatot.si eu stiam ca scorpionul nu este compatibil cu sagetatorul dar uite ca noi cred ca suntem o exceptie si avem 8 ani de cand suntem impreuna.sa nu credeti ca infloresc ca sa vedeti voi ce fericita sunt.chiar sunt.asta nu inseamna ca nu ne mai si certam.dar trecem peste toate greutatile.in afara de mama mea, nimeni nu a fost alaturi de noi.sora mea este in germania de la care am un nepot de 3 ani si acum in noiembrie mai asteapta doi gemeni(nu stim daca fete sau baieti).cu soacra si cumnata nu ma inteleg deloc.nu au venit sa-l vada pe razvan de cand i-am facut botezul adica de cand avea 2 luni.sunt mai multe probleme intre noi.poate o sa prind o data momentul sa va povestesc tot, dar acum din pacate nu am timp.
razvan nu a facut de cat o singura data criza de la colici, in rest eu nu am stiut cum e sa-ti planga copilul.nu plange la oameni straini sau cand adoarme pe la altcineva nici nu stii cand se trezeste.de multe ori se intoarce pe burta dupa ce se trezeste si se joaca singur.noroc ca mai trec pe acolo si-mi dau seama ca s-a trezit ca altfel.....
Ana68 spune:
Uite ca Marius iar sta cu Luana-banana si pot sa va mai scriu si acum.
Nastasie,bun venit printre scorpiute!Bravo,se ingroasa randurile constantenilor la scorpiute!Cum am mai scris...si eu sunt tomitanca,adoptata de timisoreni in 2002.Am citit si eu de comoara de baiat ce ai!Sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!Asa copilas cuminte,mai rar!I
ar barbatelu'...sa fie asa bun pana la adanci batranete.Iar potriveala cu zodiile....o aiureala,dupa mine.Sunt oameni si oameni si fiecare e in felul lui,nu exista doi oameni la fel in lumea asta.Avem 5 degete la o mana si sunt diferite,dar-mi-te oamenii?!
Chestia cu zodiile e ceva general,dupa mine.Uite ca si eu cu barbatul meu suntem exceptia de la regula :eu scorpion si Marius in gemeni.Ce zici?Avem sanse?
Suntem doar din februarie 2002 impreuna,e adevarat,avem o fetita impreuna si viata pentru noi e frumoasa.Nu cred ca mi-as mai putea dori alt barbat in afara de el.Pot spune ca e ce mi-am dorit si am gasit,in sfarsit!Sa ai numai bine !
Ema ,ma bucur cand reusesc sa te fac sa te simti bine si ca am reusit sa iti trimit putina energie.Super!Ha!Daria e o nebunica : chiar a varsat apa in capul trecatorilor?!M-am prapadit de ras.
Bai,si eu faceam la fel:aruncam cu apa in punga de la balcon,cu cartofi si ceapa,scuipam si injuram si ma ascundeam pe urma....
Numai prostii fa
ceam.Mai tragic e ca le invatam si pe surorile mele sa faca la fel.
De ce nu l-ai lasa pe sot intr-o mica vacanta cu fata?Nu poti sti ce surprize placute vei avea!Cine stie?poate chiar se va suda asa rau relatia intre ei,de o sa te oftici pe urma!Te pup si pe tine si pe creata de Daria!
Syd,eu sunt cu capul in nori!Zau!A mers internetul ca porcul
azi,mama! ce m-am enervat dimineata!
Asa ca naiba stie ce naiba am facut de am postat de doua ori?!Cand am vazut imi venea sa fac asa :
Ce era sa mai fac?Nu stiam cum sa mai sterg!Dar nu-i bai,bine ca ati citit tot.Cu Marocu'...haide bey,n-o mai taragana:du-te!Eu in locul tau as pleca....de nu m-as mai uita inapoi.Mai ales pentru curmale,smochine,portocale,rodii...gata!ca am uragan in gura!
Si,mama draga,eu nu as face asa ceva pentru frumusete....Cum am mai scris:eu sunt o fire comoda,stil sport,iar de mine uit mereu.In afara ca imi fac baie regulat,dus zilnic si ma mai pieptan uneori.....nu fac altceva.Pai sa ma operez si sa sufar atat?!Pentru ce bre?Frumusetea e trecatoare si pentru o clipa de glorie sa sufar cat China?Nu iau nici o frumusete si nici o avere capatata de pe urma frumusetii cu mine in mormant cand m-oi duce.Asa ca....eu zic PAS la ce ai povestit.Iar cu dorul de voi.....Syd ,am prietene in zona,m-am intalnit si cu fetele de pe DC din Timisoara(ne intalnim iar pe 24 iunie la o pizza),nu duc lipsa de prieteni si cunostinta.Atat doar,ca aici,printre scorpiute si nu numai,ma simt bine,ascultata,inteleasa si simt o bucurie nemaipomenita cand imi scrieti ca va fac sa radeti si ca va simtiti mai bine citind "aberatiile" pe care le postez.Fara nici un misto sau falsa modestie:chiar ma bucur si simt asa....ca o satisfactie sufleteasca cand citesc ca va simtiti mai bine citind ca va scriu si ca va fac sa radeti.Pentru mine e ca o....implinire.
Fac chestia asta din suflet,asa simt eu si nu fac nimic premeditata.Uneori recitesc ce scriu si sterg la greu,ca imi zic:"ce-o sa zica fetele de mine,ca sunt rea de gura si uite-o si pe asta,cine s-o crede?!"Departe de mine gandul de a va supara vreodata!Hai ca am scris!Ptiui,m-am destrabalat aici cu scrisu'.Hai ,nu dati cu rosii!
Ema,saru-mana ca mi-ai tinut partea!Pupam!
Iri,pe mine ma distreaza cand barbatul meu se faleste ca se uita altii dupa mine pe strada.Rectificare:se uitau!Acum nu se mai uita,ca sunt baba si grasa!Dar am avut si eu momentele mele de glorie.Ce daca se uita?Doar de aia au ochi,de privit,nu?!Si daca barbatelu' matale nu zice nik,pai e multumit.Inseamna ca deja esti sexoasa
si ca ii plce cum te ingrijesti si te imbraci!Bravo tie!Si vine el si delfinul ala!Tu ademeneste-l!
Elena,m-ai ghicit.Da' ai crezut ca m-ai pierdut,asa-i?!Glumesc!Pupici tie si la ginerele meu!
Fetele va pup pe toate si sa aveti parte numai de bine si sa fiti iubite.Mai vorbim!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor, va multumesc muuult de tot pentru gandurile voastre bune, sunteti niste adevarate prietene...sper din tot sufletul sa se rezolve problema cat mai curand posibil.
nastasie, bine ati venit in grupup nostru...atentie...invazie de scorpioni in familia ta
eu sunt bine dar iar am umblat azi ca zapauca...dimineatza cu mama si cu astia mici prin parc si pe-aici pe la magazine si dupa amiaza cu sotzul prin carefour...era o aglomeratie
de azi a intrat si sotzul in concediu...asa ca umblam cat se poate de mult hi hi
uf...s-au terminat biberoanele...va pup si am fugit la culcarica
noapte buna si
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
narcisadi spune:
Buna scorpiutelor,
mii de scuze ca nu am mai scris pana acum dar sa va povestesc ce s_a intamplat. Viata pare sa aiba tot felul de surprize. Placute sau neplacute cine stie cand vom stii?
In primul rand vreau sa le zic bun venit noilor venite.
Eu sunt cea care se vaita ca sotu' nu vrea bb. Cand in sfarsit totul s-a lamurit el vrea bb, toata lumea fericita BANGGGGGGGG vine ....... Eu la doctorat, proful meu imi propune o bursa in Fr, eu Vreau bb , deci raspuns Nu si nu, dar........; cum a fost cu dezbateri lungi gandiri razgandiri iata-ma in Franta. Da acesta este motivul pentru care nu am mai scris de fffff mult timp deoarece am fost stresata cu plecatul. Ce fac cu sotul, cu planurile noastre.
Ei dar uite asa am ajuns aci si o saptamana intreaga in dreapta si stanga am reusit sa-l aduc si pe al meu sot. Bineinteles si cu multe convingeri pentru el: "Cum sa-mi las eu serviciu?", ce sa va spun el lucreaza in cercetare la stat asa ca mare pierdere nu era. Dar are noroc de un sef bun care ia "permis" sa vina o luna cu mine. Mai mult cu el am avut noroc ca ia zis cum sa ma lase singura. Ce mai e de nota 200.
Da, si acum suntem amandoi in Fr, pe malul oceanului si stam ca PROSTII si lucram pana la 11 noaptea iar la 9 la lucru din nou. Si oceanul e la 100 metrii de noi. Dar vine Week_end-ul
.
Asa ca fetelor eu planuri de viitor nu mai fac ca nu stiu ce surprize, surprize mai apar. Eu acum sunt fericita ca sotul meu este cu mine si ........
PS Mi-a fost dor de voi si de abia am asteptat sa am acces la net sa va scriu. Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, am citit pe sarite. Dar sper ca in zilelel urmatoare sa apuc sa citesc.
Pupici si sper ca nu sunteti suparate pe mine
ppupici
emma27 spune:
ma bucur mult pentru tine,aditza,acum nu ramane decat sa va puneti pe facut copilasi.vedeti ca briza marii prieste.vrem pozeeeee!!!!
ana,eu nu am fost f nazdravana,cand am fost mica,in schimb mandrul m-a depasit."impusca cruci" i se spunea,cu motiv.si ii cam seamana.de fapt are zile daria cand e atat de cuminte ,ca ma sperii,dar recupereaza apoi cu varf si indesat.
aseara nu am mai apucat sa scriu nimic,am facut dulceata pana 12 noaptea,mi-era si mila de aia mica,caci nu doarme fara mine si dc m-as fi pus cu ea in pat..nani.
e un soare afara si eu inghet la servici.parca sunt pe alt continent.nu cred ca o sa simt prea mult vara asta.sa dea domnul sa fie la fel si in week-end,sa putem mere in verde.
michi,petrecere frumoasa azi!
monica sunteti in bani,nu gluma.mama,ce pofta imi faci de cumparaturi!!
mira,am si eu o vecina a carei fata e atat de antipatica.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie