Scorpiutzele - pe unde sunt ? (12)
Raspunsuri - Pagina 3
nastasie spune:
buna, fetelor.ma numesc adriana si sunt cea mai noua printre voi.sunt nascuta pe 02.11.1981, am un baietel nascut pe 01.11.2004, mama mea este nascuta pe 07.11.1956.deci sotul meu (care este sagetator) are viata grea cu noi.nu am apucat sa citesc chiar tot ce ati scris ca sunt destule pagini, dar vroiam sa va raspund.o zi buna.
emma27 spune:
mai,ana,mi-ai insuflat si mie o energie!!!!!si ma simt si mai bine,caci mi-am luat restul de plata de la fostul loc de munca,bani la care nu mai speram.vb de mandra,ieri a gasit sticla cu apa pe balcon si a varsat-o in capul trecatorilor,apoi in cutia de pantofi si apoi s-a splat pe picioare.si tipa :uite marea,mami.mi-e si mila de ea,caci eu concediu anul asta...ioc.iar sotiorul singurel cu fata,nu l-as lasa nici moarta.
monica,m-ai pus pe ganduri.si eu vroiam sa-i fac dariei un control,dar nu stiam de la ce varsta e recomandabil.mi-e sa nu primesc si eu vesti proaste,caci si ea se plange de ochi.iar in ultima vreme,sta pe bicicleta,in fata tv si nu stiu cum sa o dezvat.
va pup,revin mai tarziu.chiar ca e o zi frumoasa,de-as avea si curat in casa,ar fi excelent,dar cand ma gandesc ce ma asteapta...
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Tot pe fuga, astept sa vina in vizita indata George cu sotul pe aici, sa ma bucur de el. Imi vine sa las totul cand stiu ca e acasa si ies si in parc... recuperez deseara!
Monica, bravo tie ca ai mai slabit, eu nu stiu de ce, dar nu mai merge, trebuie sa caut alta sala, ca deja resimt pauza de sport. Acasa nu merge, ma chinui, dar 5 minute pot, dupa... ma plictisesc!
Syd, sa stii ca sunt mai bine, oricum am luat alea de la tine si nu au mai aparut decat sporadic. Cu maselele sa nu te lasi, ca stiu ce inseamna durerea... iar cum se vede... exact asa am patit eu si nu se vede lipsa celor 2 (doar la aia de minte ca mi s-a mai dus un neuron)
Ema, tare l-as trimite in armata... insa daca se obisnuieste chiar fara mine? Cine stie cum ar fi! Hai pupici si rezistam noi, ca doar trebuie!
Va pup pe toate, o zi faina de vara!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
syd spune:
Ana dupa ce ca esti in super forma ai scris mesajul de doua ori,sa ne intre bine-n capBravo tie. Ai un stil de a vorbi foarte optimist.Marocul ma incanta,nu e ca aici,e cam ca la Ro,plus caldura mare,plus apa,plus multe fructe dar enorm de multa mancare. Cand se pun la masa e plina ochi,soacra-mea mereu se ingrasa cand merge
Ema imi trebuie ceva atuuri pt posturile astea.Nu iau chiar incepatoare,cu toata bunavointa lor. Iti dai seama ca n-am nici o experienta,chiar dk as invata repede,cine plateste oalele sparte? Au si ei dreptate sa ma refuze.
Hellene ma duc azi ultima oara sa-mi mai faca masaj la fata,osteopatul,nu s-a vazut ameliorare. Ba chiar am impresia ca durerea se duce si pe celalalt obraz. Nu-i de gluma ,exista si cancer in gura,Doamne fereste ,am citit ca-ti scoate cerul gurii si-ti pune un pont,nu mai ai saliva,chimio. Se poate face de la masea,infectie netratata,etc.
Dk tot vorbim de lucruri oribile,ce-am vazut aseara la o emisiune despre frumuseste? Chinezoaicele sunt foarte complexate de inaltimea lor,de ochii bridati,vor sa arate ca occidentalele din reviste. Nu aveau concurs de miss dar au acceptat unul ,cea mai frumoasa fata refacuta chirurgical.12 operatii. Toate isi schimba ochii,anestezie locala,le taie un pic la baza nasului ca sa-i faca mai mari. Ba chiar una si-a facut operatie ca sa fie angajata. Patronul vrea acelasi lucru pt toate angajatele. Fete frumose si neaparat inalte. Ca sa vedeti ca fac operatii de prelungire a picioarelor,ce am vazut intr-un film sf,,le taie osul,in aparate speciale pline de suruburi se chinuie fata un an de zile,pana ce se osul se regenereaza.Reinvata sa mearga,terapie si chiar era una ratata corpul nu suporta greutatea pe genunchi.Era o micuta inginera care nu gasea de lucru si constienta a spus ca mai inalta o sa aiba mai multe sanse. Ca suferinta si banii nu conteaza in fata frumustii .Mi se urca parul pe mine Voi pana unde sunteti capabile sa mergeti pt a fi frumoase?
Si in aceeasi emisiune am vazut un manechin Lavinia,romanca,care vorbeste 7 limbi,blonda,frumoasa.O cunoasteti?Despre blonde,cate n-au mai spus...
Bine ai venit Adriana
syd spune:
Monica probleme cu vederea mostenite sau de la televizor? Si a mea sta toata ziua in fata lui,pana acum e bine. Dk nu e foarte zbuciumat o sa-i poarte bine.Sanatate
Ana dorul asta nebun de scorpiute doar dupa o zi fara calculator? Ai prietene pe-aproape sau e mai bine pe DC?
Papusoiul meu se numeste Action Man.Mai avem un Ken dar nu mai are cap,numai muschii de elSi vre-o 7 Barbie,toate goale. Si fatei mele ii place sa-l insoare pe Action man in fiecare zi ,cu cate una.E poligam barbatul asta.
emma27 spune:
syd,fara pesimism!!!nu ai vazut ce energie avea ana??mai,mai zici de ce se comporta al tau asa,pai dc pana si pe papusile le invatati cu narav...dc tot sunt dezbracate,poate le spala fiica-mea,caci are experienta in asa ceva.dar fara barbati,caci e tare rusinoasa fata mea.
adriana,bine ai venit!!!vrem sa aflam mai multe.cum te descurci cu bebelul,cum l-a schimbat pe sot.dupa cum ati obs,suntem o gasca stransa aici si taaare vorbareata,fara inhibitii,fara pudori.varsa-ti amarul.sa stii ca pe mine ma ajuta f mult.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
piticasigogosica spune:
Salut scoroiutze!!!
Dimineta la 4 si 30 mi-am dus sotul la aeroport.De astazi 10 zile ne facem de cap
Bun venit lui Hanna(in acelasi an cu mama mea)si Adrianei si asteptam povestile voastre!
Syd asa e ai dreptate asa se intampla,e mereu un "joc",dar eu as prefera cu cartile pe masa.Dar pe de alta parte ma gandesc daca as stii ca ma iubeste neconditionat,ar fie numai lapte si miere...eu l-as mai vrea?Am avut pe cineva inainte asa si pana la urma am renuntat.Cine ne mai intelege?!!!Sa stii ca e adevart cu chinezoaicele visul vietii lor e sa fie ca europencele,albe la piele,inalte etc.Imi zicea sotul ca sunt deosebit de urate ca e apropae imposibil sa vezi una draguta!Si apropos de fruusete eu sunt multumita de ce am si nu cred ca as face vreodata "sporturi extreme"cu sanatatea mea.Dar parca putin tonus nu mi-ar strica!!!
Ana chiar ca ne-a intrat bine in cap ceea ce ne-ai scris!>iti dau dreptate si cu zodiile si fata mea e varsator,dar sper sa nu fie aeriana sau neparolista,dar barbatii asa sunt!Imi aduc aminte de lagatura mea cu geamanul,asa era si el Sex la maximum si ai placea sa ma imbrac super,sa fiu eleganta,sexi,sa se intoarca lumea dupa mine,ba chiar ma deranja uneori cand comenta ceva la mine.In schimb al meu nu zice nimic,nu are nici cel mai mic interes vis a vis de aspectul exterior,normal ca se mandreste cu mine,dar nu mi-ar zice el imbracate asa sau fa asa...never!
Elena culmea e ca al meu uneori e mai tandru in afara decat atunci.Adevarul e ca noi i-am luat,nu i-am castigat la loto !Ori ai acceptam asa ori ai schimbam .Iar valul ce sa zic e sus,dar lipseste delfinul.(ai vazut Ana ce metafora!!!?)Ce ma bucur pentru tine cu George.
Michi eu nu sunt timida.Emotiva cateodata dar timida nu.Ba uneori am tupeu...de bun simt.
Monica imi pare tare rau pentru Alex,eu sunt tare prapastioasa prefer sa stiu ca nu are nimic,nimic copilul meu,ca altfel ...disper!!
Emma cum mai e cu moralul?tot in corzi e barbatelul?Si apropos de sluje si bani,in Bucuresti e o infatuare a fortei de munca in vanzari,in sensul ca agentii de vanzari incep sa ceara salarii astronomice(minim 250 euro)plus comision,tel,masina, ca cica asa se da...au auzit ei.Plus ca e o migratie de la o firma la alta dupa orice zvon si cu toate astea nu se gasesc agentiSotul meu cauta agenti!
VA pup si o zi buna!
IRI SI IRIS...
HelleneC spune:
Mai fetelor, pana am scris eu mesajul, deja mi-au luat-o si alte harnicute inainte! Eu mai apuc sa citesc printre clienti!
Ana, pai stiam ca mult nu lipseti, culmea ar fi, bine mai, cu oboseala stiu ca nu rezist chiar mult, chiar imi vine sa las totul balta si sa fug in lume... unde vad cu ochii, la o stana!
Monica, bine ca sunt sanse de reglare buna cu ochelarii pentru Alex, si bine ca ii place sa poarte. Noroc ca ai descoperit la timp!
Nastasie, bun venit! Cred ca te regasesti si tu in povestile noastre!
Iri, te pup si astept sa te vad in carne si oase ( nu mi-a iesit metafora ca la mine e asa de frig in cabinet, de numa) Iar delfinul nu e plecat forever... fa-ti de cap si pentur mine!
Ema, cu dezvatatul de tv e greu, norocul meu e ca la tara George nu are decat un porgram, si daca nu ii place inchide tv-ul. Acasa insa... le butoneaza si usor se apropie tare de tv si nu asculta. Dar nu cred ca as putea sa il duc la medic chiar acum, ca el nu prea stie ce sa spuna!
Syd, nu cred ca as rabda pentru frumusete, pentru ca, desi nu am parere buna despre mine, o iau ca atare, deja a trecut perioada in care ma stresam din cauza asta. Cel mlt mi-as face liposuctie, asta da, insa e cumplit de scumpa. Si am vazut persoana care si-a facut in state asa operatie si i-au iesit picioarele inegale! adica au lucrat simultan pe ambele picioare si atunci au luat la fiecare cum i-a traznit capul. Oricum, sa ma chinui in halul ala... m-am ingrozit cand am citit.
Hai ca iar sunt ocupata!
Va pup, revin, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
emma27 spune:
iri,dc e vb de asa salarii,vin eu la sotul tau.e alta piata de munca acolo.aici totul se injumatateste.pana ajunge in nord,se pierd banii pe parcurs.ptiu,ca am inceput sa vb ca un ardelean get-beget.sa stii ca aceeasi rc am si eu,dupa ce pleaca am o stare de euforie,dar a doua zi mi-e un dor de el sau il boscorodesc,pentru ca ma lasa cu atatea pe cap.sa speram ca dupa mai multi ani, o sa spunem ca nu ne-a inselat instinctul.
mai,de cand povestim despre toate cele,imi dau seama ca nu-mi apreciez indeajuns barbatul.deci se poate si mai rau?!!!manca-lar mama,sa vezi ce ma satur de el de-acum incolo,caci termina cursul...pana la o noua aplicatie...
elena,a venit popica sa sfinteasca locul?mie mi-e groza dc ar lipsi sotul vreo sambata de-acasa,caci ar tb sa o aduc pe daria cu mine.ma-nfioara numai gandul asta.de fapt,dc ii pun un joc pe laptop,as reusi sa o tin in haturi.
si eu am un vis,rinoplastie,caci cand eram in clasa a treia un baiat mi-a dat cu capul in nas si mi-a rupt zgarciul.nu va spun prin ce complexe am trecut toata scoala,dar cu cat am crescut mi-a trecut.dar tot mi-as face operatie,bani sa fie.....cand o sa-i am,nu o sa-mi mai tb
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
nastasie spune:
ce sa va spun intai.razvan s-a nascut doar cu 2.300 si in primele luni de viata m-a ajutat foarte mult mama, dar si sotul atat cat putea.mi-a fost foarte greu la inceput.dupa ce a facut 3 luni am inceput sa ma descurc doar eu cu sotul meu.si ma bucur de acest lucru.sotul meu nu s-a schimbat foarte mult, doar ca este mai responsabil si ca pe primul loc este copilul, dar in rest este acelasi baiat pe care l-am cunoscut :nebun, zapacit, cu simtul umorului.Noi, ca cuplu, nu ne-am schimbat deloc, adica nu mai avem acelasi timp pentru noi, dar cea mai mare parte din activitatile dinainte de razvan le avem si acum.De cand am ramas gravida si pana in ziua de azi el gateste.este bucatar sef.dar ii si place.ce-mi doresc aia gateste, in afara de mancarea lui razvan.
cu razvan ma descurc bine pentru ca este un copil bun.nu plange, nu urla, nu tipa, mai are momente de maraiala cand este nedormit, dar in rest imi fac treaba.aspir de fata cu el, nu-l deranjeaza zgomotul, il las in tarc sau in scaun si-mi vad de treaba.doarme foarte bine noaptea.se culca pe la 8-9 se mai trezeste o singura data noaptea, in functie de cum a dormit peste zi si apoi doar dimineata.este mancacios, dar nu din cale afara.acum nu mai pot scrie ca trebuie sa-l scot afara, dar revin mai tarziu.va pup mult