Scorpiutzele - pe unde sunt ? (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

BUNA

Ieri am fost cu printesa in parc dupa ce tocmai venise de acolo cu bona E copilasul meu atomic!!!Seuita lumea la noi cate poate sa faca si mai ales ca nu asculat DELOC si face si circ.Dar mai bine asa decat una cumintica.
Azi iarasi ne facem program de umblat.E superincantata cand plecam cu tutu...pa!Adevarul e ca la nici 2 luni o plimbam in masina pe peste tot.
Parca stie lumea ca sunt singurica...tocmai m-a sunat un admirator mai vechi ca sa ne vedem la o cafea sa vorbim.Stie ca sunt maritata si el e combinat!Eu sunt destul de degajata fiindca nu ma simtit niciodata nimic pentru el,vorbim si atat.
Dar mai grav e ca tot in perioada asta e ziua ex-ului din gemeni si parca simt ca da un semn,sau daca il voi felicita prinde curaj Adevarul e ca ma joc cu focul.Si tare ma incanta chestia asta!Sunt nebuna?
Vedeti daia ma tine sotul in sah...ca altfel as lua-o razna

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Iri vezi sa nu te arzi.E normal sa fii atrasa de un barbat,nu trebuie neaparat sa te culci cu el. O sg data mi s-a intamplat de cand sunt cu al meu.Eram la terasa cu soacra-mea si o cunostinta,tinerel. Si s-a uitat la mine cu ochii aia mari si albastri de l-am visat o saptamana. Ma simteam atrasa si dorita

Ana Luana -banana,de ce te retii sa spui ce ai de spus? Da-ti drumul la gurita ca eu una nu ma supar,imi place ca esti comicaE bine ca ai atatea prietene,ca mai ai timp si pt noi,si mie imi lipsiti . Nu-i nimic ca ai postat de doua ori,data viitoare dk vrei sa -l stergi e un butonas deasupra delete replay daca nu ma-nsel.

A ajuns la voi melodia cu Motuto? Faina

Asa ca Aditza ati ajuns in Franta? Pt o luna? Profitati de caldura si de plaja dk e aproape si dk aveti timp. Cum spunea cineva ,e propice pt conceput bbei

Mira nu-i usor cu multi copii mai ales cand nu sunt ai tai. La mine e asa doar cu unul,tot timpul se racaie cu sora-sasi balamucul de rigoare.

Nastasie sau Adriana? Sunteti genul de familie echilibrata,cuplu solid care a rezistat venirii lui bb.Dragoste multa. O a doua Nina,aproape perfect

Ema si Iri e mai bine sa faca prostii cand sunt mici fetitele?Sa nu faca mai tarziu. A mea e foarte cuminte ,o tin din frau mereu,normal ca e mereu cu mine. Poate o sa faca cum merge la scoala. Parca nici eu mica nu eram foarte nazdravana

Mancam si iesim la plimbare.Am de calcat dar poate sa astepte. Azi a sunat ceasul la 6 sa alerg,pauza...nici pe socrela n-am sculat-o la timp, a plecat tarziu la serviciu. Ea pune alarma de la 6.30 dar n-o audein capul ei zice ca e muzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Voiam sa intreb si am uitat. Cum sa ma trezesc de dimineata,cu chef de viata? Adica n-am prea multe de facut,macar sa alerg,sa ma uit la stiri,sa fie ziua mai lunga. Sunt tare somnoroasa dimineata si fi-mea la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

lasa,syd,o sa regreti viata de acum cand o sa mergi la munca.o data si-o data se intampla si asta.eu cu alegatul nu le am,dar in fiecare saptamana imi propun sa fac exercitii cu apartul pt coapse,dar de unde..vin rupta de la serv,calc si atat.nici sa ma uit la tv nu mai am timp.vicios e netul asta.
iri,si mandra mea e super incantata sa mearga cu masina.sta ca o doamna in scaun,cu o infatuare,parca sunt soferul ei si ea ma comanda.imi porunceste cand sa dau muzica mai tare,cand sa tac,sa nu cant.adevarata dictatoare,si cand te gandesti ca e o amarata de fecioara acolo...cat despre barbati,si pe mine ma incanta cand mai intalnesc un fost si ma simt bine in pielea mea,dar raman la stadiul asta.sincer,nici la un suc nu as iesi cu el.eu sunt f stricta cu sotul meu,asa sunt eu,mai posesiva.dc nu as respecta eu regulile...vad ca se conformeaza mandrul pana acum.isi da seama ca din prea multa iubire vine toata chestia asta.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Hai ca iari esti haioasa cu fata ta !!!! Emma
Parca o vad si pe a mea ca ai calca pe urme.Deocamdata are doar privirea si atitudinea,sa o vezi cum priveste pe geam cu ochelarii de soare.Uneori o strig si ma ignora pur is simplu,se face ca nu ma aude!
Adevarul e ca dupa principiul ce tie nu-ti place....nici eu nu as iesi niciodata cu nimeni,dar sotul meu zice(cica...) ca nu e gelos!Si eu nu fac nimic interzis,nu?

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

nu-mi spune ,iri,ca ma bufneste plansul cand ma gandesc cum va fi pe masura ce se mareste.azi la gradi doi baietei se certau dc daria e frumoasa sau nu.cand i-a auzit domnisoara,s-a dus la ei si le-a spus pe un ton raspicat:"daria e frumoasa",si-a vanturat un pic pletele cu degetele si le-a intors spatele.cei doi se uitau luuung dupa ea si au spus amandoi deodata:"da,daria e frumoasa".
cand eram mica mama nu ma scotea in oras,fara palarie,poseta,toate la asorte.fara sa vreau,preiau aceleasi chestii.asa ca ma gandesc ca si mandra ta incearca sa te imite.
cat despre barbatel,stii cum il fac gelos?am un dar de a-mi apropia colegii si prietenii lui,sunt genul acela de om care asculta si da sfaturi ,camaradereste.problema e ca si cu el am trecut prin acelasi stadiu,asa ca...acum casca ochii mari.dc imi face vreunul un compliment,indata isi schimba privirea si rade nervos.chiar azi i-am spus ca am stat la taclale pe net cu un friend de-al lui,pana tarziu.imediat s-a burzuluit,ce am putut eu discuta.
cu fostii eu nu am fost in stare sa pastrez o relatie de prietenie,ne salutam ,dar doar atat,discutii de complezenta.nu poti sa reiei o relatie de prietenie si sa stergi cu buretele tot.nu e stilul meu.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

aa,sa nu uit,nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fie geloasa,poate nu se manifesta,caci considera chestia asta o slabiciune.nici al meu nu arata la inceput,dar cum a stat langa o nebuna ca mine,s-a molipsit si el nitelus.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
azi e ziua ruxitei mele...face 6 luni si suntem in petrecere
asteptam dr-ul sa-i faca si vaccinul dar nu a gasit vaccinul pentru meningita si nu a mai venit...mai bine...ca sa nu sufere chiar de ziua ei.
va pup si ami vorbim...sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
am reusit sa-mi fac putin timp ca de-abia respir.ultima data mi s-a sters mesajul si acu constat ca avem un nou capitol.
la mine a trecut luna de miere ,vorba Emei si si-a arata lupul coltzii.am fost tare suparata,inca mai sunt ca domnul i-a adressat Andei un apelativ urat si eram intr-o asa stare de soc ca trei zile nu mi-am revenit incepuse sa ma deranjeze inima,asa ca aseara am avut o discutie si eu mi-am dat seama ca fiecare se asteapta la altceva de la celalat si fiecare spune ac celalat nu are probleme.
sta la serviciu pina tarziu si eu m-am ennervat ca mi se parea ca tot pleca in directie opusa,si eu m-am saturat sa stau in casa ,gatit curat etc.i se pare ca ma ocup prea mult de bb !ce mai ,nu prea mai are rost sa ma enervez,sper sa fi clarificat situatia ,dar eu am vorbit ,eu am auzit ,ca azi tot tarziu a venit si eu nu am fost bagata in seama.si sunt asa de fraiera ca nu pot sa-l las sa fiarba macar putin in sos propriu,raspund imediat la telefon daca ma suna si sun si eu la randul meu!
Iri,bine ca ai cu cine iesi,eu nu!astept as se termine cu serviciul domnului,intra in concediu si sa vad daca isi mai schimba atitudinea fatza de mine!vreau si eu sa scimb o vorba cu cineva,obosit ,obosit ,dar macar sa ma tina un pic de mina sau sa ma pupe ar putea.
vezi Ema,nu totzi isi "agaseaza "sotiile cu gesturi ca al tau!din astia 2 ai nostri ar iesi ceva bun daca i-am combina.al meu e prea calm.cel putin asa pare.
vad ca unele dintre noi au plecat peste tari si mari,,altele se pregatesc de concediu,sper ca si eu,si sa nu uit sa urez bun venit noilor fete:Cristinutza,Hanna,Adriana.
Pupici pt toate fetele(Ana,Michi,Elena,Mira, Roxy...nu mai stiu ,sa nu ma batetzi!)
Monica,"La multi ani!" pt Ruxi!nu vreau sa -mi amintesc de vaccin!
Syd, te plingi ca poti sa dormi?eu nu ,si mie imi place sa dorm!
o zi buna dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
desi nu a facut nici un vaccin ruxitza mea a fost agitata azi noapte...s-a trezit pe la ora 2 zmiertzaita si apoi la 6,30...asa ca sunt cam zombie in dimineatza asta...sa vedem cum o sa faca dupa vaccindar tare mi-este ca o sa i-l faca abia luni....o sa vedem.
carmen, imi pare tare rau ca nu te intelegi bine cu sotiorul si ca nu intelege ca asa trebuie sa te ocupi mai mult de bb...nu mai aveti prieteni in jurul vostru care sa aibe copilasi de aceeasi varsta si sa vada ca asa este firesc?si numai bine....multumim pentru urari
hei, fetelor...dar ce-i cu voi? pe unde sunteti?...sper ca totul este ok si ati inceput deja vacantza..si toate cele bune scorpiutzelor mai noi si mai vechi
sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput