Scorpiutzele - pe unde sunt ? (12)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Salut scorpiute,
Harnicute ca de obicei.
Ema,m-am distrat cu povestea ta despre cearta baietilor.....Adevarul e ca Daria este frumoasa rau!Trebuie s-o pazesti,Ema,ca azi-maine ti-o rapeste vre-un Fat-Frumos!
Iri,zic si eu:ai grija cu focul ala ! Si daca iesiti la o cafea si un pahar de vorbe,ce daca?!Distractie sa ai si spor la cumparaturi!
Monica,zic si eu "La multi ani!" pentru Ruxi,cu o mica intarziere.Sa fie sanatoasa ,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurie!
Carmen,sper sa iti poti rezolva problema cat mai repede.Incet si sigur vine soarele pe strada la tine si o sa fi bucuroasa!Poate ca si tu si sotul tau sunteti obositi.Poate aveti nevoie de o mica pauza ,un concediu,doar pentru voi doi.
Aditza,sa va mearga bine si sa aveti parte de ceea ce va doriti!Bafta!
Syd,chiar nu stiu ce vrei sa spui prin invitatia ta de a spune ce am de spus.Ce anume ai vrea sa citesti?Ti se pare ca am ceva de ascuns?Sincer ,nu am nimic de ascuns!
Poate ca am fost prea sincera scriind ce am pe suflet si ti se pare ca ma dau in stamba?
Eu sunt de felul meu o fire deschisa si imi place sa vad oamenii simtindu-se bine in prezenta mea.Iar faptul ca unele fete de aici au scris ca le-am insuflat energie si ca le-am facut sa rada,pentru mine inseamna ca ele s-au simtit bine citind prostioarele scrise de mine si ca,cumva,le-am ajutat sa-si descreteasca fruntile...Nu stiu la ce te gandesti tu,dar ti-as multumi sa imi spui si mie.
Sa ai parte numai de bine si de multa odihna!
Alexandru a terminat cu FB clasa a IIa si sunt tare fericita .Doamna invatatoare l-a dat exemplu in fata colegilor si a parintilor si l-a laudat.Am fost pe urma la prajitura si suc si,cum a mers spre casa cu coronita pe cap,lumea il intreba:"esti premiant?"Si il felicitau.Alex era asa de fericit...!
Mai fetele,mai vorbim.Sa aveti parte de zile frumoase si weekend placut!Va pup pe toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti voi? E vineri si e asa de bine... scap macar 2 zile de trezit de dimineata!
Syd... eu vreau sa dorm, sa ma odihnesc... facem schimb Cand stateam acasa cu George, eram cam in starea ta, vroiam sa ies, sa am activitate, alta decat cea din casa... acum vreau doar sa ma suspend! Pleci pana la urma in concediu?
Carmen, musai sa ne vedem sa mai povestim. Te cred ca te-ai suparat ca i-a vorbit urat Andei, ei chiar nu inteleg multe lucuri, poate sunt de multe ori gelosi, ca niste copii pe alti copii pe care ii bagi in seama. Nu prea e normal, ma gandeam ca armata l-a facut mai matur si mai realist. Se pare ca nu... Discutii din acelea vei avea mereu, daca s-a creat precedentul, insa eu iti doresc sa isi revina totusi! Va pup!
Ana, felicitari pentru Alex, era el mandru, dar mama... cat de mandra era? Ai poze de la serbare?
Monica... vaccinurile astea, uite si noi avem de facut dar tot il amanm de 3 luni ca mi-a fos racit mai mereu. Din toate amintirile noastre, vaccinul nu e cel mai asteptat, mai ales de noi, mamele!
Ema, draga meu... se pare ca imi pierd locul de incuscreala cu tine, mai ramane Luana Anei sa o curtam! Ca si pe Iris a lui Iri a furat-o baiatul Monicai (Anda141)... asa ca, speram sa nu ramanem burlaci!
Iri, si tie si shmekeriei de Iris! Daca are ochelari de soare, apoi ii tine companie lui George, ca si el umbla si prin casa cu ei!
Aditza, bine ca ai ajuns acolo, sper sa te distrezi in weekend la mare si pentru cele care ramanem pe "podish" Bebe va veni la timpul lui, important e sa vina momentul potrivit!
Va pup pe toate si sa aveti un inceput de weekend frumos... eu mai am 7 ore de stat la serviciu si apoi... abia astept sa fug la George!
Numai bine, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna fetelor!
aseara am reusit sa ard mincarea!
se pare ca si-a revenit dupa discutie sotul meu,acum 5 minute a fost acasa si s-a comportat normal,ne-a pupat cand a plecat,aseara a fost receptiv,poate ca trebuia sa ne spunem direct ce ne supara ,ca eram ca doi vulcani amindoi.chestia cu Anda n-am s-o inteleg,dar...ma rog!
Monica ,mai avem prieteni cu bb ,se mai ocupa si el de ea ,dar are momente cand nu-l inteleg.el e cel care-si dorea bb mult.
Elena miine vreau sa ajung in Sv,sotul meu pleaca la 4 la Cumparatura cu niste prieteni si eu ma gandeam sa vin in Sv mai tarziu sa-i dau intalnire ca vreau sa-mi ia covoare pt bblusha care o sa darame in curand toata casa.
tre sa fug ,mai revin!
sper sa am timp.
we placut!pupici si merci ca suntetzi alaturi de mine!
piticasigogosica spune:
Buan fetelor!
Gata am inceput sa fac sport.Deocamdata acasa dimineata si bine am facut ca ceea ce banuiam s-a adeverit.Parca sunt anchilozata.Imi trosnesc si ma tin toate alea.Si m-am simtit asa bine!Dupa cateva zile saptamani de facut acasa ma duc la sala ca altfel as fi murit pe acolo .sa o f vazut-o pe Iris cum imi tine companie si facea si ea sport,cand ma puneam jos se aseza pe mine si sarea,laun moment dar s-a nimerit cu pempersu pe fata mea si...facuse kaki !!
In rest ne plimbam,pacat ca nu pot sa o iau cu mine la cumparaturi ca darama tot din rafturi si nu are rabdare nici 5 minuteIeri nu m-am mai vazut cu individul,ramasese ca poate...mai bine!
Carmen,barbatii sunt niste copii mari si mai grav e ca nu recunosc in ruptul capului.Faptul ca,comunicati e un lucru excelent ca sa se rezolva toate.
Ana,felicitari pentru baiat si cred ca si tu mergeai in varful piciorelor de bucurie!!
Emma eu banuiesc ca va fi o cocheta,sau cel putin una constienta de "valoarea"ei de pe acum se admira in oglinda.Taica-su zice ca va fi o batausa si baietilor le va fi frica de ea.Sper sa fie asa o combinatie:frumoasa,constienta de asta ,dar fara sa faca un caz din asta ,sa fie iubitoare,sufletista ,dar si rea atunci cand e cazul.Si bine le-a facut fata ta baietilor,sa le intre bine in cap .
Elena,bucura-te de puiut cat il ai acasa!
Monica sa-ti traiasaca fetitza si tinem pumnii la vaccin.
Gata,s-a deschis eszonul la vacante?
pupici...
IRI SI IRIS...
Ana68 spune:
Elena si Iri,multumesc pentru urari.Sa stiti ca eram in al noualea cer si sunt foarte fericita.Elena,daca vrei sa vezi pozele de la serbare,deschide Alex&Luana si vezi la
albumul "Premiantul_sfarsitul clasei aII-a,16 iunie 2005".
Azi le-am pus,sper sa va distrati!
Carmen,totul e bine cand se termina cu bine!Bine ca ai terminat cu supararea.Cel mai bine e sa spui ce te doare si ce ai pe suflet,ca asa sti ce trebuie sa faci si nu mai stai sa ghicesti!
Numai bine tuturor!Mai vorbim.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
syd spune:
Ana sper ca nu te-ai simtit atacata. Tu ai spus ca citesti textul de doua ori inainte de al trimite,il corijezi sa nu creada fetele ceva despre tine. Sau era o gluma?Eu ziceam sa fii tu insati,ca esti originala,chiar dk ai putea sa scapi un cuvant urat sau altceva.Imi place ca esti plina de viata si ai o vorba buna pt fiecare. Scuze dk te-am suparat.Si felicitari pt premiant
Ema si fiica-mea e tare ingamfata.Cu ceilalti copii nu se joaca,mi-am dat seama de ce,ca nici eu nu vorbesc nu nimeni. Isi pune maiinile in solduri(nu-i obiceiul meu) si-i priveste serioasa.Si cu taica-su la fel,nu-l pupa dk nu fac la fel.
Iri esti mult mai prezenta pe-aici. Esti la birou sau mai libera?Spor la miscare.
Hellene nu e programata plecarea. O sa vedem luna viitoare. Facem schimb dk vrei,desi stiu ca dupa o perioada de dezlantuire,iesire si munca m-as plictisi ,as cauta calmul. Dk sunt prea ..cum se spune.. ori efort la maxim ori nika,nika.Le alternez.
Monica sarbatoriti la 6 luni,nu la un an?Oricum multi ani fericiti micutei Ruxi
Carmen inca putintica rabdare,o sa-si intre el in rol cu timpul.
Fata mea cere mancare.va las
hanna spune:
Buna fetelor,
Va multumesc mult tuturor pentru primirea facuta;
In ceea ce priveste sfaturile, cred ca mai degraba ar trebui sa le primnesc eu de la voi, pentru ca in curand voi fi deja... bunica
Asa ca va dati seama ce copii mari am eu.
O sa incep iar cu
Mii de la toate
emma27 spune:
syd,am ras de mandra ta.mi-o si inchipui cu fetisoara ei si cu mainile in sold.las-o sa fie selectiva fata de mica,e f imp cand alege mai tarziu.
buan,iri!!!vreau si eu in clubul ochelaristilor,caci si mandra mea fara ochelari nu umbla,cu popica al elenei,facem formatie: "unde esti,mami?"si a mea e batausa,conducatoare de trib.mi-e insa ca avzut in casa asta.ei acum nu va ganditi ca ma bat cu sotul,dar nu ma pot abtine la nervi,sa nu-l ciupesc de abdomen sau de mana.rea,rea,bataie imi tb.scuze fetelor,dar azi mi-au luat-o hormonii razna.mi-a trecut pm-ul si cum vine si domnul acasa.
bine ai venit la realitate,carmen!!!!o sa inveti cu timpul ,la fel ca mine,sa nu te mai consumi din nimic si atunci o sa vezi ce sot bun ai.ei isi schimba comportomanetul dupa noi.cu cat suntem mai nemultumite,cu atat nu fac mai multe.sunt un pic dereglati psihic,de aici si schimbarile lor de comportament.nu te mai amari atat,are si parti bune,muuult mai bune decat altii.
elena,nu ti-l pierzi!!degeaba sunt ptretendenti dc ii pune pe fuga.popica o ia el cu d-zeu si o abureste.oricum are o privire de smecheras,cam cum o avea sotul meu cand era mic.
multumesc,ana.lasa ca si tu ai cu ce te lauda.sa-ti traiasca,premiantul!!!mi-a placut poza in care face ok,e super.misiune indeplinita!!!asa de plina flori era clasa aceea!!!tu i-ai facut coronita?eu am o amintire neplacuta privind coronita.in clasa 1,pe ultima suta de m,a hotarat invatatoarea,la presiunea directoarei,ca tb sa-mi dea premiul 1,caci era eronata media 9 la desen (castigam toate concusurile de profil,la scoala).toti au primit coronita,iar eu un amarat de trandafir.de-atunci am avut un complex de a nu fi pe locul 2,tare urat pt un copil,mai ales ca pana in clasa a patra a avut grija sa-mi dea doar locul 2.bine,mi-am luat revansa in a 5 - a,luand locul 1.sunt prostii din copilarii,dar au mare impact pe viitor,iar premiul are mare impact asupra unui copil.inca o data,felicitari,feciorului!!!!toata stima!!
monica,la multe luni,mandrei!!!!cu cat scapi mai repede,cu atat mai bine.odihna placuta ,in week-end.eu maine lucrez.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
emma27 spune:
hanna,dc ai reusit sa strunesti un sot atatia ani si sa ai si copiii realizati,nu poti zice ca nu avem ajutor in tine.
lasa sa vezi cat muncesti ca bunica!!!si sotul o sa fie mai mult implicat.tata nu a avut treaba cu noi cand eram mici,mai mult prin cantonamente.acum e bona la nepotele.iar mama,care e ahtiata dupa curatenie,le lasa sa faca ce vor.problema o sa fie cand nu o sa vrea nora(parca???) sa-ti accepte sfaturile.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie