Clujence la atac!!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Citind mesajul Cristianei mi-am dat seama ca nu am salutat-o pe Nonna, asa ca ... bun venit in club !
Sunt coplesita de dosare de citit din nou asa ca nu zabovesc prea mult pe aici. O sa mai intru sa vad daca stabiliti ceva pentru weekend si voi actiona in consecinta.
Pana atunci SPOR la treburi!!
Simona
P.S. - ancuzza nu stiu un homeopat, chiar sunt in zbatere sa ajung la unul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
ola. si au am intrat doar sa salut. sunt deprimata. maicamea adica coana mare pleaca la tratament 20 de zile si las pustiul in grija altei persoane in tot timpul cat voi fi la job...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
nonna spune:
nu sa ma dati afara in sensul propriu al cuvantului,ci doar sa ma mutati la bone,gradinite,scoli unde nu sunt clujence si nimeni nu ar putea raspunde.Normal ca nu sunteti violente ca ardelencele nici nu ar putea fii....m-am hotarat oricum sa-l dau pe Vladut in grija acelor doamne din octombrie si sper sa se obisnuiasca repede.
Ce magazin e pe Eroilor?nou?va rog putina reclama!
numai in parcul mare mergeti voi? prin carierul A.Muresanu nu sta nimeni?Astept vesti,
multumesc,Nonna si Vladut
carrie spune:
nonna noi frecventam des parcul de pe sragda Amos Francu, langa Engels.desi stam in Marasti ne place tare mult, chit ca ne costa o gramada deplasarea...
am propus parcul mare de intalneala ptr ca e mai la mijlocul drumurilor...
iar am scris o gramada si cand sa-l trimit mi-a dat eroare si s-a pierdut
Simona tot vroiam sa te intreb cu ce te ocupi ca suna interesanta munca ta.
roxi, iti inteleg stressu cu lasatul cupilului dar cine e, ai incredere in ea?
ancuzza, tu prin ce zona stai?
gata , va pup, ma duc la solar ca-s ca o branza, week-end placut
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
nonna spune:
merci de primire fetelor.Tot pe fuga suntem ca profitam de vremea buna si mai stam pe afara. Unde-s verile de alta data??Plecam la munte sau stam acasa?Ce pacat ca ploua atat de mult!
profitati si voi si iesiti cu cei mici ca de maine se pare ca ploua iar.
linusa spune:
Fetelor, de maine imi vin in vizita socri si le-am spus sa ne aduca Kurtoskalacs de pe Doja (parca asta-i strada dintre Central si Melody). Ah, ce buni sunt! Am mai dat comanda de branza afumata de la Billa, branza de burduf si ceva vin bun romanesc ca astia de aici nu se stiu cu vinurile dulci si pufuleti de Baia-Mare! Parca-s o sparta dar chestiile astea asa de bune...
mariana tache spune:
Fetelor, m-as bucura sa ne intalnim duminica in parc, dar tare ma tem ca nu se va realiza intalneala din cauza . Cel putin asa zice Busu, ca pana luni tot
. Dar eu as vrea musai sa ne vedem, mai ales ca a zis si Simona ca vine (pe ea nu o cunoastem nici din poze si cine stie cand mai prindem o astfel de ocazie). Si daca o sa
nu ne intalnim la MC? La ce ora? Pe la 16-16.30 e bine??? In principiu in parc, dar daca ploua la MC. E OK? Si musai sa ne aducem si picii (care ii avem).
Eu o s-o anunt si pe Florina. Poate vrea si ea.
Maine ne chefuim. E ziua Elisei. Asa ca ELISE. Sa ne traiesti, sa fi fericita in viata si sa iti asculti parintii!
Ancuzza, sa-ti traiasca gagalicea! Azi maine face anul si nu mai ai bebelus in casa si domnisoara de-a dreptul!
Azi am fost in parc cu Florina si Elise. Si ne-am intalnit si cu Serban si Roxana. Serbanica e mare fecior! Si are niste carnaciori deliciosi. . M-as fi infipt un pic in ei!
al toata lumea. Astept sa va dati cu parerea in privinta orei si sa va anuntati prezenta. Pana acum vine la intalneala: Cristiana, Simona si eu. Cine se mai inscrie?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(32 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
linusa, eu nu stiu unde se face kurtoskalacs pe Doja! Chiar nu cred ca este. dar mai bine ii trimiti la Metro, ca acolo gasesc sigur. Si vezi, sa fie atenti la pufuleti, ca nu cumva sa fie desfacute pungile (am mai patit) si sa fie fff proaspeti, ca altfel ti-i aduce degeaba. Si ... pofta buna! (vai, ce pofta mi-ai facut de kurtos, ca si mor; maine m-as duce sa-mi cumpar, dar nu cred ca am timp).
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(32 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
fetelor, sta sa dea cu ploaie iar ! sunt satulaaaaa! si sambata trecuta i-am mai cumparata la gagalice o tura de haine scurte si subtiri ! ma duc sa le schimb cu oaresce pelerine
cristiana, eu acu stau in gheorheni, zona cipariu...cateodata o mai iau catre birouri pe xenopol si atunci ma opresc si prin engels. voi mergeti des? poate dam una peste alta... nonna, prin care zona de a. muresanu? poate ajungi si tu prin engels...sau o iei catre amurg....?
cat despre maine...ma primiti la intalneala? ca noi inca nu v-am vazut live pe nici una....desi mai bine nu-mi fac planuri...poate ninge...
si nu in ultimul rand ELISEI si din partea noastra! ! !
http://community.webshots.com/user/ancuzza
roxana1974 spune:
No fetelor, nu se inghesuie nimeni la plimbaruca in parc?
Tocmai am pove cu Mariana si ea ar prefera o intalneala in zona lacului pe la ora 18 astazi. Maine nu poate, fiindca e ziua Elisei. De fapt astazi e anuversarea, dar maine e petrecerea :).
LA MULTI ANI ELISE!!!
Spuneti care cand cum si unde puteti sa veniti in parc sa vedem daca ne putem vedea.
pufymic, pune-o si pe nonna pe lista ca e de-a noastra.
va pup,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."