Aspirante optimiste (139)
Raspunsuri - Pagina 11
asi spune:
Bun venit si sedere scurta noilor aspirante!
Noi "vechiturile" am hotarat sa ne retragem la viitoare mamici
.Ei ce ziceti ?
http://community.webshots.com/user/ubi19
asi spune:
As vrea eu!
Dar cine stie poate asta e luna norocoasa mai ales ca Razvan e destul de mare pentru inca o surioara.
Incercam sa fac o mobilizare pentru viitoare mamici.
Laura Ioana spune:
Pai, Maria, in cea mai nasoala faza: cea in care nu am voie sa raman 6 luni(si nici nu as avea curaj fara niste analize, un eventual tratament), ptc acum 8-9 saptamani am avut curetata o sarcina oprita in evolutie
(a doua de acest fel
) Asta e: viata e de kk! Unora le da de nu-si mai doresc si noua, care plangem dupa asa ceva (
), mai greu. Ufff, iar m-am intristat!
Eu deocamdata citesc povestile si incercarile de zi cu zi ale tuturor aspirantelor, pe care le-am descoperit cand imi era foarte greu si eram la pamant si care m-au facut sa inteleg ca trebuie sa mergem inainte cu tupeu.
Iti doresc sa nu treci prin greutati si sa ne dai vestea cea buna cat mai repede.

Laura
irinacodrina spune:
Buna fetelor!
Ma bucur sa vad ca e atmosfera pe aici.... m-am distrat cu sotul la faza aia..... cu WC-ul.. misto de tot.
Eu mai nou sunt surda..... am urechile infundate de luni dimineata..... si e cumplit... de la oboseala f.mare, curent.... raceala... am avut inventar luni, de la 7 am la 11 pm, marti iar de la 7am.... pana pe la 5 pm, azi servici de la 8 am, pana aproape de 8pm, asta in conditiile in care de vreo saptamana nu am dormit nici o noapte cum trebuie...ca nu pot..... ma chinuie astmul, cum ma pun in pat, incep niste crize de tuse naspa tare.....tusesc de-mi vine sa vomit.
Cam asta-i...
V-am pupat!
tumpi spune:
fetele si sa aud de cat mai multe 
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
cameluta.v spune:
Buna fetelor
sper ca nu ma-ti uitat, sunt si eu pe aici, o aspiranta optimista , daca vreti sa ma puneti si pe mine pe listuta.Va multumesc. Va 

pe toate si o zi buna tuturor.