Aspirante optimiste (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoasele!

Vale

irinacodrina, cu urechile infundate nu prea este de gluma, eu stiu de la sotzul meu ca atunci cand are crize de hipertensiune are urechile infundate. In fapt asta este semnul cel mai clar pentru el al unei crize de hipertensiune. Ia vezi, poate-ti iei o tensiune! Sper sa fie bine!!!!!!!

Ardit

Pup toate celelalte fete fera deosebire!!!!!!!!!!

5+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!!
Mama, ce vreme de e afara!! Fetelor cand veniti in concediu la mare sa o punem de o intalnire aici ?
Vale, imi pare rau ca vin rusnacii , dar lasa ca luna viitoare eu zic ca plecam toate la .
Irina , uffff ce rau imi pare ca nu esti bine cu astmul tau.

V-am pupat

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Mirela tu cum te mai simti dupa interventia pe care ai avut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

lauriciupt tine pt burtik si pt vera

si pt fetele dulci care m-au sustinut cand eram suparata rau, acum mi-a mai trecut

vale intelegi?

oof asi credeam ca-mi dai o veste buna

irina mea codrina ia de la farmacie ventolin este un sprai usor pt astmatici eu iau pt ca sunt alergica si este super, doza este de 2 pufuri, elibereaza la nivelul bronhiilor, ia si paracetamol sinus ca are efedrina care elibereaza la nivelul gatului si mucoasei nazale, nu-i bine sa nu respiri mai ales pe caldura, nu se oxigeneaza creerul, te costa 200+30 mii sau cam asa ceva, dar este foarte bun tratamentul, TRUST ME

medeea?

alexa ioana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Carmeluta.v, bafta mare sa mergi repede la mamici!
Laurici, cum te simti? ce face fetitza?
Lachione – unde esti?
MirelaV – cum e cu buricutzul?

Mie cred ca-mi vin rusii (mi se pare foarte plastica expresia asta, noi spuneam „imi vine stopul“) Intr-un fel abia astept sa-mi vina, sa incep odata tratamentul, sa simt si eu ca merg inainte, fac un progres ceva…
Tot voiam sa spun - fetelor, atitea am invatat de la voi! Si multumesc – tot timpul am primit o vorba buna, un sfat, o incurajare. Cumva parca trecem prin toate impreuna, si e mai usor… va pup cu drag si tin pumnii la toata lumea!

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna fetele ,vad ca sunt si vesti rele celor care nu le-a iesit luna asta nu va da-ti batute si hai sa auzim cum luna viitoare nu mai vine nici un russi .Eu inca mai astept sa vad ce se intampla ..pana maine ,poimaine nu mai fac nici un test ca nu vreau sa ma amagesc iara .Acum 3 luni am avut o tentativa de sarcina si am pierdut-o spontan dupa o intepatura in partea dreapta ,sper sa nu am nimic la ovare ..ieri ,alaltaieri ma intepa in stanga ,nu mai stiu ce sa cred ..doar astept mai sunt 2 cel mult 3 zile si aflu daca sunt sau nu pe urma sa vad daca va ramane si prins bine de uter nu ca data trecuta ,cam la 3 sapatmani am pirdut-o fara nici o durere,fata de cum veneau russi de obicei .Dar asta este ce a fost a fost privesc inainte si sper la un bebe.
Laura imi pare rau ca nu poti nici macar sa incerci in tot acest timp noi suntem aici cu tine si te sustinem ,nu-ti pierde speranta , daca e nevoie de tratamente ,mai bine fa-le acum ,iti tin pumnii ca de data asta sa iasa totul bine .Sa ne tii la curent cu vesti cat mai bune.Pupici
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Catrinel 17, Lachi are un examen greu si important sambata si sta acasa sa invete. Este bine acum, sambata o sa faca si prima injectie pentru FIV.
fetele muncitoare.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Dana, buna ideea cu intalnirea la mare, sper sa ne vedem intr-o zi toate acolo
Valentina, candva sigur se va intampla...

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Maria28, intra pe site la Dr.T, la sectiunea intrebari si citeste toate paginile de acolo, chiar daca sunt multe, iti vor fi de mare folos!
Ardita, prezent!
Mai fetelor, ma tot gandesc eu cat de mult ne stresam noi cu subiectul bebe, si ma uit la colegele mele, multe si tinere, care raman insarcinate pe capete, si se intreaba daca oare e momentul acum, ca poate ar fi bine mai tarziu, si tot asa. Eu zic ca bebe vine doar atunci cand trebuie.
Eu, cu 5 sarcini pierdute in ultimele 9 luni, declar zi nationala de optimism si incredere totul ca va fi bine!

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Medeea, mi-ar prinde bine si mie putin din optimismul tau, caci la mine ori mi se intampla sa raman si se opreste in evolutie ori nu se mai intampla deloc, cam asa stau lucrurile

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput