Aspirante optimiste (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bun venit si sedere scurta noilor aspirante!

Noi "vechiturile" am hotarat sa ne retragem la viitoare mamici.Ei ce ziceti ?

http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

acu' la plecare pup eu frumos pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

asiiii ce sa intelegem din mesajul tau.. ca e cu oki???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

As vrea eu!
Dar cine stie poate asta e luna norocoasa mai ales ca Razvan e destul de mare pentru inca o surioara.
Incercam sa fac o mobilizare pentru viitoare mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pai, Maria, in cea mai nasoala faza: cea in care nu am voie sa raman 6 luni(si nici nu as avea curaj fara niste analize, un eventual tratament), ptc acum 8-9 saptamani am avut curetata o sarcina oprita in evolutie (a doua de acest fel) Asta e: viata e de kk! Unora le da de nu-si mai doresc si noua, care plangem dupa asa ceva (), mai greu. Ufff, iar m-am intristat!
Eu deocamdata citesc povestile si incercarile de zi cu zi ale tuturor aspirantelor, pe care le-am descoperit cand imi era foarte greu si eram la pamant si care m-au facut sa inteleg ca trebuie sa mergem inainte cu tupeu.
Iti doresc sa nu treci prin greutati si sa ne dai vestea cea buna cat mai repede.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna fetelor!
Ma bucur sa vad ca e atmosfera pe aici.... m-am distrat cu sotul la faza aia..... cu WC-ul.. misto de tot.
Eu mai nou sunt surda..... am urechile infundate de luni dimineata..... si e cumplit... de la oboseala f.mare, curent.... raceala... am avut inventar luni, de la 7 am la 11 pm, marti iar de la 7am.... pana pe la 5 pm, azi servici de la 8 am, pana aproape de 8pm, asta in conditiile in care de vreo saptamana nu am dormit nici o noapte cum trebuie...ca nu pot..... ma chinuie astmul, cum ma pun in pat, incep niste crize de tuse naspa tare.....tusesc de-mi vine sa vomit.
Cam asta-i...
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

fetele si sa aud de cat mai multe

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ziua 27,test negativ,dureri...vin rusii...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Vale

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Buna fetelor sper ca nu ma-ti uitat, sunt si eu pe aici, o aspiranta optimista , daca vreti sa ma puneti si pe mine pe listuta.Va multumesc. Va pe toate si o zi buna tuturor.

Mergi la inceput