Aspirante optimiste (139)
Raspunsuri - Pagina 10
Relya spune:
Fete dragi, am intrat sa va salut ! Si eu cu trebi multe de tot felul. Am fost la enodcrinolog , dar voi raporta saptamana viitoare dupa ce mai fac ( mai repet) niste analize. Oricum nu stau prea roz.
Ancuta ,
bancul !!!![]()
Pup toate fetele fara deosebire
Relya
Laura Ioana spune:

Anca, e tare faza! Am ras de una singura 
Am uitat sa salut si eu
'neata si multi

Maaamaaa, ce zi de plaja e! Vreau la mare! ACUM!
Laura
Maria28 spune:
Anca ,super tare banc 

..si eu am ras aici .De mult nu am mai auzit un banc si scurt si atat de fain ,e
ce mai .Poate mai gasesti vreunul tot asa sa ne mai inveselim si noi !!!![]()
Laura Iaoana mai astept un pic sa vad daca vin sau nu russi ,si pe urma ce mai va dau si voua vestea ,sper cea Mare
O sa ma imbat de fericire 

.Tuturor aspirantelor le doresc sa ramana gravidute cat mai curand si bebei sanatosi !!
Medeea76 sper sa primesc un raspuns de la tine ,nu mai am rabdare sa stiu cat mai multe despre sarcina 
Fetelor ,cand se face primul echo ?..mentionez ca ultuml CM a fost pe 21.05
pupici la toate fetele 

Maria28 spune:
Fetele eu nu mai pot dormi noaptea de frica sa nu imi vina, pe 17 in mod normal ar trebui sa vina russi ..rugati-va si voi pentru mine sa nu mai vina .
La toaleta ma duc foarte des chiar daca beau lichide multe sau nu ,liniutele au iesit ,testu e slab pozitiv ,poate pentru ca e si devreme ..astept cu nerabdare sa treaca perioada critica si sa va dau vesti.
Pupici multi si dulci
Ard de nerabdare 

Maria
monica_b spune:
Tumpi, ma pui si pe mine pe listuta de aspirante? Pliiiz!
Mai stii? Poate cei din urma...
Si ma tem ca putem face si lista inundatelor. Si mie mi-a pocnit un racord de apa ieri noapte. Bine ca m-am trezit si nu le-am facut bucurii si vecinilor. 
Zamfir.mel medicul ti-a dat Glucophage fara sa faci o dozare de insulina? Si eu am PCOS si se gindea doctora sa-mi dea metformin, dar am insulina mai mult decit normala asa ca nu cred sa ajute in vreun fel metformin-ul. Din pacate... ![]()
Monica
Aspiranta in stand-by
jane04 spune:
Buna fetelor!Eu sunt noua si va rog sa ma treceti si pe mine pe lista aspirantelor.De 4 luni ma chinui sa fac un bb si nu iese.
La 4 zile (cred) dupa DPO astept nervoasa sa pot sa-mi fac un test( peste vreo 10 zile ).
Maria28: Astept si eu cu sufletul la gura sa vad ce rezultate ne comunici.Inteleg cum te simti.
Va pup .
thea_m spune:
Vad ca azi a mai iesit soarele pe strada voastra. E bine.
Dandana nu am ce sa povestesc referitor la acupunctura pentru repermeabilizarea trompelor. Trompa mea e permeabila, a avut niste aderente care s-au rezolvat prin laparoscopie, am intrebat-o daca se repermeabilizeaza trompele doar pentru a va spune voua ca exista si aceasta posibilitate. Nu cred ca are cum sa largeasca o trompa subtire, acupunctura.
Flori poate nu mai ajungi la FIV. E bine ca te-ai hotarat sa ceri si parerea medicilor din tara, mai ales ca aici nu trebuie sa astepti atat timp rezultatele.
Pup aspirantele optimiste
Teodora
zamfir.mel spune:
Lachi imi pare rau ca nu este bebe dar o sa apara soarele si pe la noi la toate aspirantele optimiste ca doar suntem optimiste,pai nu? O sa trecem si noi la gravidute.
Referitor la Glucophage nu mi-a dat nici o dozare de insulina.
mel
Maria28 spune:
Buna Jane04si bine ai venit pe site 

si sper sa ajungem pe urmatoarea pagina in curand .
Si eu sunt tot din Brasov , numai ca nu am stiut cum sa trec asta la profil ![]()
Sa auzim numai de bine si va tin pumni la toate !!
Laura Ioana tu in ce faza esti ?
Va 

Maria
martha78 spune:
Maria 28 si Jane 04 bine ati venit! Cine stie poate cei din urma vor fi cei dintai? ![]()
Yo nu am nici o noutate, tre' sa merg vineri la doctor sa vedem ce mai am de facut...de prestat, am prestat tare aiurea, cred ca tocmai zilele acelea le-am ocolit si nici chef nu prea am mai avut
If hope were not, heart would break.