Aspirante optimiste (139)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
Sa-i traiasca, sa fie sanatos si sa ofere bucurii multe parintilor
am o depresie de nu ma vad..
ma apuc de munca..poate uit
MirelaV
pupicei pe burticei
lauricipani spune:
Buna dimineata fetelor!
Ardit, Mirela vretzi nana???
Iaaaaa va rog sa iesitzi din butoiul cu melancolie ca voi suntetzi fete destepte, am pretentzii sa va revenitzi! Uite pupi de la mine 

Georgic,
Sorinache,
Tumpi, sper sa nu fie asa grav cu casa
!!! Inundat de la tine sau de la altzii?
Dandana, prezent!!!
Vale,
Flori
si toate celelalte aspirante superoptimiste!

5+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Anca Wish spune:
Lauriciule pupacios, ce-ti face burtica??? Ai poza cu bebe?
Fetele plangacioase, v-am transmis io starea mea?
Cred ca e de la vreme. ![]()
Eu pe 4 intru in concediu si sper sa reusesc ca anul asta sa plec pe undeva sa-mi aerisesc creierasii imbacsiti cu ganduri negre.
Bagati aici un ![]()
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
lauricipani spune:
Ancule, sorry bey, tocmai pe tine nu te-am tzucat! Momentan sunt bine si sper ca si in continuare sa fie tot asa.
Am poza dar este atat de neagra ca nu se vede nimik. Oricum, cica bb este mai mic decat cred eu cu ceva zile.
5+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!
Fetelor nou venite , bine ati venit la noi dar sa plecati repede , repede la mamici..
Eu cu munci la birou si in rest nimic, astept rushii si atat.
Tumpi, sper ca nu s-a umflat mobila prin casa de la atata apa cat o fi curs.
Lachi, imi pare rau
ca n-a fost sa fie luna asta dar sigur in iulie-august te duci la mamici, si vezi ai grija sa ma iei si pe mine cu tine
altfel te provoc la
.
Laurici asa imi place sa treci pe la noi in fiecare zi![]()
V-am pupat

pe toate de mii si mii de ori
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Anca Wish spune:
Ma bucur Laura. Ma rog sa-ti fie bine.
Cred ca e poza neagra ca e bebe brunetzica
.
Fetele, fiti vesele ca e cald afara, noi suntem sanatoase (eu am o problema cu capu'...atat
), se apropie condediile..deci sa fim vesele!
Sa va zic un caz real citit pe net ca sa va binedispun.
Un tip se intorcea din mangalia si il trecea un pipi. Opreste la o benzinarie sa se usureze. Primul WC-ului era ocupat, intra intr-al 2-lea. Si povesteste ca nu e genul care sa lege prietenii si conversatzii pe WC, dar aude din WC-ul alaturat:
"Buna. Ce faci?"
Sa raspunda, sa nu raspunda. se gandea ca e deplasat, dar sa nu para neam prost raspunde:
"Bine fac"
"De unde vii?" o alta intrebare venita din WC-ul alaturat
"Din Mangalia" raspunde tipul...
Se face o pauza si se aude iar din celalalt WC;
"Auzi? Hai ca te sun mai tarziu ca e un bou in WC-ul alaturat care-mi raspunde la intrebari"![]()

Super penibil, dar mi-a placut asta la nebunie.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Tmihaela spune:
Fetele va multumesc din suflet pentru urari.Asa cum a zis Sorina ziua mea este pe 18 iunie dar eu nu ma supar de loc ca a-ti inceput cu urarile de pe acum.Asta dovedeste ca sunt iubita de voi si normal ca nu ma voi supara deloc deci incepem de pe acum petrecerea.![]()

![]()
![]()
![]()
.Eu sunt super aglomerat si stresata de hartoagele care le am pe birou deci deasta am intrat mai rar pe aici dar nu v-am uitat si nici nu v-am parasit(numai daca ma goniti voi).Va iubesc pe toate si va pup pe toate![]()
Mihaela
Laura Ioana spune:
Maria28 it urez sa fii doar in trecere pe aici.
Cand iti mai faci un test sau analizele la sange? Hai, ca sunt curioasa rau!
Laura
dana p. spune:
Ancuta 

tare faza!!
Lachi am uitat sa-ti zic Bafta la examen!!!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
tumpi spune:
O zi buna fetele, eu cu multa treaba.
dana nu mi s-a unflat mobila, fiinca inundatia era de la vecina de la 4, eu stand la parter.Va dati seama ce era la ceilalti vecini.Nu e asa de grav, dar va dati seama cum am reastionat cand am deschis usa si am dat cu ochii de peretii uzi
.
Dar las ca plec eu la
si o sa ma relaxez si daca imi mai gasesc casa asa o sa le trimit nota de plata de la zugravi![]()
toate fetele fara a da nume ca sa nu uit pe nimeni
aaaaa, Laurici ai grija de fetita 
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta