Noua melodie a Shakirei
Raspunsuri - Pagina 5
lena spune:
Iren mami stii ca te admir , si doi kupii neastamparatzi si mai si timp sa te zbantui...asa, asa exploateaz-o pe tanti Shakira !
an-k spune:
lena, cam intaleg aiurea la ore d,astea, da...gata, acuma shtiu
irn, shi io te invidiez ca tocmai vazui poznele, doi copii, shi ce slaba si frumushica esti, feliciteri... da... cum reusesti sa te menti ca eu la o bebica shi ma facui cat casa, astept reteta
pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
tinatache spune:
le-am primiiittttt!!!!!!!!
iren, eu sunt la cura, asa ca.... sport tataie!! da' ce ma fac ca piticu meu n-are tzatze sa dea din ele??? si saracu se uita tare mirat la ma-sa
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
liris spune:
mey iren, si eu ma juram , cind te citeam pe la "folositi..."...si tu ca: "da!da! de toate culorile" , ca trebuie sa fi una durdulica si cu pofta de ... si cind colo . ha! sa mai judeci omu dupa ce are in geanta...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
adda spune:
Mie nu mi se pare asa deosebita melodia.
Cand canta Alejandro Sanz mai merge, dar cand canta Shakira mi se pare fara sare si piper (partea pe care o canta ea este fada)
Are melodii mult mai bune decat "La Tortura"!!
Nu sunt fan al miscarilor unduitoare ale Shakirei , desi a slabit mult si arata bine acum. Unele unduiri sunt cam ciudatele.
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
iren spune:
quote:
Originally posted by liris
mey iren, si eu ma juram , cind te citeam pe la "folositi..."...si tu ca: "da!da! de toate culorile" , ca trebuie sa fi una durdulica si cu pofta de ... si cind colo . ha! sa mai judeci omu dupa ce are in geanta...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
Bre, vaz ca v-am stricat parerea durdulie pe care-o aveatzi despre mine
Anca, nu fac nika special, asha e organismu, plus ca nu prea le am cu dulciurile, junk-foodu, chips-urile shi nu beau sucuri, decit un pahar pe zi cu suc de portocale
Tinatake, nici io n-am tzitze, da dau din fund
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
kisstherain999 spune:
Si melodia si videoclipul sunt minunate. Sotul meu este fan.
Se misca minunat.
kiss
Anca Wish spune:
Gata, am ascultat-o si eu. N-ati vrut niciuna sa mi-o trimiteti, dar m-am descurcat.
Tocmai am venit de la mare unde se asculta la greu.
Stie cineva cati ani are Shakira?
Pup fetele
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Gata, am ascultat-o si eu. N-ati vrut niciuna sa mi-o trimiteti, dar m-am descurcat.
Tocmai am venit de la mare unde se asculta la greu.
Stie cineva cati ani are Shakira?
Pup fetele
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Shakira - nascuta la data de: 02.02.1977 in Barranquilla, Kolumbien.
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT