Noua melodie a Shakirei

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sar'na!
Credeam ca e mai mica.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

mie imi place si cum canta (are o voce dementiala), si cum arata si cum se misca. iar acum am ascultat ultimul album (multumesc frumos candy24) care mi se super. si daca aveti versurile cantecelor, le vreau si eu.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Moana...
Ti-am trimis pe e-mail cuvintele cantecului "La tortura", pe toate celelalte de pe album le gasesti pe www.angolotesti.it (e de ajuns sa alegi litera cantaretului/grupului care te intereseaza si ti se deschide pagina cu listele intregi, este un site foarte complet, e drept in lb. italiana, dar imi imaginez ca nu iti va fi greu sa intelegi.
O zi buna in continuare.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, revin pe subiect, caci am pierdut melodiile Shakirei.
Poate cineva sa mi le trimita ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Si mie mi-e draga Shakiraaaa!
Habar n-am care-i ultima melodie am auzit ceva noutati in treacat prin magazine.
Imi placea mult melodia al carei videoclip o arata pe Shakira pocnind-o pe iubita fostului iubit, nu-mi amintesc exact titlul piesei.
N-am gustat deloc faza, urasc violenta sub orice forma, dar imi place mult piesa, reprezentativa pentru focoasa columbiana

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu-mi place deloc melodia, doar introducerea instrumentala si cam atat, care n-are nimic in comun cu ce urmeaza.
Bine, nu-mi place Shakira, vocea ei si genul muzica, dar asta e, gusturile nu se discuta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mai mor de curiozitate, ma faceti de bantui iar de nebuna pana gasesc melodia asta, dar tare as vrea sa vad vidoeclipul, chiar asa torturator e?
Ca eu una(deh, aici vezi orice) am vazut tareeeeee multe fetisoare cu fundul mai marisor asa, miscandu-se in ritmuri latino, si sincer m-a cam lasat rece!!!
Lena, ca bine ai mai zis!!!!
Absolut frumusetea e o chestiune de gust...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Gata, am gasit melodia,am si ascultat-o, numa ca nu e asa nouta...eu o stiu de un an aproape!
Oricum as vrea sa vad si videoclipul.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput