Noua melodie a Shakirei
Am ascultat noua melodie a Shakirei, o cinta impreuna cu Alexandro Sanz, La Tortura, e superba! Am vazut ca-i de pe albumul Fijacion Oral, avetzi idee daca a intrat shi pe piatza din Romania albumul?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Raspunsuri
viorela hoff spune:
Nu am idee dar vreau sa spun ca tipa e din ce in ce mai faina si nu stiu de ce a facut o pauza atat de lunga pana la melodia asta.
Vio
Suzi,catelus de catifea
orhideele noastre
vikinga spune:
Si mie mi-a placut melodia si ma uimeste videoclipul, mama cum se misca! Vazusem aici reclama la albumul ei, chiar vreau sa-l cumpar ca-s curioasa ce mai e pe el.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
bia spune:
Am vazut si eu noul videoclip al melodiei de care vorbesti,este si in Romania prezenta,cam de o saptamana ...
ana_maria222 spune:
daca vreti melodia, lasati aici adresa de e-mail si v-o trimit. pupici.
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
candy24 spune:
si eu am tot albumul e super misto.Cine vrea sa-mi dea adrea de email si o trimit.
Ramona
slakje spune:
Si mie imi place, si melodia si de ea, ea e intr-adevar foarte foarte frumoasa.Asta da femeie frumoasa.Imi placea si mai mult cand era putin mai plinuta, dar tot deosebita e oricum.
candy24 spune:
Sper ca au ajuns melodiile la voi( cele care mi-au trimis adresa de email ).Astept comfirmarea
Ramona
iren spune:
Candy
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
candy24 spune:
Le rog frumos pe fetele care le-am trimis melodia sa-mi spuna daca au ascultat melodia si daca se aude bine .Pentru ca cineva mi-a zis ca nu se aude nimic si vreau sa stiu ce s-a intamplat.Va multumesc anticipat fetelor.
Ramona