Am ascultat noua melodie a Shakirei, o cinta impreuna cu Alexandro Sanz, La Tortura, e superba! Am vazut ca-i de pe albumul Fijacion Oral, avetzi idee daca a intrat shi pe piatza din Romania albumul?
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Nu am idee dar vreau sa spun ca tipa e din ce in ce mai faina si nu stiu de ce a facut o pauza atat de lunga pana la melodia asta.
Vio
Suzi,catelus de catifea
orhideele noastre
Si mie mi-a placut melodia si ma uimeste videoclipul
, mama cum se misca! Vazusem aici reclama la albumul ei, chiar vreau sa-l cumpar ca-s curioasa ce mai e pe el.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Am vazut si eu noul videoclip al melodiei de care vorbesti,este si in Romania prezenta,cam de o saptamana ...
daca vreti melodia, lasati aici adresa de e-mail si v-o trimit. pupici.
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
si eu am tot albumul e super misto.Cine vrea sa-mi dea adrea de email si o trimit.
Ramona
Si mie imi place, si melodia si de ea, ea e intr-adevar foarte foarte frumoasa.Asta da femeie frumoasa.Imi placea si mai mult cand era putin mai plinuta, dar tot deosebita e oricum.
Sper ca au ajuns melodiile la voi( cele care mi-au trimis adresa de email ).Astept comfirmarea 
Ramona
Candy 
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Le rog frumos pe fetele care le-am trimis melodia sa-mi spuna daca au ascultat melodia si daca se aude bine .Pentru ca cineva mi-a zis ca nu se aude nimic si vreau sa stiu ce s-a intamplat.Va multumesc anticipat fetelor.
Ramona