Noua melodie a Shakirei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Liris total de acord cu tine.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by gianina-alina

vreau si eu melodia!
se poate? va rog frumos!!!!!!!!!

giani

mitzulainen

Si videoclipul si melodia le gasesti pe yahoo.music.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Tinatache, io daca n-am kef de gimnastica pun de fro 10 ori melodia shi ma zbintzui cu foc, imbin utilu cu placutu

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

si eu ma zbantui de una singura pe melodia asta, ca-mi place raaaau

mie-mi placea mai mult de ea inainte, dar se misca bine, fir-as si io urata ca ea

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

crez ca nu-i vorba daca e urata, ca asta depinde de gust, dar asa in general nu e e buna ca femeie, dar eu as prefera sa fiu ca Leticia Casta sau Audrey Tatou sau Diane Kruger daca am voie sa aleg, prefer femeile mai rafinate, europene si un pic mai putzin shocky ca nu zic sa-mi sara in oki..., iar ca muzica latina de departe prefer sa ascult genul Cesaria Evora, iar ca muzica de negri si blues nu stiu daca ati ascultat-o pe pustoaica de Joss Stone sau pe Norah Jones ca o bat de departe pe Shakira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lena, shi mie imi place mult Cesaria, shi Norah, shi Joss, da nu te potzi zbintzui pe muzica lor , or io is maniaca cc cu zbintzuitu pe latino

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Lena, aici iar depinde de gust pt ca eu nu ma vad zbantuindu-ma pe Cesaria Evora care canta in spaniola dar nu mi se pare a fi latino, si cu atat mai putin pe Norah Jones, care imi place doar pt auditie caci e jazz
pupici

Mergi la inceput

ah, daca era doar de zbantuiala, ok atunci nu ma bag, ca la disco prefer house gen DJ Tiesto sau Paul van Dyk

ok, atunci ma retrag daca e vorba doar de genul asta ca nu ma pricep...an-k uite asa mai invatza omul, mie imi place mult Nora Jones dar habar n-aveam ca ccc ceea ce canta ea este jazz iar Cesaria Evora canta si in portugheza, ca aia e limba ei materna.

Mergi la inceput

mai Lena, io numa pricep asa tare la muzica si nu zic ca n-ai dreptate, si un mare mare mare ca sa nu fii suparata pe mine

Nora Jones asculta sotu', si d'aia m-am dat eu mare ca stiu(eu nu ascult)

Mergi la inceput

nooo Anca, stai linistita, dimpotriva ca am invaztat ceva pe ziua de azi, pe bune, ca am si pe telefon Norah Jones si nu staim ca e jazz asta si chiar imi place cand mai invazt cate ceva ...sper ca n-ai inteles ca m-am suparat decat ca asa ne place noua pe forum sa mai glumim, ne dam cu parerea, nu ne suparam noi asa usor

Mergi la inceput