Noua melodie a Shakirei
Raspunsuri - Pagina 3
Cristinutza_ale spune:
hop si eu cu intarziere!!e wow BUNA rau melodia....si fata ....din partea mea are nota 10+
liris spune:
quote:
si j lo are un fuuuundsi totusi in nush'ce an a iesit cea mai frumoasa femeie din lume
sigur n-am fost printre cei care au votat-o...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
Ina82 spune:
Liris sunt cu tine.....ce o face sa iasa in evidenta e cum isi misca batoza de fund....
andira spune:
quote:
Originally posted by nushulica
chiar acum ascult si eu melodia ...e super
liris-si j lo are un fuuuundsi totusi in nush'ce an a iesit cea mai frumoasa femeie din lume
am vazut-o nefardata, (pe J Lo) pe MTV, mai demult... e mai mult decat comuna la fata... iar fundul, mare rau!! O gramada de romance cu fundu' mare o iau de departe...
iren spune:
quote:
Originally posted by Ina82
Liris sunt cu tine.....ce o face sa iasa in evidenta e cum isi misca batoza de fund....
Bre, o fi batoza, da sigur nu-i mare din cauza grasimii shi a celulitei
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
candy24 spune:
Fetelor cred ca sunteti geloase sa recunoastem ca arata bine , cel putin acum a slabit enorm ,nu mai are fundu mare.Siu sunt multi barbati carora le place fundul mare.Eu una recunosc ca arata bine si canta si frumos.
Ramona
liris spune:
io pot sa dau o lista mare de femei frumoase pe care sunt geloasa ... J Lo si Shakira nu se afla printre ele.
oricum, e o simpla chestie de gust, deci pur subiectiva.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
iren spune:
Liris, daca Angelina J. se afla pe lista ta de indragite, tai-o, ca e numa a mea
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
tinatache spune:
aaaiiii, amoorrr... Bei, sa vedeti la noi ce adunare se face pe Tortura. Care mai de care da din fund si din ce poate.
Bei, da' daca e comuna si cu fundu mare eu de ce nu-s ca ea????
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o