Noua melodie a Shakirei
Raspunsuri - Pagina 2
maimutzica spune:
Acum cateva zile am ascult si eu melodia (pt prima data)...
Sobaritza cu experienta execut carute diferite modele
serenity spune:
Candy poti sa imi trimiti si mie melodia Shakirei ? Multumesc !
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
Anca Wish spune:
Candy, bag-o si la mine, ca sa zic asa, te rog.
Super fata Shakira asta!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Anina_n spune:
Candy, ti-am trimis un PM, si eu !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
smillaraaq spune:
Si vin si eu si zic: moaaaaaaaaaaaama, cum se misca Shakira in videoclipul asta!!
E incredibila si-mi place vocea ei.
De Alejandro Sanz insa nu ma poate convinge nimeni sa-mi placa
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
Alecsia spune:
E super melodia. Oricum de Alejandro Sanz imi placea de mult. Ma bucur ca acum canta impreuna.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
liris spune:
mie mi se pare o timpenie melodia.
doar ca Shakira face miscari foarte sexy, si arata bine, dar stim noi cum se fac clipurile astea, ca nu recunosti persoana reala fata de cea din clip...
mie-mi place Sanz Corazon Partio, da cam atit.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
iren spune:
Liris, ea arata kiar bine, shi se mishca la fel de bine, am vazut-o la tv in concerte
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
liris spune:
avea fundu mult prea mare ptr gustu meu si posibilitatile ei. parerea mea ...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
nushulica spune:
chiar acum ascult si eu melodia ...e super
liris-si j lo are un fuuuundsi totusi in nush'ce an a iesit cea mai frumoasa femeie din lume