Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
loreema24 spune:
Duculeatza - ce scumpic e cand doarme , mai ales ca doarme in aceeasi pozitie ca si fata mea. Imi vine sa-i mananc cand dorm.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
aissa spune:
E clar, fetei mele ii prieste muntele!
De aseara tot bombanea ea, dar azi, printre alte babe (Mina ai dreptate, asa o sa-i zic si eu, despre ma-sa mare ) ii iese tot mai clar si cate un "ta-ta" de e Tony terminat!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
elyanne spune:
Am reusit sa intru si eu un pic pe forum... ca nu mai am timp de loc ...
Aissa cred ca a fost foarte frumos la munte, din ce am vazut in poze Sa-nteleg ca Alexandra e deja "data"... nu ne suparam... ne raman noua mai multi baieti...
Pufymic foarte frumoasa povestea lui bb Alexio... o parte din ea o stiam... citisem mai de mult de site-ul tau... acum am aflat mai multe amanunte
Felicitari piticilor vorbareti si plimbaciosi!
Noi mergem azi la dr. sa se uite la manuta Elenei... unde i-au facut vaccinul de la maternitate ca mi se pare destul de imflamat locul... Amanunte cand ne intoarcem...
Gata.... ca trebuie sa continui ce am de lucru...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
Naty spune:
De abia acum am vazut ca avem o printre noi! Anamaria sarcina usoara, iubita! Esti o curajoasa!
tyaa, mcm, lilia multumesc de incurajari in legatura cu operatia mamei!
ramona si bebelina mea a fost mofturoasa la lapticul praf, am incercat mai multe si nu i-au palcut, apoi am dat lovitura cu Humana - am auzit ca e apropiat la gust de laptele de mama.
dixie bebelina mananca si acum Humana 1 fiindca a facut alergie la Humana 2. Dr. mi-a zis ca e OK sa-i dam inca Humana 1.
frosa am citit in "mami" de luna asta despre rinitele alergice - vezi si tu daca i se potriveste lui Razvan, ca stiu ca te plangi de mucisori de lunga durata.
Sunt din nou suparata, bebelina iar a facut febra azi noapte, nu mult, 37,8 dar e un semnal de alarma, mai ales ca iar se trage de urechiusa - sper ca nu a intors-o boala! I-am dat nurofen si i-a scazut febra, a adormit, dar apoi respira asa greu si sacadat ca din putin n-am dus-o la spital la 5 dimineata. Noroc ca s-a linistit repede.
Oricum, dupa masa iar ne prezentam la doctor . M-am saturat pana peste cap!
Fetele, a folosit vreuna "pilula de dupa"? Ca am calcat un pic stramb si cum dr. mi-a zis "nu sarcina inainte de 1 an de la cezariana" n-am chef sa risc. Asa ca mi-am cumparat pilule respective, pe prima am luat-o cam la 10 ore "dupa" si pe a doua la 14 ore de la prima, ca am uitat de ea (pe prospect scrie ca prima sa fie luata cat mai curand, dar nu mai mult de 72 de ore si a doua la 12 ore de la prima (dar nu mai mult de 16 ore - parca). Oare au eficienta?
O sa citesc si eu cand am putina vreme povestile bebeilor.
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
frosa spune:
Sunt f bucuroasa .... ieri noapte a fost prima de cind am nascut cind am dormit de la 10.00 pina la 6 dimineata ... nu-mi venea sa cred. Probabil ca nu o sa se repete prea curind (cine stie!!!) dar a fost SUPER, cind m-am uitat la ceas si am vazut ca este 6 am crezut ca s-a stricat ceasul.
Nu am reusit sa trimit cartea cu meniuri la aurora pacuraru@yahoo.com mi-a venit mesajul inapoi, azi o sa trimit si fetelor care mi-au mai trimis mesaje.
Buna Mina bine ai revenit, o sa incep si eu serviciul (cred in septembrie cel mai tirziu) si atunci sa vezi ....
elyanne si vaccinul nostru este rosu si unflat, nu mi-am facut probl pina acum dar o s-o intreb si eu pe dr. miine cind vine.
aissa ce vreme frumoasa ati prins la munte .. frumoase poze
Nina B multumesc inca o data pt sfaturi
Nu am apucat sa citesc povestile copilasilor dar o sa ..
frosa spune:
elyana, am citit povestea "gizei" , f frumos sa tot nasti asa .. bine ca ai gasit verigheta
elyanne spune:
Hai ca mi s-a dus tot cheful de lucru... m-am cam plictisit si saturat...
Abia astept sa plec la mare... sa iau o pauza...
Cred ca pana acum (de cand am fost gravida si pana in prezent) am facut pauza o saptamana... am lucrat pana sa nasc, cu o zi inainte si dupa ce am nascut m-am apucat la o sapt. iar sa lucrez... Noroc ca m-au tinut 4 zile la maternitate si ca n-am laptop... ca cine stie...
Asa... legat de laptele praf... M-am chinuit 1 luna cu Elena cu laptele praf... Am incercat 5-6 feluri de lapte... Milumil, Humana, Nan, Beba... atat imi aduc aminte... Am incercat n feluri de tetine... Urla cate o ora de foame si n-ar fi mancat... Pana la urma a acceptat Beba... cam o saptamna, dupa care nici ala n-a mai fost bun... Si am incercat cu Bebelac... i-a placut si cam de la 5 luni Bebelac ii dau.
Naty eu am folosit de 2 ori "pilula de dupa"... pp ca au avut efect din moment ce n-am ramas gravida atunci... Odata chiar gresisem rau de tot calculele si sigur ramaneam gravida... a doua oara nu eram foarte sigura, asa ca am luat (dar cred ca nu era cazul)... Oricum am avut o stare f. nasoala de la ele... greturi... dureri de cap etc.
Sanatate multa bebelinei!
Frosa locul unde i s-a facut vaccinul din mana nu s-a cunoscut pana pe la 4-5 luni (chiar era o discutie aici pe forum ca daca nu se cunoaste semnul inseamna ca trebuie repetat). Si la urmatoarea revizie vroiam sa il intreb pe dr. pediaru... N-am mai intrebat ca a inceput sa se cunoasca foarte putin. De atunci a continuat sa se mareasca... dar sambata mi s-a parut mult mai mare si mai rosu decat pana atunci. Si este si un pic tare...
Multumesc si eu Ninei pt. ajutor ... vorba ei... mai bine mergem la dr. sa ne spuna ca suntem nebuni ca ducem copilu pt. atat lucru la dr. decat sa fie ceva mai grav si sa nu facem nimic.
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
pufymic spune:
Frosa bravo voua pentru noaptea dormita toata! Eu am si uitat cum e...
Dulculeatza am vazut pozele!E tare scump bebicul tau cum doarme..
Naty offffffff ce rau imi pare de voi ca tot bolnavioara e bebelina.. si sanatate maxima!
Pupici!
Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
frosa spune:
Pufy am citit si povestea voastra, am raspuns acolo ...
Naty sanatate multa si merci de raspuns
andries daniela spune:
Buna fetele,
FROSA multumesc pt carticica
DUCULEATZA eu ii dau milumil 3 de la 8 luni si ceva iar scaunele ei sunt cam moi de ceva timp.Eu am dat vina pe dinti dar vazand ce ai scris tu ma intreb daca e posibil sa fie de la lapte?Inainte iesea cu kk cam la 2 zile acum de vreo 2 ori pe zi si cteodata face si noaptea .De aceea ii dau numai ceai de menta de atunci iar inainte ii dadeam doar de musetel.Nu stiu ce sa fac ,as trece inapoi pe milumil 2
As vrea sa trec si eu datele fetitei mele dar nu stiu cum.Poate imi spune cineva
va pup
dana