Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
loreema24 spune:
aissa -ce frumos doarme stelistul
ce hanorac avem si ce hotarata e sa-l trezeasca
afara s-a intors roata, trage el de ea
Si ce peisaje superbe
Vrem si noi!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
aissa spune:
Cel cu care doarme fata mea este unul dintre pretendenti, Andrei, care e mai mic cu 2 luni dar foarte dezvoltat (e mai gras, are 4 dintisori, se ridica in fundulet...). Pana acum intre ei e o legatura stransa, e singurul caruia ii acorda atentie. Fetelor care aveti baieti de insurat mai aveti putin timp pana luam o hotarare definitiva, asta daca nu va supara faptul ca deja au dormit impreuna 2 zile!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
florypop spune:
Aissa, potoleste-te ca ne suparam. Deci fata gata e a mea orice ai face.
Ma scuzati ca ma dat buzna dar nu mai inteleg cu ea. Nu vrea si pace sa se obisnuiasca cu gandul ca gata fata e data....:)
Salutari,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
ellen spune:
Minune mare. Ieri Alexuta a zis in continuu "ta ta ta" , iar Tati era in culmea fericirii.
Si-a mai imbogatit si ea vocabularul. Acum zice si "da da da" pe langa obisnuitele "ba ba ba", "pa pa pa" si "pu pa".
Aissa, am vazut si eu pozele, foarte fumoase, iar Alexuta e o scumpica. Nu mai fi suparata ca nu se ridica inca, sigur o sa se ridice si ea in curand, mai ales daca o sa-l vada si pe Andrei ridicandu-se.
Ana, felicitari pentru kk la olita si "la mai multe".
Elena & Alexandra (25.09.2004)
aissa spune:
Flory, esti mortala!
Fetelor, Flory e mamica lui bebe Andrei, cuscra mea!
Ellen, felicitari lui tati pentru "ta ta ta"!
Eu ce sa zic, ca Alexandra a zis si ea (accidental) ceva de genul "cai-cai" si mai clar a pronuntat "ba-ba" (asta cand vorbea cu mine....)
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
mina spune:
Salut
Si eu la birou, intre 2 telefoane mai arunc un ochi pe forum....
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Aissa, la inteligenta cuvantare a vizigotului "ba-ba" eu ii spun "baba-i ma=ta mare!". Nu dati cu rosii ca vorbesc urat cu copilu, dar nici el sa nu mai vorbeasca urat cu mine... corect, nu?
Vizigotul, mai nou, emite o chestie de genul "bey-bey-bey" cu ton dojenitor.... mai ales cand il cert. Ca fiul meu a inceput sa priceapa cand e certat, asteapta sa ma intorc cu spatele si se pune pe bombanit... hm hm. Copil ne-educat!
A, noutati ...mai noi, de ieri are vizigotul liber la circulat in 4 labe prin casa, si chiar se descurca, fara prea multe accidente.
Va pup ca mi se zgaltaie biroul de atatea tel.... pa!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
ellen spune:
Am citit si povestea lui Alesio. Sa va traiasca, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va umple inimile de bucurie. de la noi.
ellen spune:
Aissa, multumim mult. Si Alexuta mea a zis prima data tot "ba ba ba", acum vro luna. Dupa care a avut un moment de 1 saptamana cand nu a mai zis nimic, dupa care a reinceput cu "ba ba ba" si apoi cu "pa pa pa".
Cu "ma ma" nu are nici o treaba. Nici nu se uita la mine cand o intreb unde e Mama. In schimb cand o intreb unde e Tata, imediat se uita la el.
Oricum eu nu imi fac probleme ca nu zice Mama si tare ma bucur ca se duce la Tati, in felul asta mai scap si eu sa o tot plimb prin toata casa pentru ca o plimba Tati. O sa zica ea si Mama in curand.
duculeatza spune:
revenim si noi dupa o scurta absenta!Ati scris f mult si nu stiu daca mai tin minte tot ce vroiam sa zic!Le iau cum imi vin in minte!REferitor la indulcitul mincarii!Stiu de la pediatrul meu care il trateaza pe Radu de la 2 luni,deci de aproape 5 ani ,ca e permis atita timp cit nu e in stare pura!DAca cititi carti cu retete vedetica inclusiv mucilagiu se prepara cu zahar 5 %si asta se da de la 2 luni daca e cazul!Sunt pareri si pareri !Fiecare face cum crede de cuviinta si cum e mai bine pt copilul lui!
In legatura cu greutatea,eu am exact cit aveam ininte de sarcina dar arat super nashpa!Imbracata e ok dar nu cred ca o sa am curaj sa ma dezbrac curind!
Ellen ma bucur ca familia surorii tale e mai bine!ASa se mai intimpa uneori dar D-zeu ne da putere sa trecem prin toate!
Dixie eu folosesc in continuare mil 2 desi avem 9 luni si!Am incercat mil 3 dar nu i-a prea placut plus ca la citeva zile a inceput cu scaune problema!Asa ca merg pe asta pina la un an!
Aissa sper ca ait rezolvat problema cu kk!DAca nu eu iti sugerez sa folosesti Triferment sau kreon!DAca persista problema zi sa-ti spun si cum sa-l dozezi!
Loreema eu ti-as sugera altceva!Indiferent de laptele praf (eu iti recomand milumil pt ca e dulcic si gustos!)nu il introduce dintr-o data!Incearca cu lapte de al tau amestecat in biberon!La inceput predomina laptele de la mami 3 sfer de lapte de al tau si un sfert de lapte praf,apoi marest treptat cantitatea de lapte praf pina elimini total laptele tau!DAca nu,poti incerca la fel dar in loc de laptele tau foloseste ceai sau apa de orez!In felul asta eviti si eventualele probleme digestive!
Frosa mersi de msj!Adresa mea este eli_lupsan@yahoo.com
Cam atit pt moment!DAca am uitat ceva revin eu!La multiani bebeilor sarbatoriti azi! si bun venit mamicilor noi!
Apropos am mai pus si eu vreo 5 pozici noi!Promit mai multe si cu detalii intr-un viitor apropiat!
loreema24 spune:
ellen - si eu am aceeasi problema,habar nu are fata mea cine e mama, in schimb de tati stie. Si colac peste pupaza de cand a inceput sa zica na na na na a uitat cum se zice ma ma , asa ca in loc sa avanseze da inapoi
Felicitari pt TA-TA!
mina - felicitari pt plimbaret, noi inca nu am reusit dar nici nu astept cu prea mare nerabdare.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !