Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
duculeatza spune:
Am mai pus citeva poze!Cam atitea deocamdata!Ca nu prea stau bine cu timpul!Daniela draga cred ca ai vazut si tu ca nu sunt singura care se plinge de milumil3!Eu am revenit la 2 si totul e ok!
Naty spune:
Offfffff, fetelor ma doare burta de mor, cred ca de la pilule alea. De la prima nu am avut nimic, am luat-o pe a doua pe la 12,30 si m -a apucat o durere in zona inferioara a abdomenului cum n-am mai avut de cand eram graviduta
Elyanne merci de raspuns. Iti aduci aminte sa te fi durut burta rau?
Aissa cum a suportat Alexandra drumul la munte?
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
ellen spune:
Se pare ca este molipsitor...azi am apucat sa scriu si eu Povestea Alexutei. A durat foarte mult sa scriu, dar a meritat. Chiar ma gandeam ca nu o sa-mi amintesc cum a fost, dar pe masura ce scriam parca traiam din nou acele momente.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
loreema24 spune:
naty- am folosit si eu o data pilula de dupa.Nu stiu daca de la pilula sau pur si simplu nu se lipise, cert e ca nu a fost cu ochi. Sper ca nu e nici la tine.
Pt burta ia no-spa , la mine merge.
Multumesc pt raspunsurile referitoare la lapte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
aissa spune:
Naty, Alexandra a suportat bine drumul desi in masina am fost 4 adulti si 2 bebei, a fost foarte cald mai ales la dus, dar a dormit aproape tot timpul. La dus a papat ceai, la intors lapte preparat inainte de a pleca, deci mi-a cam sarit o masa in fiecare zi, dar....recuperam noi.
Pentru ca mi-a facut kk moale in continuare (al 2-lea pe ziua de azi) i-am facut un pilaf (orez, morcov, patrunjel si piept de pui) fara sa-mi fac sperante ca o sa si pape. Dar surpriza: a papat un castron intreg, de nu-mi venea a crede!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Andreea_si_Doru spune:
Multumesc Loreema
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
herra spune:
quote:
Originally posted by ana_a
sa va mai zic ca eu i-am pregatit si omleta din ou, la inceput pe aburi apoi direct pe foc si ii place mult, cu mamaligutza, dar binenteles ca nu seara, ci la masa de pranz.
din ou intreg, cu tot cu albus?
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Mi-e frica intr-adevar si de trafic pe net... si furtul pozelor si folosirea lor in cine ce scopuri. Imi cer iertare daca cineva nu are aceeasi opinie ca si mine, imi spun doar parerea.
si pe mine ma apuca temeri din astea; de asta mi-am si scos pozele din semnatura, vi le arat numai voua, din cand in cand, mai ales cand pun si poze noi...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
crini spune:
Buna fetelor,
Ieri ne-am intors din tara, nici n-am desfacut inca toate bagajele.
In primul rand vreau sa-i multumesc lui bozo ca datorita sfaturilor ei am rezolvat fara stres problema cu trecerea lui bebe pe pasapoarte.
Botezul a fost foarte frumos, imediat ce developez filmele am sa pun si aici cateva poze.
Am fost intr-o zi sila munte, la Sinaia, unde fetita mea a zburdat ca o caprita, iar noi ne-am relaxat si ne-am amintit de "tinerete" (in luna de miere am fost la Sinaia).
Andrei si-a cam dat programul peste cap, nici nu prea a mancat mancare solida, a privilegiat suptul. Cred ca era mai mult o metoda de a se linisti.
Altceva ce sa va mai spun? Mi s-a parut totul foarte scump si nu prea am mai gasit produse autohtone.
Sper sa am timp sa citesc ce-ati scris intre timp.
Pupici la mamici si bebici.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)