Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
danyce spune:
Salut, fetelor,
In sfarsit si eu sa mai intru pe forum. De joi nu am mai avut timp nici sa respir pt. ca noi ne tinem de plimbari, primim musafiri si Alma e tare suparici pt. ca ii iese dintisorul (mai are putin de tot) si a mai facut si rosu in gat asa ca avem parte de nopti albe si de plansete din belsug. Tocmai am fost la medicul de familie si mi-a dat doar paracetamol supozitoare si a zis ca altceva nu am ce sa-i dau, iar mie imi vine deja sa dau cu capul de pereti de cata galagie face fata mea si nu mai stiu cum sa o calmez.Nu mai mananca aproape nimic, numai paine vrea sa roada si sa bea apa.
In rest suntem bine. Musafirii din weekend au fost aceiasi Ralu, Tris si Dim care, un trio imbatabil. Tris e un bebe minune, tare scump si activ, care poate sta bine in picioare si face si pasi , e pus mereu pe sotii , pisca si rade de tine dupa aceea daca te plangi ca te doare, spune "Ra, ra" (asa o striga pe mamica lui)...Ei, si daca Alexandra Aissei e data deja , si Alma e prietenuta lui Tris. O sa pun niste poze cand am timp sa vedeti ce frumos fac ei baie impreuna.Pt. ca am fost babysitter cateva ore pt. Tris, Alma si cainele Nick, pot spune ca nu e asa greu cu mai multi copilasi (aviz amatoarelor de a mai face bebei), dar parca nici nu m-as grabi prea tare.
Fug sa fac si eu ceva de mancare ca a sosit sotul acasa si poate el sa o linisteasca pe Alma. Revin mai incolo. Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
crini spune:
quote:
quote:Originally posted by Andreea_si_Doru
Mi-e frica intr-adevar si de trafic pe net... si furtul pozelor si folosirea lor in cine ce scopuri. Imi cer iertare daca cineva nu are aceeasi opinie ca si mine, imi spun doar parerea.
si pe mine ma apuca temeri din astea; de asta mi-am si scos pozele din semnatura, vi le arat numai voua, din cand in cand, mai ales cand pun si poze noi...
Si pe mine ma cam stresa chestia cu pozele, de-aia nici n-am pus cu fetita, decat de cand era mica, asa ca le scot din semnatura.
Ca sa fiu sincera am mai scos o data linkul, acum cateva luni si nu stiu cum a reaparut.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Andreea_si_Doru spune:
Herra si Crini noi sa fim sanatosi... cu sau fara poze :P
si sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
herra spune:
quote:
Originally posted by loreema24
Multumesc pt raspunsurile referitoare la lapte.[/purple]
da' de ce [/b]trebuie sa introduci lapte praf?
mai am prietene care adauga cateva lingurite in piure, ca sa se obisnuiasca cu gustul.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
quote:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei http://site.neogen.ro/loreema24/ [b][red]Site Loreema[/b
mi-a placut si site-ul Loreemei; pe al lui Alesio il stim de ceva timp; am vrea si noi, dar nu prea ne pricepem...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Multumesc pt raspunsurile referitoare la lapte.
da' de ce trebuie sa introduci lapte praf?
mai am prietene care adauga cateva lingurite in piure, ca sa se obisnuiasca cu gustul.
As vrea sa o bisnuiesc cu lapte praf pt ca nu vreau sa trec la lapte praf exact atunci cand o intarc, atunci s-ar putea sa imi respinga laptele praf de ciuda ca nu ii mai au san.
Si daca nu imi revin cu calciul(am facut deja doua caderi de calciu) trebuie sa o intarc pt ca mi-e frica sa nu fac o cadere de calciu cand sunt doar eu cu fata acasa, pt ca ajung in stadiul in care ma fac precum o scandura si am toate sansele sa imi inghit limba in acele momente.
Cat despre site- multumesc dar inca este in lucru.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)[/purple]
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face ![/b]
loreema24 spune:
danyce - stiu ce inseamna pt ca de trei zile si fata mea e la fel. Maraita toata ziua si se trezeste de 3-4 ori/noapte.
Speram ca va trece in curand.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
PoziciPozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
anamari spune:
am pus si noi poze cu "JEEP-ul" Liei...Lia are un bebe-vocabular foarte bogat ...dar cu "tinta" au fost numai mama si dada (tata)...pana acum.
Loreema- ce rabdare ai tu cu site-ul...si eu am inceput sa "consruiesc" unul-nu e greu fetelor ...dar am abandonat la jyumatate...poate ma invrednicesc si il termin. Acum trebuie sa-mi fac timp sa ma uit din nou la poze si site-uri...
Danyce-felictari almei pentru dintisorul care se pregateste sa iasa...si sanatate.
mamici, avem si noi o intrebare, voi cum a-ti reusitsa-i convingeti pe bebei sa bea apa? Dar sa foloseasca canita de bebei?
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
ionika spune:
Am uitat sa va spun, Andrei are 2 dinti si se pregatesc si cei de sus sa iasa. (pentru listuta)
Am vazut pozele, sunt super toti copilasii.
Am impresia ca copilu' meu se uita cu un ochi mai aiurea. Are cineva problema asta? Ma gandeam sa ma duc la oftalmolog, desi am citit ca pana la varsta de 2 ani este normal.
Ioana&Andrei (14.09.2004)
ionika spune:
Aissa, nu stiu daca ti-am mai spus dar spanacul pe care l-am facut a iesit de nici nu ma puteam uita la el, esec total.
Mai incerc, dar eu cu bucataria si gatitul mai rarut...
Ioana&Andrei (14.09.2004)