Abuzul Domestic (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

alyssa, superb! faci o chestie extraordinara aici!


f important mi se pare ca barbatii care abuzeaza chiar seamana!!

eu nu pot spune ca am fost o femeie abuzata, pt ca am rupt relatia dupa prima palma, dar, repet, dar...am avut norocul sa am inainte de relatia asta, legaturi cu barbati ff finuti si respectuosi. insa asa cum spuneau si fetele, parca nici o relatie nu a fost asa plina de adrenalina ca ultima!!


voi rescrie aici, cum era sasha,poate fetele care traiesc asa ceva, isi dau seama ca nu exista intradevar un model de astfel de barbat:

- la inceput o dragoste de vis...este spontan, insistent, hotarat, super inflacarat.
- te suna des, se indragosteste dement de tine, face gesturi care impresioneaza.
- relatia se dezvolta intr-un ritm foarte rapid. insista sa te muti cu el, sa fiti tot timpul impreuna/
- sa fii mereu doar cu el, deja asta devine un laitmotiv al relatiei...TU sa fii mereu cu el....viseaza cu ochii deschisi ca vrea sa te stie acasa asteptandu-l zambitoare si fericita.
- are o definitie foarte clara a femeii perfecte: feminina si total dependenta de el. nu ii place femeile agresive, sarcastice, independente si carieriste. ba chiar tinde sa e jigneasca dc ai ambitii de cariera sau aduci in discutie asemenea subiecte.
- tinde sa iti boicoteze examenele, ambitiile profesionale, te critica aspru sau se victimizeaza ca din cauza ambitiilor tale nu ii acorzi LUi suficient de mult timp, el care vaai cat te iubeste....te impresioneaza.
- tot timpul se plange si iti reproseaza ca NU ai suficienta grija de el. este sensibil, sau bolnavicios,oricum bolile lui sunt mai imp ca ale tale.
- este f atasat de mama, familia lui este perfecta.
- critica familia ta si face crize de furie dc unul dintre parintii tai "indrazneste" sa ii atraga atentia ca te sufoca sau ca se poarta urat cu tine.
- prietenele tale sunt niste curve, tarfe, care te influenteaza negativ. ajunge sa faca crize ca se nu te vezi cu ele.
- are tendinte alcoolice.
- critica cam tot ce e legat de tine, mai ales jobul tau...in timp inclusiv aspectul fizic, chiar dc tu fi eforturi sustinute sa arati impecabila.
- nu te lauda niciodata, nu iti lauda meritele si reusitele, dar are numai cuvinte de lauda pentru alte femei, care culmea, poate ca au exact acelasi job cu tine si reusite mai putine.
- remarca femeile "bune" si desi iti critica amicele, iti sublinieaza constant ca sunt "bune" si dc il superi poate ca se razbuna si se culca cu ele.
- vrea o femeie casnica, care sa ii gateasca, sa ii faca toate mofturil si sa nu ii trebuiasca nimic.
- cand Tu vrei sa iti cumperi haine, farduri, bijuterii :" ce iti mai trebuiesc, ai destule, ce esti curva?" dar le admira pe femeile arajate, caci sunt "bune, tapene, super"
- el umbla impecabil imbracat, are tendinte catre lux.
- in general incearca sa iti impuna sa nu mai bei cafea, cola , sa nu fumezi, sa nu iesi la suc cu fetele, sa faci cam ce consiera el ca este bine.
- hiper gelos pe fostii tai, pe amici, pe toti. incearca sa iti controleze viata., iti smulge telefonul din mana, sa stie ce mes ai, dar tu nu ai voie, te obliga sau santajeaza sa ii dai parola de la mail, dar el se eschiveaza.
- dc te dovedesti mai buna ca el, la sah, table, probleme de matematica, calcule logice,cultura generala, se enerveaza, dar nu te lauda si nu se arata mandru cu tine.
- e f ironic si te "alinta" cu tot felul de cuvinte jignitoare:"pramatie mica", "tarfulitza mea"...etc
- e f violent, arunca cu obiecte prin casa, dar paradoxal are o grija fantastica de lucrurile sale.
- e f atasat de lucruri. nu de ale tale, ale tale ajung sa fie carpe de sters pe jos.
- nu iti face pofte ca sa nu "ti-o iei in cap", orice face are ca substrat sa te domine.
- cand intervine o cearta, te lasa sa te framati in suc propriu, sau vine vijelios dupa tine si incearca sa te ia cu forta inapoi.
- in pat se arata o fire dominatoare, macho.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

erata...ca EXISTA intradevar un model de astfel e barbat.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

- nu te alinta, nu iti aduce flori (sau poate dupa o cearta, sau la inceputul relatiei), nu iti acorda prea multa importanta, nu iti face cadouri valoroase, dar iti reproseaza orice ti-a oferit, desi dc stai sa te intrebi, nu iti dai seama ce ti-a oferit cu adevarat.
- iti cere tot timpul sa il alinti, sa ii faci cadouri, iti reproseaza ca nu il iubesti suficient, ca nu ai suficienta grija de el.
- tine sa iti distruga tot ce ai primit de la fostii tai, sau tot ce iti aduce aminte de viata ta dinainte de el.
- repeta constant ca el nu este si nu va fi ca nici unul din fostii tai si sa nu-ti imaginezi ca el este un catel de bucatarie, ca x si y, cu care ai umblat tu si care Nu erau barbati adevarati.
- de obicei impacarea se consuma in pat.
- nu te scoate in lume, la restaurante sau in cluburi, sau in ce in ce mai rar. f gelos, iti face crize dc se uita alt barbat la tine intr-un local. dc vorbesti cu alt barbat e in stare sa te pupe cu forta, doar ca sa iti opreasca vorba din gura si sa te "acopere".
- in timp ajunge sa te umileasca printre amicii lui, sa te "slugareasca" constant.
- nu iti face complimente, decat extrem de rar...
- este convins ca palma pe care ti-o da, este meritata, dar se caieste doar pt ca tu esti suparata pe el si nu il mai vrei.
- toti amicii lui isi cam pocnesc si ei nevestele si vorbesc despre acest lucru fara scrupule.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

sileriki, numai TU te poti scoate din mana lui ! Dar pentru asta ai nevoie de curaj si de sprijin din partea celor apropiati (parinti, prieteni/e) si, eventual, a unui specialist !

NU AI PENTRU CE-TI SACRIFICA VIATA !!!

babyblue, tu ai prezentat o adevarata patologie... . Ma bucur ca ai iesit de-acolo, felicitari !

************
Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

nuschu...sasha nu le avea chiar pe toate, dar din ce avea el+ amici de ai lui+ patanii de ale amicelor mele...am facut o sinteza.:(( e oricum dramatic.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by sileriki

Fetelor nu stiu cate dintre voi ati fost batute public, eu una am fost si nu odata , de ex;anul trecut in public la strand , ma si doare sufletul numai daca imi aduc aminte , acum nu demult ca i-am permis sa ii fac observatii , ca se uita dupa fusta mini a vecinei , am primit cu pumnii in cap , si cu picioarele si cate si mai cate , de ce mai stau cu el ? de proasta , de frica ,ca tot asa o sa termin de mana lui , am stat si despartiti un an jumate si de de buna iar m-am increzut in vorbele lui ,
Bucurati-va cele care nu ati primit nici o palma de la barbati vostri , oricum eu deja mi-am sacrificat viata din mana lui nu ma scoate nimeni
Pa o zi buna tuturor

evi , Eric 14.06.2000




sileriki, niciodata nu e prea tarziu sa te desparti de el. Totul e sa vrei. Lasa-l si du-te ca e pacat sa iti sacrifici viata pentru el.
Multa putere si intelepciune iti doresc.


Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Sileriki...
Daca te simti neputincioasa, nu iti incredinta viata sotului tau! Asupra vietii tale numai tu si Dumnezeu aveti putere! Nimeni altcineva. Daca te simti atit de slaba incit crezi ca nu mai ai putere de a decide, ia decizia cea mai buna si incredinteaza-ti-o lui Dumnezeu. Pune toate problemele tale in fata lui Dumnezeu si cere ajutor. Desprinde-te de cel ce te omoara sufleteste si ai incredere ca vei fi protejata si ajutata.

Esti prea pretioasa! Eric are nevoie de tine, te iubeste si are nevoie de protectia ta ca sa creasca mare. Esti o mama buna, o femeie minunata si meriti sa fii fericita! Meriti iubire si respect!

Iti doresc din suflet sa ai putere sa iei decizia care trebuie pentru tine si pentru copilul tau care are nevoie de tine!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Fetelor multumesc frumos pt cuvintele de incurajare aveti dreptate , promit ca o sa incerc sa fac sa fie totul bine
Va pup dulce

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Alyssa si babyblue .

Alyssa ai scris foarte frumos despre tango vs vals.

Nici fostul meu sot nu avea toate manifestarile mentionate de voi, dar in 70-80% din ele l-am regasit . Si chiar credeam la inceput cat e de bine sa te caute mereu, sa vrea sa fii mereu cu el...am fost tare mandrra cand dupa o saptamana de cand ne cunosteam m-a cerut de sotie...si desi manifestarile lui incepusera inainte de casatorie, care a avut loc abia dupa 4 ani de la cerere(!), credeam ca nimeni nu ma va iubi mai mult, atat imi inoculase ca el e cel mai bun! Si da, eu nu eram buna de nimic, voia o femeie la cratita, hainele mele, parfumurile mele nu-i placeau, la ai mei sa nu mai merg, palmele erau pe merit, sau daca nu, atunci preventiv! samd...

sileriki, e foarte greu sa te desprinzi, dar trebuie sa o faci pentru tine si pentru copilul tau. Gandeste-te la el, la conditiile in care creste un sufletel, cat poate sa sufere. iti doresc multa intelepiune.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Alyssa a plecat de pe DC. Nu shtiu de ce, banuiesc...dar ash vrea sa vina inapoi, este o fiintza deosebita, e pacat sa plece, mai are atitea lucruri interesante de spus shi de facut aici, a ajutat atitea fete...Alyssa eshti o femeie extraordinara

Mergi la inceput