Drumul Taberei (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

HELLO???!!!!
NE INTALNIM MAINE PE LA ORA 18.00 IN PARC PE INSULITA?????

CINE SE INSCRIE ?????

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetele si Lya bine ai venit!
Eu am lipsit de aici ca la noi e maaaare agitatie, de la cumparaturi si curatenie pana la aexamenele lui ttai.
Alaltaieri (sau ieri??) am fost prin parc dar am stat f putin, in schimb a stat mama inainte cu Gogo cica pe la leagane...
Maine nu stim daca ajungem ca las fel avem niste drumuri dar ramane litera de lege...in fiecare duminica la ora 18....hihihi.
Ema bine ca ai scapat de nebuna, sper sa uite vara asta de voi, eu am rasuflat tare usurata (eu stiu de ce, sic!)
Va pup acum si fug......noapte buna si somnic usor!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Mai fetelor mai sta cineva prin DRUMUL TABERE?!.... caci nu mai vad pe nimeni

Ieri m-am intalnim intamplator cu Oake,sotul si bubulacul lor cel scump si am vorbit putin...

Sper sa nu mai ploua...si sa fie vremea frumoasa si sa reusim sa ne vedem...
Va pupic dulce !!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

UUff...vremea asta...Eu inca tot in Dr. Taberei stau...!

Sambata am fost la un gratar la tara si sunt tare mandra de mine ca am condus eu...sunt soferita proaspata...si Maysa a stat in spate cumintica si m-a lasat sa-mi fac treaba...

Ieri am facut dupa-masa mancare si a scos-o tati...
Azi am iesit putin, si ne-am dat cu caruciorul prin Billa!

Oake...nadragii erau la purtator prin Domesti, langa Bucuresti, si Cretzulina la fel...s-a facut purcel...apa, pamant, pisica flocaita...un viss...

Pupicei si vise placute...poate maine va fi frumos...ies seara cu Maysa...Holbati-va insistent la creata...si vedem cum ne "cunoastem"!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

mai iese cineva afara pe ploaia asta???

Emma

Mergi la inceput

Eu acum ies afara...daca sunteti... dati mama un semn... pupici

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor, netul n-a mers, de voi n-am mai stiut, dar in parc tot am fost luni pranz+seara si azi seara dupa ploaie.... Ce-o fi oare cu ploile astea insa?!? Nu mai poti sa iesi afara ca tzop si ploaia dupa tine... Dar vorba Emei, ce mai e cu voi? mai stau bebeii cuminti, le-a mai dat vreun dintisor? u mai spart ceva prin casa? Sper sa fie toti bebeii si parintii sanatosi si norocosi si frumosi!
Va pupa Uca si mami..... Uitai sa va spui ca Uca mea ce pletoasa e... CIUNTITA. Am incercat sa-i scurtez parul, am reusit in afara de urechi... adica de parul de deasupra urechilor care .....nu mai e...... Creste el.... purtam si noi baticut pana atunci, ce!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Eu ieri am ajuns acasa cu o migrena ingrozitoare, am plecat mai rpd de la munca...si seara m-am dat cu barca pe net...am vazut mesajul Emmei...numa ca nu fusesem in parc...poate diseara?
Andreea, sa intzeleg ca ma uit dupa ciuf ciuntit sub baticut?

He-he...cu ce ne laudam? Maysa mea de ieri evadeaza din pat, pe deasupra...pur si simplu nu mai sta in pat...trebe sa fie super obosita sa doarma, sa stau si eu linistita...ce mai? maimutza catzaratoare...

Pupici

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Andreea, ai fost la sala?
Eu de sapt. viitoare merg din nou la Sir...(sa iau si eu banii)...daca vrei, mergem impreuna! Mie mi-a lipsit aerobicul sapt. trecuta si asta...

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Aramona...daca nu ma intalnesc cu Smmiha ( de pe forum...numai ca sta la Sebastian) ce zici ne intalnim diseara in parc??? o sa-ti dau un PM cu nr meu de telefon...ca eu sigur ies afara

Va pupacesc dulceee si imi este dor de voi!!!

Emma

Mergi la inceput