Drumul Taberei (3)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
EmmaT spune:
Aramona scuze stiu nu am mai sunat insa m-am intalnit cu Smmiha si Davidel...acum ma pregatesc sa plec in parc Herastrau pe insula copiilor...sper sa nu ploua ca mergem cu copii de la centru de plasament !!!
Va pup si pe curand !!!
Emma
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Fetele salutare!!!
Emma bravo pt plimbat copilasii de la centrul de plasament!!
Aramona poti sa ma bati sa ma spanzuri si apoi sa ma certi dar eu tot nu stiu cum e cu minunea aia de sala.... si mama are o perioada aiurea si tre' sa stea mult la serviciu (cu greva CFRului), pe Miti il cheama seful iar la fel complet aiurea si n-am cu cine sa las maimuta..... si daca-mi fac abonament ar trebui sa ma duc.... Pana una-alta mi-am luat multe Fibrobare din Carrefour si ma inarmez cu plimbari lungi si sport prin casa si daca nu reusesc
. Deci mii de scuze ca numai gura a fost de mine.. eu credeam ca la ora asta deja voi avea o luna de sala...
Va pupacesc!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Mishulina spune:
Buna dimineata,vecine,unde ati disparut cu toatele? Ce mai faceti?
Andora,cand o mai vad pe Gogo?
Emma,cand mai iesi pe afara,ia-ma si pe mine!
Ina
andora spune:
Mishulino, pai nu stiu cum facem ca-n fiecare zi apare cate ceva... noi in generl iesim sigur seara in parc, dupa 7. Acum tre' sa plecam sa luam lapticul de la capatul lui 105 asa ca iar pe drumuri....
Pupici si sa stii ca si noua ne e dor de voi!!!!!
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
EmmaT spune:
cine iese azi ???
Eu am fost in parc...am dus copii pe insula copiilor...mama ce s-au mai jucat....eu sunt moarta de oboseala..dar tot vreau sa ies....
Am pus aici cateva poze....
Hai ca incep sa caut sa vad cine iese
Emma
Mishulina spune:
Ce ma enerveaza ploile astea! Se gasesc sa apara exact la ora la care am fi putut si noi sa ne intalnim...Ufff,ce vara ciudata!
Ina
andora spune:
Asa Mishulina ploaia asta e GROAZNICA ... Am fost sa-mi astept sotul cu umbrela c a stat tata cu gogo si m-a facut fleasca..cu tot cu umbrela.
Emaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iertari ca n-am dat si eu sms dar nu mai am cartela, tre' sa-mi iau ca asa nu mai merge. n-am mai ajuns prin parc daca a plouat, nici la lapte ca nu mai jungeam pana la 16 cand inchide... mergem maine.
Va pup ca tre' sa ma grabesc.la nani, Uca e taaar maraici ziua, cred ca-i dau dintii ca nu-i convine nimic...'
Pe maine fetelor, noapte buna!!!!!!!!!
maimutica
(DN 10.10.2004)
![](images/user_man.png)
Mugur spune:
De ceva vreme ne petrecem dupa-amiezile la nisip, in Parc la Drumul Taberei. Asta daca nu ploua. Daca ploua mergem la Mol (MALL).
Alex cum se trezeste dimineata si cum vin eu de la servici zice decat:
PAC-IN-MOL! PAC IN MOL! PAC-IN _MOL ! Adica ori in parc ori in mol!
Pana mergem afara. Azi noapte la 10 eu eram in Mall si cand am ajuns acasa mai vroia si in park ....
aramona spune:
Buna Ionut, bine te-am regasit...MAi schimbaram noi ceva vorbe acu vreo luna...
PAi si pe mine Maysa ma trage disperata la nisip, numa ca io nu si nu, ca purcei ne facem!
Azi am stat la leagane o gramada, dupa ora 8 seara, IN SFARSIT am cunoscut-o pe Emma, pe Andreea (Andora) si pe IrisMEtal! Poate avem noroc de alte intalniri ad-hoc, sa ne cunoastem!
Pupici si multi alti pupici speciali Emmei, care ne-a facut o gramada de poze pe care abia astept sa le vad! Ramona si
Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
EmmaT spune:
URAAAAA !!! Tra la la la la !!!
Mai fetelor ce ma bucur ca ne-am intalnit!!!
Eu i-am trimis mesaj Ramonei,Andorei si cu Mishulina am vb pe messenger....ma vad cu Mishulina..fata harnica dupa ce ne-am despartit a mers la piata...(venim si noi la masa
? )... ma suna Ramona...plec iar in parc
... ma intalnesc cu ea si creta ei cea scumpa... ne recunoaste Iris
...il zarim si pe sotul Andorei.... pleaca Iris... mai stam cu piticele vine si Andora....
Mai fetelor asa zile abia astept sa mai avem ...si abia astept sa ne mai vedem
Acum pun si pozele..si maine dimineata le pun pe mail...nu va suparati pe mine ca nu le pun azi..dar dracenia de net..abia se misca...
Va pupacesc dulce dulce dulce
Emma