Drumul Taberei (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Oake, te superi pe mine daca am ras cu pofta???
Ai turnat cumva un episod din filmul "Toate mi se-ntampla numai mie"???...era unul...pe vremuri, cu Bud Specer, parca...

Murphy nu doarme, fetelor...

Diseara ma infiintzez iar in parc, codul de identificare :"nadragi portocalii" si creata in costumas galben!
Si daca nu puteti sa alergati dupa noi...orientati-va dupa pietre de pe margine...numai sa aruncati cu mila!...Noi stam in zona bebelusilor...pe iarba, la nisip, la leagane...

Pupici si sper sa ne vedem!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ramona si fetele.. poate ne vedem.... eu as vrea sa ma vad cu toate, dar si cu Ema (prietenii stiu de ce ) . Deocamdata insa eu sunt acasa si am pasat-o pe Uca mamei mele care e acum cu ea in parc... asa ca daca vedeti bunica plinuta cu carut taxi cu gogoasa in el imbracata cu tricoul asta, cu chilotei portocalii (sa se asorteze cu ramona) sa va luati de ea...
va pup si poate ajung si eu prin parc.!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

fetelor si eu vreau sa ies putinAndora poti sa ma omoriiii...chiar te rog...

Emma

Mergi la inceput

fetelor.....prietenii stiu de ce...Andora ,Mishulina am scapat de nebunaaa!!!!!

Poate ne vedem in parc...va pupacesc!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by EmmaT

Andora ,Mishulina am scapat de nebunaaa!!!!!

Emma

Ma bucur Emma ca ai scapat,dar de tot??? (prietenii stiu de ce...)

Ina

Mergi la inceput

da... a zis ca nu o mai intereseaza...si oare de ce isi face ea nervii cu noi...oricum eu aveam lectia invatata sa o spun la telefon

Mai fetelor azi in parc aproape aproape sa-mi sucesc gatul sa ma uit dupa voi..si nu am vazut pe nimeni...

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Explicati-mi va rog si mie ce stiu prietenii si eu nu stiu si cine e nebuna

Ramona, cum as putea sa ma supar pe tine ca ai ras? Ca si eu dupa ce m-am calmat am ras, mai ca magarul da' tot am ras .

Mai fetelor da' voi m-ati pus pe drumuri in seara asta. Pe la 8 seara am citit mesajele voastre, am imbracat una bucata Bubulac, l-am pus in carut si am fugit in parc sa caut una bucata pantaloni portocalii. Numai ca am gasit vreo 3 doar ca nici una nu avea si o cretulina in dotare si nici de restul lumii nu am dat. Asa ca pe la 9.30 ne-am intors pleostiti spre casa... am facut dus la bubulac... laptic... somnic...

Noapte buna si ne auzim maine!

Mergi la inceput

FETELORRRRRR!!!!! CINE IESE AZI IN PARC????!!!! Hai mai ca este asa frumos afara.... eu merg in plimbarica cu finutul ca a venit la mine (dar nu e micut...are 12 ani )
Hai mai daca sunteti in parc...dati un semn ...o sa am telefonul meu cu 576.225...

Pupici si o zi placuta!!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna feetelor!
Eu sunt noua prin Drumul Taberei,Raul Doamnei,ne-am mutat pe 10 mai.
Am o fetita care-a facut 2 ani pe 14 iunie ,si poate ma ajutati voi sa gasesc un medic bun pt ea ca avem medicul in tineretului si e cam greu de ajuns.Si pt noi parintii vrem un medic bun in zona .
Astept sugestii!
Lya&Rut(14 iunie 2003)

Mergi la inceput

Lyabine ai venit in grupa !!! Sper ca fetele sa-ti recomande un medic bun!!!

Fetelor unde sunteti ????????chiar pe nimeni sa nu vad in parc ....

Oake nebuna...era diriga mea ...(prietenii stiu de ce...

Emma

Mergi la inceput