Constanta la apel!! (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Sanziana - La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita, fericita, sa vina sotu' mai repede acasa !
Pupici

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc mult fetele!!!!!!!! Sunteti niste scumpe!!!
Pupici pt toate...
Io ma grabesc sa ma pregatesc pt serbare...apa calda nu avem si am venit de la plaja...david a vrut cirese si unghiile mele arata ca naiba!!!
Plus ca azi am iesit cu David in chilotei pe afara...si totul a fost roz ca a facut pisu la boschete...dar a uitat ca tre sa anunte si caca si am patit-o...am aruncat chiloteii...(Cris sa le luam de mana!!!!!!!)
Deci asta a fost cadoul lui pt mine!!!!!
Am fugit pupici

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

si de la noi pe astazi,

Stralucitor1, bafta la examene si spor la invatat!!! Poate reusim sa vorbim intr-o zi pe messenger pina plec, daca ai timp(cu invatatul), noi stam in Constanta pina pe 9 august, poate reusim sa ne vedem......

Sinzi, sa fi fericita si iubita, multa sanatate si tot ce-ti doresti! lui David nazdravanul!

Oana, ce sa-ti scriu despre Patrick, nu prea stiu, el este un copil foarte mobil, se catara pe unde nu gindesti, in rest vorbeste(mai stilcit) dar si-a dat drumul, scapam incet de Pampers, face kk la toaleta cu mici exceptii, si sint sigura dupa cum evolueaza ca scapam pina in august macar peste zi de el(probabil ca Paul a scapat demult de pampers, parca ai mai scris tu ceva...cindva), va merge la gradi de la jumatatea lui august, boroboate face cu carul, e deajuns sa ma intorc o secunda cu spatele la el ca are el ceva de facut, e incapatinat(cu cine-o semana), si e neatent, se plictiseste repede de orice, pt. el totul e super 5 minute, dupa arunca cu ele de nu se vad fie ca e vorba de carti, masinute etc., nu sta locului citeva secunde, dar cu toate criticile e OK nu am probleme deosebite cu el, gasim intotdeauna o cale de intelegere si abia asteapta sa mearga la gradi, s-ar duce si miine daca l-as trimite. Dar probabil asa-s baietii, Vivien e altfel, mai linistita, priveste lucrurile mai in amanunt(ma refer la jucarii, s-ar juca ore in sir fara sa te deranjeze intr-un coltisor acolo, principalul sa te vada unde esti), cel putin asa pare momentan. Si e mai ascultatoare. Poezii nu stie, nici n-ar avea rabdare sa-l invat, am incercat, cu cintatul nu prea e stilul lui, da de dansat e primul, si gimnastica, sta si in cap singurel la perete, cu sportul sigur nu va avea probleme. Cam asta e! Daca te-ai referit la altceva pune punctul pe I, si Paul cum a mai evoluat? Merge deja la gradi?

Galarina, crezi ca o pot suna oricind pe fata asta Corina? Si intreba mai multe? N-o deranjeaza? Unde e situat centrul asta? Tu ce fel de pachet ai luat?

Roxana, l-am vazut pe Patrick in poze, un dragalas si jumatate , concediu placut, va urez! Il luati cu voi, nu?
Tania, felicitari Andutei pt. premiul I ! (aseara am gindit dar n-am scris)

10 x si o zi placuta in continuare va doresc
toate cele bune

narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Sanziana La multi ani!
Multa sanatate iti doresc ca sa-ti duci la indeplinire toate dorintele. Sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii.

Cornelia as vrea sa pot ajunge si eu la voi cu Dinu sa va intalnesc.Sper sa nu fie numic si sa reusesc.

Tania, ma bucur ca mama ta e mai bine si cred ca si tu esti mai bine.Se vede din ultimile mesaje.Sper ca nu gresesc.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani, Sanziana-sa fi sanatoasa, voioasa, fericita si iubita de toata lumea!
Da, Caty ai inteles bine...toate incep sa se aseze...
Narcisa,ma bucur mult ca esti bine.Sa stii ca in materie de ...vaitat... eu ocup primul loc. Dar sa stii ca terapia prin scris la mine isi face efectul. Ma simt mult mai usurata cand spun altcuiva ce ma doare...poate fata in fata n-as avea dispozitia necesara. Fetele ma stiu acum si cu bune si cu rele, dar ma iubesc, nu?????
Azi am fost la serbare.A fost ceva...subtirel...dar pe caldura asta nici nu cred ca rezistam la o actiune mai mare.Am facut poze, dar mai dureaza pana le transfer pe album.
Plaja placuta celor care merg si vreme superba!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

LA MULTI ANI, SINZI, sa ramii frumoasa si vesela si plina de suflet cum esti acum. Si sa te bucuri de cei pe care ii iubesti!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Narcisa abia asteptttt!Chiar ca mi e tare doric de tine si mi ar face mare placere sa te revad!nr meu acasa e 612795 sper din tot sufletul sa ajung pina pe 9 august!Tu ai si nr de ro? Cu messengerul e un pic mai greu pentru mine ca am orar infernal: de la 9 la 13, de la 14 la 18 si de la 18 la 21 (cu recuperari si alte alea)Mai intru pe DC de la scoala cand am informatica

Sanzi La multi ani!!! Sa ai parte de tot si de toti pe care ii doresti!!

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

sanzi
la multi ani!
si iti doresc o cand o veni sotu'!
jone&alex

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Salutare...

Sinziana sa traiesti o suta de ani, nu mai mult, cu cine te simti tu bine...La multi ani!!!!!!!! Cum a fost la serbare?

Hai sa ma laud si eu, ca de lamentat m-am saturat...Fata mea a terminat cu FB pe linie, adica a iesit premianta, mancaoar mama de desteapta ( seamana cu mine). Maine are serbarea la ora 9 si-mi pare rau ca nu pot merge din cauza Deliei...

Felicitari Tania pentru premianta...Sa dea Dumnezeu sa le tina obiceiul si anii care vin...

Cornelia cum a fost la dr cu MAria...Are ceva sau e un puseu trecator...?

Azi Delia nu a inchis ochii toata ziulica.Am sunat dr. si mi-a zis ca daca nu are alte probleme face parte din categoria copiilor hiperkinetici, adica bucurie mare pentru cine o mai putea ca eu nu...Dar nu va mai zic prin ce peripetii am trecut azi cu ea la piata, florarie, magazine si parcuri pentru a nu va descuraja pe cele care mai vreti un copil...

Seara buna fetelor...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa se poate maine dupa ora 7!!! DEci ramane!!!
Pamp costa 200.000 bucata...deci cati luam?? Eu vreau doar unu!!! DAr ma mai gandesc...hihi..

Serbarea a iesit fffff bine...sunt asa multumita de ai mei copii...poze nu prea am reusit sa fac :(( poate pune Cris poze de pe camera ei!!!
Ca eu trebuia sa ii ghidez pe copii si nu am putut face poze...Cristina a filmat...a fost asa frumos!!!!!!!!

Va pup, am musafiri acum!!!!!!!!

Multumesc pentru urari!!!!!!!!
Sa avem cu ttoii parte de fericire si iubire de parca ar fi in fiecare zi ziua noastra!!!!!!!!!!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput