Constanta la apel!! (37)
Raspunsuri - Pagina 12
narcisa spune:
Tania, de pe la sfirsitul lui februarie, daca imi aduc eu bine aminte, eu am intrat foarte rar uneori pe forum si am stat mult mai putin timp la calc. Asa am hotarit eu pt. mine la un moment dat, ca piticii sint mai importanti si am vrut sa le dedic mai mult timp, calculatorul e uneori ca un drog. Si dupa a fos pastele aici in luna urmatoare, pe urma noi am fost intr-un scurt concediu, in mai Ralf a tot avut diverse libere si am petrecut mai mult timp impreuna cu copiii. Pina de curind cam 2 sapt. cind am scris la parintii intreaba, Vivien cazuse din carut, n-a fost nimic serios; in rest eu n-am mai postat pe forum si de citit pe voi, foarte rar. Am mai avut si niste depresii intre timp asa mai naspa si cam atit......... de ocolit nu v-am ocolit, ar fi fost asa daca as fi fost prezenta pe forum si n-as mai fi intrat pe aici, dar recunosc ca-mi sinteti toate dragi.
Ma bucur ca mamei tale ii merge mai bine!
toate cele bune
narcisa
quote:
Originally posted by dady68
Eu ti-am trimis si niste e-mail-uri la un moment dat si mi-au venit inapoi spunandu-mi ca nu mai ai casuta de mail.Am inteles ca n-ai intrat 2 luni pe adresa yahoo si astfel se restrictioneaza mesajele...asa e???
sinzi_ana spune:
Fetelor am si eu repede nevoie de o sugestie:
maine la serbarea copiilor mei de la gradi sa ma imbrac in rochita sau in pantalon??? habar nu am cum e mai bine
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
anne`mary spune:
buna seara
am si eu o intrebare. am vazut azi in parc un barbat cu un copilas in brate. nimic nu poate fi mai frumos decat un tata cu bebicul in brate..si erau frumosi amandoi (in special masculul..sa nu ziceti ca era barbatul vreuneia din voi :P). intrebarea mea este: de ce nu sunt barbati in gasca voastra? sau nu i-am vazut eu? adica voi vorbiti de iesit in parc, de cazaturile suferite de micuti, de boacanele lor etc. stiu ca probabil ei muncesc iar voi sunteti responsabile de cresterea copiilor dar trebuie sa petreaca ceva timp cu el. si sa nu imi spuneti ca nu raspund pt ca nu au timp sau ca nu stiu sa tasteze. mi s-ar parea frumos, interesant sa fie un barbat tatic aici care sa impartaseasca cu vi ecenimentele fericite sau mai putin fericite. sau nu ar face fata? voi ce ziceti?
sinzi-ana cred ca sa te imbraci cu ce iti sta bine, iar daca iti sta bine cu orice atunci da cu banu` :D. e adevarat ca vrei sa adopti? ca si eu as vrea sa infiez chiar 2 copii, din motive diverse, dar pana acum am intalnit numai persoane cu pareri contrare (dar nu au reusit sa ma scoata din ale mele).
tania felicit-o pe andreea. cred ca esti tare mandra de ea. dar sa ii si arati lucrul asta. parintii mei au obiceiul sa fie mandrii de mine pe la spate iar in fata doar ma critica (ai luat 7? vai ... dar nu imi spun bravo pt 10) si cand eram copil ma afectau lucrurile astea. dar nu imi fac griji..cred ca andreiutza are parte de multa afectiune.
pupici dulci
anne`mary
stralucitor1 spune:
quote:
Originally posted by narcisa
fetelor
Acum ceva tim i-am promis Corneliei ca intru pe aici la sfirsit de sapt. si nu mergea forumul dupa ce am scris un km. de mesaj, s-a pierdut tot!!!!!!
Si am tot amanat, si timpul trece, am intrat acum pe fuga pina se trezesc . Poate cindva o sa am timp sa scriu de ce n-am mai intrat asa de mult pe forum. Intre timp noi am fost si intr-un concediu cu copiii. Oricum noi venim de azi in 2 sapt. la Constanta, eu cu Vivien si Patrick, tati vine putin mai tirziu.
In rest piticii sint bine, Vivien a inceput si ea sa mearga si se tin numai de nazdravanii impreuna.
Poze recente http://community.webshots.com/album/360173780chSDfG
Mamaaaaaaaaaaa Narcisa ce copilasi frumosiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!Sa te bucuri de ei ca dulci mai suntIntre noi fie vorba i -am aratat acum pozele lui Fausto si mi-a zis ca ii vine pofta de bebici daca se mai uita mult!!!!Ce bine de tine ca mai ai putin si pleci in Ro! Eu ajung abia dupa 20 iulie, cind am ultimul exameno sa ma coc aici....
Pupici pentru toate celelalte mamici si pitici din Constanta!!!
ps: Eu va citesc frecvent si sunt la curent cu ce a mai facut fiecare pitic:)
"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php
jone spune:
buna dimineatza dragutelor.
aseara nu am mai apucat sa intru, ca dupa 4 ore de impins la carucior + baitza alexandrei am picat lata
tot incerc sa o pun pe alexandra pe burtica ca sa se deplaseze unpic si nu ii place
ea nu stie decat pe spate sa se deplaseze.
parca e un gandacel rasturnat care merge de 'colo pana 'colo.
sanzi ai serbare...iti tin pumni.si sper ca ai tai copilasi vor face tot ce stiu ei mai bine, adik sa se distreze!
jone&alexandracucercei
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!
sinzi_ana spune:
Neata...acum ne prgatim si noi de plaja un pic...si fugim...
DAvid freaca comp...pune dischete, cd-uri el stie...si merge incet ca e innebnit!!!! Saracu!!!
Da, Anne Mary, eu vreau sa infiez...e prea mult de expplicat de ce vreau asta...si sper ca peste cativa ani sa o fac...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
laura111 spune:
Am revenit... va imbratisez pe toate !
O sa pun poze cat de curand si o sa va povestesc cum a fost si ce-am vazut. Zilele astea sunt f aglomerata la birou, sper sa am timp sapt. asta.
Cornelia, multa sanatate Mariucai !
Dianamaria, insanatosire grabnica lui Tibi !
Dady, ma bucur ca mama ta e mai bine. Ai grija de tine...
Sanzi, bafta la serbare si La Multi Ani fericiti alaturi de David si Radu !
Maine e ziua de nastere a lui July, o fata exceptionala... stiu ca ea nu mai are timp sa intre pe forum , dar daca totusi ne citeste vreau sa-i urez din tot sufletul La Multi Ani si tot ce-i mai bun in viata !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
Oana spune:
Buna fetelor.
Narcisa, am vazut si eu pozele cu ai tai copilasi, ce mari s-au facut! Vivien seamana cu tine. Daca ai timp mai scrie despre Patrick ce progrese ai mai inregistrat cu el, ca e deodata cu Paul al meu.
Laura, asteptam povestiri din Turcia.
Gabi si Roxa, ca m-ati intrebat, nu l-am mai trimis pe Paul cu bunicii ca nu au mai plecat, s-a amanat plecarea pentru la toamna in septembrie. Atunci o sa recupereze din plin ca o sa mearga la ambele perechi de bunici. El e bine, am facut pana acum 2 plaji, dar s-a jucat doar in nisip, nu l-am bagat inca in apa, astept sa se faca mai "ciorba" sa ii pun colacul si sa intram.
Cornelia, mi-ar surade ideea sa venim la ziua Mariucai, dar nu stiu cum o sa facem cu transportul pana la Eforie. Unde stati voi mai exact? Da-mi un pm eventual.
Mada, felicitari pentru masina. Sa ne plimbi si pe noi cu ea cand o sa iti vina!
"La multi ani!" pentru July si pt. Sinziana si toate "gemenele" care isi mai sarbatoresc ziua in aceasta perioada.
Pupici la toata lumea,
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
Galarina spune:
Salutare la doamne,
Cornelia, noteaza-ne si pe noi pt petrecere, ne-am bucura sa venim.
In Constanta s-a mai deschis un centru asemenator cu Silhouette, se numeste Diva Center, au aparatura super noua, iar preturile din cate mi s-a spus sunt cam cu 20% mai mici. La mine s-au vazut rezultate (nu am facut decat 6 sedinte din 12, din lipsa de timp) Va dau nr de tel al uneia din fetele de acolo - Corina o cheama - 0726/641044, va poate da ea mai multe amanunte...
Roxana, petrecere frumoasa in concediu! Unde ati gasit excursia asta? Da-mi si mie ceva detalii ca si noi suntem tentati sa plecam in Turcia. Pt Patrick ati facut pasaport separat? Sau e pe pasaportul unuia din voi?
Pupici
roxanaz spune:
Sinzi, LA MULTI AAANI!!!! sa fii sanatoasa si fericita si iubitaaaaa!!!!
Narcisa, bine ai revenit! tare ne-a fost dor de voi!
Ana Maria noi suntem membri aici e forum, barbatii mai putin. iar ai nostri..slava Domnului, ne ajuta din plin ( cel putin al meu)
Simona, daca ii face analizele partiale probabil ca i-a spus prietenei tale de masurile alea de siguranta ca sa elimine orice suspiciune. bafta, sa fie bine totul!
Jone, las-o pe Alexandra sa se deplaseze cum vrea, la un moment dat se va prinde ea cum e mai usor
am fugit, va pupez pe toate!