Constanta la apel!! (37)
Raspunsuri - Pagina 14
ADINUTZA spune:
Sanzi, iti urez si eu La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! Daca nu e secret, cati ani ai implinit?
Cornelia, as vrea sa vin si eu cu puii mei la ziua Mariei chiar daca noi nu ne cunoastem decat virtual. Fetele care ma cunosc pot spune ca nu am copii obraznici.
Tania, felicitari pentru Anduta! Cu sau fara premiu, ea este un copil deosebit!
Crixia, s-a imbolnavit Alexia de varicela sau ati scapat?
Roxa, tu chiar ai slabit cu Monti? Mi-a promis si mie o prietena ca imi cumpara din Bucuresti cartea scrisa de el. Abia astept. Ai ceva sugestii sa-mi faci in legatura cu regimul?
Laura, bine ai revenit! Asteptam poze si impresii...
Crig, e mai bine asa! Drum bun si
Eu acum am venit de la serbarea lui Bogdan, de care sunt tare mandra ca si-a spus rolul foarte frumos. Educatoarea a luat-o pe Andrada de manuta si a dus-o langa copii, in timp ce acestia interpretau un cantecel si ea a fost tare fericita. O sa pun poze in curand!
Eu ca sa scap de celulita am facut 12 impachetari cu parafango si thalasalgo si am platit 3 milioane. Mi-am mai cumparat azi si o crema anticelulitica profesionala de la Anesi (si la cabinet tot de asta foloseau) si chiar daca nu s-a dus de tot celulita macar s-a ameliorat si mi s-au subtiat coapsele cu 9 cm. Sunt chiar curioasa ce rezultate voi avea dupa ce folosesc si crema asta.
Sa aveti o seara frumoasa!
Poze din Grecia: http://community.webshots.com/user/adinutza114
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
narcisa spune:
Stralucitor1, Numarul meu de la mama unde si stam, ca apartamentul nostru din Constanta e inchiriat pe termen lung, este 730552. Asa ca daca ajungi pina atunci, da un semnal, si seara cel mai bine, ca peste zi nu prea stam in casa!
Mda si la mine cu Messengerul, in afara de orele cind dorm piticii, e mai problematic.
Si te admir ca ai avut puterea sa o iei de la capat cu studiatul in Italia; eu am renuntat acum 5 ani cind am avut sansa de a alege, m-am decis pt. pitici. Asta e. Am facut si eu 1 an cursul de limba la o universitate intensiv zi de zi si m-am oprit aici, deocamdata.
Cornelia, ce mai face Mariuta, e mai bine?
si Stefan?
Adinutza, tu la ce cabinet ai fost? Si eu am celulita, dupa doua sarcini una dupa alta la greu, daca zici ca a dat rezultate as lua si eu ce ai luat tu; si pretul mi se pare mai rezonabil. Oricum, ceva trebuie sa intreprind neaparat, anul asta, la anul nu pot. Ai vreun nr. de tel. de acolo, si unde e sediul?
Mai intru mai tirziu, ca piticii isi fac de cap in loc sa doarma........
narcisa
sinzi_ana spune:
Nu e secret (inca)....am facut 26 de ani!!!! (dar parca acum cateva zile faceam 19!!!!) ihihihi
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
narcisa spune:
Sinzi, multi inainte, traieste-i din plin.... si bucura-te de ei alaturi de cei dragi tie!......26 de ani ce n-as da sa mai am si eu
Ce fel de pampersi erau, din aceia refolosibili, nu? Eu nu te-as sfatui sa incepi cu ei.....sau sint pt. trecerea la fara? Eu stiu ca exista 2 tipuri. Si nu-i acelasi lucru. Cit despre faza pt. plaja, hm eu i-am pus lui Patrick slip la plaja si n-a facut pipi pina acum de cite ori am fost.
narcisa
roxanaz spune:
salutari salutari!
Narcisa, sper ca ne vedem cind veniti la cta, da?
Adina da-o incolo, nu o vrei sa ti-o trimit eu pe mail? am slabit 4 kg, mai am 2. cu muulte abateri. daca esti cuminte si te tii de el e super. mie imi place. da-mi adresa de mail pe pm.
Tania, multi puipici de la noi!
Loreen, au....ati avut zi fara somn? se mai intimpla si la noi....norok ca nu prea des. pupici si curaj!
fug ca ma alerga consortu', cica are treaba la computator.
o noapte linistita tuturor!
dadi_t spune:
S-a cam lungit capitolul asta...
Va invit la un nou capitol :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51200
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
narcisa spune:
Roxi, si eu sper sa ne vedem, voi cind va intoarceti din concediu? Oricum sigur ne vom vedea! Pina vine al meu sot pe 12 iulie, precis voi fi destul de des in Constanta(deci gasesc eu si un internet sa intru pe forum, nu cred ca am sa car laptopul dupa noi, vrem liniste si relax), pt. ca am de gind sa fac ceva si pt. mine la un centru de remodelare(sau cum i-o spune) am sa las piticii in grija mamei si cu bona de serviciu(nepotica mea care are 13 ani si e de incredere), ca nu se mai poate.
Loreen, Delia la numai 2 luni n-a dormit toata ziua? Wow!?! Poate e totusi trecator, sau ce ti-a spus medicul?
Felicitari pt. Bianca!
narcisa